FOTO in VIDEO: Ana Lukner: Femme fatale je ljudem za zgled

V Festivalni dvorani v Ljubljani so slovesno razglasili femme fatale leta 2013. Prestižni naslov je letos pripadel podjetnici in dobrotnici Ani Lukner. Prav ona naj bi namreč s svojo karizmo, značajem in dosežki najbolj zaznamovala letošnje leto.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (8)

  • Femme fatale 2013 - 4
  • Femme fatale 2013 - 5
  • Femme fatale 2013 - 3
  • Femme fatale 2013 - 7
  • Femme fatale 2013 - 6
  • Femme fatale 2013 - 8
  • Femme fatale 2013 - 2
  • Femme fatale 2013 - 1

V prestolnici so na gala večeru že tradicionalno izbrali slovensko femme fatale. Prestižni naslov femme fatale 2013 je pripadel Ani Lukner, ki se je v slovenska srca zapisala kot velika dobrotnica. S svojo dobrodelno pobudo Anine zvezdice je ustanovila organizacijo, ki ljudem potrebnim pomoči dostavlja hrano, ki jo darujejo dobri ljudje po vsej Sloveniji.

"Presenečenje, zadovoljstvo, sreča, zato ker menim, da bomo še naprej ustvarjali lepe zgodbe,'' so bile prve besede po razglasitvi fatalne ženske letošnjega leta.

Femme fatale 2013 - 3

Ana Lukner je velika dobrotnica. (Foto: Marko Vavpotič)

In kakšna je zanjo usodna ženska? ''Zame je usodna ženska tista, ki je v življenju ustvarjalna, ima čisto vizijo in je pri tem ljudem za zgled. Za zgled predvsem pri tistih stvareh, ki so malce zamrle: vrednote, kultura, vzgoja, ljubezen, sočutje in spoštovanje, na kar sama vedno opozarjam. Seveda pa mora biti izobražena, inteligentna in razgledana, skrbi zase in je urejena.''

Ana, ki zase pravi, da je ustvarjalna, ima čisto vizijo in je pri tem ljudem za zgled, je za nagrado prejela svoj portret, ki ga je naslikal Jure Cekuta. Zbrane na dogodku so zabavale tekmovalke šova Slovenija ima talent Alja Krušič, Ana Karneža in Ivana Honsič.

Za naslov femme fatale 2013 so se potegovale naša vremenarka Jana Morelj v kreaciji Sanje Veličković, Jelena Aščić v kreaciji Tanje Basle, Jerca Zajc Šušteršič v kreaciji Mojce Celin, Alida Bevk v kreaciji Nike Ravnik, Viktorija Bencik Emeršič v kreaciji Diane Kotnik Lavtižar, Ajda Smrekar v kreaciji Nine Šušnjara, Ana Lukner v kreaciji Stanke Blatnik, Milena Kalacun v kreaciji Jožice Videnšek in Eva Aljančič v kreaciji Simone Lampe.

Ana je že deseta po vrsti, ki si je prislužila naslov usodne ženske. V Sloveniji smo namreč do letos izbrali že devet žensk, ki imajo neverjetno energijo, karizmo, talent, ljubeznivost in prepričljivost. Prva je bila Tanja Ribič, nato je lovoriko prejela Živa Vadnov, pozneje je ta čast pripadla Sanji Grohar. Slovenci so za femme fatale izbrali tudi Nino Ivanič in voditeljico Bernardo Žarn, nato balerino Jernejo Podbevšek Zhembrovskyy, plesalko in koreografinjo Niko Kljun, Natašo Dobelšek in lani glasbenico ter glasno zagovornico pravic živali Jadranko Juras.

Femme fatale 2013 - 1

Alja Krušič (Foto: Marko Vavpotič)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 51
Simon Klešnik 11.11.2013 20:47:22
Res kapo dol Ani, samo ste jo začel vlačit po teh vaših Femme Fatale, pa bo zdej na vsaki pasji procesiji, za naj klobuk in naj cekar : in vse te plehke prireditve ki jih organizirate........Vse pohvale za veliko delo ki ga dela in upam, da ga bo tudi naprej, kar je plemenito..............In potem je morala v krasni večerni obleki pozirat in je zgubila -totalno zgubila pomen svojega dobrega in skromnega dela :) z vami je ratala navadna medijska osebnost........Puste folk pri miru, pa ne napeljujte na eno šopirjenje brezvezno............Kolkokrat ste jo do sedaj omenili, v vseh teh letih.............Zdej pa blesti s krono na glavi?????? Eh- totaln podn!!!!!!!
Več komentarjev