Filipovski: V glavah mojih fantov je bil očitno že božič!

Trener košarkarjev ljubljanske Uniona Olimpije Sašo Filipovski je bil po porazu s Splitčani razočaran. Zaveda se, da je vsaka zmaga v regionalni konkurenci še kako pomembna, če želi moštvo zaigrati na zaključnem turnirju najboljše četverice.

Košarkarji ljubljanske Uniona Olimpije koledarskega leta niso končali na način, kot bi si ga želeli. Poraz v Splitu – slovenski podprvaki so izgubili z 78:70 – je bil bržkone posledica utrujenosti čete Saša Filipovskega, ki je očitno ujela želeno formo, a veliko tega na gostovanju v Dalmaciji preprosto niso pokazali. "S trojkami ne moreš dobiti dvoboja, ampak v prvi vrsti potrebuješ obrambo in skok. Skozi celoten obračun smo lovili deset točk zaostanka, dvoboj pa smo katastrofalno začeli. V glavah mojih fantov je očitno bil že božič. Mi smo bili tisti, ki so na omenjenem dvoboju imeli igralca pod obročem, ki bi lahko odločil dvoboj," je bil po porazu razočaran Filipovski, ki je bil s svojimi varovanci pred začetkom dvoboja papirnati favorit za zmago.

Sašo Filipovski

Sašo Filipovski (Foto: Damjan Žibert)

Splitčani se namreč te dni ukvarjajo predvsem s sanacijo finančnega stanja kluba, naprodaj so njihove delnice in glede na to, da gredo odlično v prodajo, najhujšega scenarija na Gripah ne bo, ampak bo klub, v katerem je športno pot začel Nikola Vujčić, preživel.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
Dejan sha30 27.12.2012 07:38:54
ahahahahahaha
Več komentarjev