VIDEO in FOTO: Znan obraz ima svoj glas – zmagalo je operno petje

Tudi tokrat je za nami pisan nabor nastopov. Vse od rapa, preko opernega petja do nalezljivih domačih viž. Tekmovalci so tako znova presenečali, žirija in voditelj so nas nasmejali, na koncu pa je zmagala Lea. Oglejte si tudi zvezdniško ruleto ter nekaj nastopov.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ranko Babić

Ranko Babić (Foto: Damjan Žibert)

Na četrti žirantski stolček oddaje Znan obraz ima svoj glas je tokrat sedel igralec in stand up komik Ranko Babić, ki je dal Tanji Ribič že nekaj smernic, kako se vživeti v komika, kajti čakal jo pravi stand up nastop, ki ga je opravila z odliko, tudi na račun Denisa Avdića.

Luka Sešek pa je bil prvi, ki se je spopadel z novim izzivom, postal je nasmejani Stane Mancini, ki je bil med razcvetom slovenske popevke eden vidnejših slovenskih pevcev in eden redkih moških pevcev zabavne glasbe. Čeprav Luka ni ravno doma v stari slovenski popevki, je navihano in simpatično pričaral stare čase.

Luka Sešek kot Stane Mancini

Luka Sešek kot Stane Mancini. (Foto: Damjan Žibert)

Clemens, ki je komaj čakal na nastop, kajti postal je eden največjih zvezdnikov funka, temnopolti Rick James, eden od začetnikov te zvrsti, ki je bil znan tudi po zanimivem videzu in slogu, je poskrbel za zabaven nastop

Clemens kot Rick James

Clemens kot Rick James. (Foto: Damjan Žibert)

Niko je čakal velik izziv. Postala je namreč popzvezdnica Miley Cyrus, ki je pred očmi javnosti pokazala že veliko obrazov. Iz otroške Disneyjeve zvezdice se je razvila v nežno najstniško pevko, nato je postala divja upornica, ki je z goloto in izzivanjem skušala dokazati, da je odrasla, zdaj pa se je spet umirila. V svojem provokativnem obdobju je posnela tudi pesem in videospot Wrecking Ball, ki je dvignil veliko prahu, medtem ko je nekatere navdušil, so bili drugi zgroženi – Miley je bila namreč v videospotu v spodnjem perilu. Nika je nastop opravila z odliko, ni se ustrašila niti velike krogle, na katero je morala skočiti.

Nika Zorjan kot Miley Cyrus.

Nika Zorjan kot Miley Cyrus. (Foto: Damjan Žibert)

Mitji Šinkovcu, ki je tudi dobil zanimiv izziv, kajti postal je ameriški poppevec Scatman John, ki je pred leti zaslovel s hitom Scatman in prodal več kot 20 milijonov plošč, je hitro-besedičenje popolnoma uspelo.

Mitja Šinkovec kot Scatman John

Mitja Šinkovec kot Scatman John. (Foto: Damjan Žibert)

Pred Anino Trobec je bila znova zanimiva preobrazba, čakal jo namreč Nelly, ameriški slavni in uspešni raper, ki je občasno tudi igralec. S svojo točko navdušila, tako glasovno kot tudi s samim nastopom.

Anina Trobec kot Nelly

Anina Trobec kot Nelly. (Foto: Damjan Žibert)

Lea in Marijan Novina sta se morala znajti v opernem petju, zapela sta namreč v duetu kot slovita britanska sopranistka Sarah Brightman in italijanski tenorist Andrea Bocelli. Naloga zagotovo ni bila lahka, a oba tekmovalca sta suvereno odpela svoje delo. Gojcu so se ob nastopu zarosile oči, občinstvo pa ju je nagradilo s stoječo ovacijo.

Lea Sirk in Marijan Novina kot Sarah Brightman in Andrea Bocelli

Lea Sirk in Marijan Novina kot Sarah Brightman in Andrea Bocelli. (Foto: Damjan Žibert)

Ljubica Špurej pa se je znašla v precej domačih vodah – vsaj  kar se zvrsti tiče, postala je namreč pevec, trobentač, humorist in dolgoletni član Ansambla bratov Avsenik, Franc Košir.

Ljubica Špurej kot Franc Košir

Ljubica Špurej kot Franc Košir. (Foto: Damjan Žibert)

In kaj je pokazala ruleta?

Mitja bo postal romantični Richard Marx, Nika se bo preobrazila v svojo vzornico Christino Aguilero, Marijan bo eden od članov Twisted Sister, Lea pa bo postala Major Lazer.

Luka bo postal šarmantni Jan Plestenjak, Anina bo dekliška zasedba The Pussycat Dolls, Ljubica bo postala duo Danijela in Kemal Monteno, Clemes pa bo nekaj čisto posebnega, čaka ga namreč pevka Nicki Minaj.

Projekt 'Mladi upi', ki je namenjen mladim talentom s področja športa, parašporta, umetnosti in znanosti, nadaljuje svoje poslanstvo tudi v letu 2017, do zdaj so v osmih oddajah zbrali že 18 tisoč evrov. Atletinja, kitarist, jahačica, kolesar in tolkalec – tako pestra je druščina druge peterice mladih upov, ki jih tokrat podrobneje predstavljamo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 34
 
martinov 27.11.2017 13:14:26
Še ena maškarada in skropucalna oddaja POP TV. Raje sem gledal še bolj nekaj nogometu podobnega med Krškim in Olimpijo. Če ne drugega je bilo manj reklamnih oglasov. Dolgčas na vseh SLO programih !!!
Več komentarjev