'Pestro in divje je bilo. Vsi smo zmagovalci!'

Nastopajoči v šovu Znan obraz ima svoj glas si bodo oddahnili od napornih vaj in osupljivih tedenskih preobrazb, a bodo drug drugega ter pestro dogajanje vseeno pogrešali. "Še vedno ne morem verjeti, kaj vse smo doživeli v tako kratkem času", "To je bila najboljša izkušnja v mojem življenju" in "Ena najbolj zanimivih avantur" so le nekatere od njihovih navdušenih izjav.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Nastopajoči v šovu Znan obraz ima svoj glas si bodo lahko malo oddahnili od napornih vaj in tedenskih preobrazb, s katerimi so presenetili in navdušili vsako nedeljo. A vseeno so se med njimi spletle prijateljske vezi in bodo drug drugega ter pestro dogajanje pogrešali. Finale je bilo tako za vse precej čustveno.

"S tole noro družbo vstopamo v zadnji dan oddaje Znan obraz ima svoj glas. Še vedno ne morem verjeti, kaj vse smo doživeli v tako kratkem času in zelo žal bi mi bilo, če ne bi bil del tega. Ponosen, vesel, hvaležen in presrečen za tako ekipo," je bil pred finalom navdušen Klemen Mramor – Clemens.

A post shared by Clemens (@klemenmramor) on

Lea Sirk se je pred finalom zahvalila oboževalcem za podporo in zapisala: "Danes bomo skupaj dihali!"

A post shared by Lea Sirk (@leasirk) on

V velikem finalu so nastopajoči navdušili z baladami, slavil pa je Luka Sešek.

Tudi Nika Zorjan je z oboževalci delila svoja občutja ob koncu "ene najbolj zanimivih glasbenih avantur v zadnjih nekaj letih". "12 oddaj, 12 preobrazb, super ekipa, novi prijatelji ... Šov Znan obraz ima svoj glas mi je omogočil, da sem spoznala tisti del sebe, za katerega nisem niti vedela, da obstaja. Če bi mi pred letom dni nekdo rekel, da se bom nekoč pred vso Slovenijo prelevila iz Nike v like, kot so Disneyjeva Elza, temnopolti King Africa, Ljubica Špurej, napol gola Miley Cyrus, s kačo ovita Britney Spears, moja prijateljica Maja Keuc, Christina Aguilera, Lady Gaga … bi mu rekla, da je nor," je zapisala simpatična Prekmurka.

"Uživam, ko prepevam priredbe in širok izbor glasbe, a nekaj čisto drugega je postati NEKDO DRUG. Toliko vaj, toliko učenja, neprespanih ur, prevoženih kilometrov ... a vendar mi ni žal! Danes se še zadnjič prelevim, potem pa novim avanturam naproti! HVALA VSEM, ki ste me spremljali in spodbujali! Rada vas imam," je sklenila čustveni zapis.

Ljubica Špurej Jazbinšek je zapisala, da je bila izkušnja nepozabna: "Hvala vsem. Vsaka beseda je odveč. To je bila najboljša izkušnja v mojem življenju. Hvala, ker ste verjeli vame. Hvala vsem sotekmovalcem in seveda dragemu Klemnu Mramorju za neponovljivo skupno točko. Brez tebe mi ne bi uspelo, legenda si. Sicer pa poklon vsem, sploh finalistom. Vsi so bili fantastični!". Čestitala je tudi zmagovalcu Luki Sešku: "Bravo – fant, ki ima veliko srce in velik talent!"

Tudi žiranti bodo pogrešali nedeljsko dogajanje in nastopajoče ter publiko. Tanja Ribič je še zadnjič delila fotografijo žirantske mafije in pripisala: "Pogrešali vas bomo!"

A post shared by TANJA RIBIC (@tanja__ribic) on

Marijan Novina se je še pred finalnim nastopom javil oboževalcem in se jim zahvalil za vse glasove in podporo. "Ne vem, kako se bo končalo, za moje pojme smo vsi zmagovalci. Pestro in divje je bilo!," je dejal in že vnaprej čestital tistemu, ki bo prepričal največ ljudi. "Ko se srečamo na cesti, si pomahajmo, in imejmo se radi," je sklenil.

In ne bi se mogli bolj strinjati, vsi so zmagovalci. Oglejte si njihove nastope.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
 
anakondabox 22.12.2017 10:32:08
Vesela sem te oddaje. Sprva se mi je zdela nekoliko pornografska in primitivna. V drugič je šlo bolje. Čudila sem se preobrazbam in vrhunskem izvajanju glasbe, da o sceni niti ne govorim. Še nekaj besed o 'žirantski' Mafiji. Če bi svetu vladala to vrstna Mafija, bi bil na svetu Raj. Zemlja je bila nekoč Raj in pravijo, da raj lahko znova postane. Vse je mogoče. Čestitka Luki!
Več komentarjev