FOTO in VIDEO: Znan obraz ima svoj glas – fantastičen vstop v veseli december

Na odru oddaje Znan obraz ima svoj glas so se tokrat zvrstili šarmer Jan Plestenjak, zapeljiva Christina Aguilera in raperka Nicki Minaj. Seveda pa to niso edina znana imena, ki so si jih 'nadeli' naši znani obrazi. Na koncu pa je s svojim nastopom kot šarmantni Jan najbolj prepričal Luka Sešek. Oglejte si tudi ruleto in nekaj zanimivih nastopov.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Nika Urbas

Tokratna oddaja Znan obraz ima svoj glas je bila zaznamovana tudi s plesom, nastope je tako ocenjevala tudi gostobesedna žirantka oddaje Zvezde plešejo Nika Urbas. (Foto: Damjan Žibert)

V zadnji oddaji Znan obraz ima svoj glas smo bili deležni vse od rapa, preko opernega petja, pa do nalezljivih domačih viž. Tekmovalci so tako znova presenečali, žirija in voditelj so nas dodobra nasmejali, na koncu pa ste odločili, da je zmagala Lea Sirk z interpretacijo slovite britanske sopranistke Sarah Brightman.

Kako pa je bilo tokrat?

Nasmejana Nika Zorjan je tokrat stopila na oder prva, preobrazila pa se je v svojo vzornico, svetovno znano pevko in večkratno grammy nagrajenko Christino Aguilero ter suvereno, a ljubko zapela zelo sladko pesem Candyman. Ker pa je Nika ravno praznovala rojstni dan, jo je po nastopu pričakala tudi pica.

Nika Zorjan kot Christina Aguilera

Nika Zorjan kot Christina Aguilera. (Foto: Damjan Žibert)

Mitja Šinkovec je postal romantični ameriški pop rock pevec, tekstopisec, glasbenik in producent Richard Marx, ki ga najbolje poznamo po uspešnici Hazard iz leta 1992, veliko solz pa so oboževalci potočili tudi ob pesmi Right Here Waiting, ki je čakala tudi na Mitjo. Mitja, ki se je sam naučil igrati klavir, je tako sedel za klavir, pesem posvetil svoji ženi ter marsikomu orosil oči.

Mitja Šinkovec kot Richard Marx

Mitja Šinkovec kot Richard Marx. (Foto: Damjan Žibert)

Anina Trobec se je preobrazila v zapeljivo Nicole Scherzinger, in postala del seksi ameriške zasedbe The Pussycat Dolls, ki so znane po svojih pomanjkljivih oblačilih in seksi gibih. Anina, ki zase pravi, da je bolj nežne narave, je tako zagrizla v izziv in res postala prava zapeljivka.

Anina Trobec kot The Pussycat Dolls

Anina Trobec kot The Pussycat Dolls. (Foto: Damjan Žibert)

Ljubico Špurej je tudi pričakal zanimiv nastop, in to kar v dvojni vlogi, namreč, postala je sarajevski duo Danijela in Kemal Monteno in zapela balado Ovako ne mogu dalje. Kot je dejala pred nastopom, jo čaka nekakšna zelenjavna juhica. Dodala pa je še, da upa, da na odru ne bo zajokala tudi sama. Ljubici je uspelo zadržati solze, ostali v studiu pa niso bili tako zelo 'uspešni', solze so se zrcalile.

Ljubica Špurej kot Danijela in Kemal Monteno

Ljubica Špurej kot Danijela in Kemal Monteno. (Foto: Damjan Žibert)

Lea je postala nežnejši del vročega plesno, karibskega pop tria Major Lazer. Postala je prava prerijska roža, prikupno združila petje in ples in pokazala zelo atraktivno točko.

Lea Sirk kot Major Lazer.

Lea Sirk kot Major Lazer. (Foto: Damjan Žibert)

Clemens se je ob tem, ko je videl, v koga bo moral 'smukniti', prijel za glavo ...? Kajti čakala ga je preobrazba v Nicki Minaj, newyorško raperko, ki s svojimi izzivalnimi pesmimi, obnašanjem in izjavami venomer provocira javnost. A izziva se ni prestrašil, zlezel je v roza kombinezon in na odru celo twerkal.

Clemens kot Nicki Minaj

Clemens kot Nicki Minaj. (Foto: Damjan Žibert)

We're Not Gonna Take It pa je zapel Marijan Novina, kajti postal je eden od članov Twisted Sister, priljubljena ameriška heavy metal zasedba, ki je bila zelo popularna sredi osemdesetih. V svoj stil pa so vnesli šok faktor Alicea Cooperja ter vizualno podobo zasedbe Kiss in Marijan je to tudi izvrstno prikazal.

Marijan Novina - Twisted Sister

Marijan Novina kot Twisted Sister. (Foto: Damjan Žibert)

Luko Seška je tudi čakal res velik izziv, lotiti se je moral namreč zelo težke naloge, kajti postal je eden od najbolj prepoznavnih slovenskih estradnikov in glasbenikov – šarmantni Jan Plestenjak in zapel romantično pesem Ona sanja o Ljubljani in s svojim nastopom 'sezul čevlje' tako publiki kot tudi žiriji – stoječe ovacije niso ušle.

Luka Sešek kot Jan Plestenjak

Luka Sešek kot Jan Plestenjak. (Foto: Damjan Žibert)

Žirija je na koncu soglasno glasovala za Luko Seška, gledalci pa ste temu prikimali.

In kako kaže za naslednjo oddajo?

Ljubica bo postala glasbena skupina Deee-Lite iz New Yorka, ki se je našla v dance pop in house vodah. Lea bo postala priljubljena britanska pevka Leona Lewis.

Louis Armstrong je bil nedvomno kralj jazza in Luko zagotovo čaka težka naloga. Janko Ropret velja za legendo slovenske popevke, njegova najbolj znana pesem so Ljubljančanke, najmlajši pa ga zagotovo poznajo po pesmi o Čebelici Maji, v vlogi Janka se bo tako znašel Marijan. Anino tudi čaka zanimiv izziv, postala bo namreč Metallica, ameriška thrash metal skupina iz Los Angelesa.

Nika bo postala pevka LP oziroma Laura Pergolizzi, 36-letna ameriška pevka, ki je na glasbeni sceni prisotna nekje od leta 2001. Clemensa čaka dvojni nastop, postal bo namreč Annie Lennox in Dave Stewart, ki sta člana legendarnega dvojca Eurythmics iz osemdesetih let. Tudi Mitjo je ruleta presenetila dvojno, kajti postal bo tako Willie Nelson kot tudi Julio Iglesias.

Projekt 'Mladi upi', ki je namenjen mladim talentom s področja športa, parašporta, umetnosti in znanosti, pa nadaljuje svoje poslanstvo tudi v letu 2017. Leto se počasi bliža h koncu, s tem pa tudi glasovanje in izbor mladih upov leta 2017. Ta teden vam tako predstavljamo že tretjo peterico mladih nadarjenih posameznic in posameznikov, ki se lahko pohvalijo z izjemnimi dosežki na področjih športa, parašporta, znanosti in umetnosti. Kdo vas bo najbolj prepričal?

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 34
yastoo 04.12.2017 11:51:13
Luka Sešek je bil včeraj res vrhunski. Plestenjaka je res zelo dobro imitiral.
Več komentarjev