FOTO: Miley, to pa ni Liam

Paparaci so v objektiv ujeli pevko in igralko Miley Cyrus, ko je v moški družbi, ki pa ni bil njen zaročenec, zapuščala zabavo. In kdo je skrivnostni neznanec, ob katerem se je 20-letnica več kot očitno dobro počutila?

Fotogalerija (7)

  • Miley Cyrus - 7
  • Miley Cyrus - 1
  • Miley Cyrus - 2
  • Miley Cyrus - 3
  • Miley Cyrus - 6
  • Miley Cyrus - 4
  • Miley Cyrus - 5

Potem ko je najstniška zvezdnica Miley Cyrus snela svoj zaročni prstan, je dvignila veliko prahu, saj so se takoj pojavile govorice, da je preklicala zaroko s svojim partnerjem Liamom Hemsworthom. Čeprav je na Twitterju zanikala kakršna koli namigovanja, da sta šla s partnerjem narazen, in zatrdila, da je poroka še vedno v načrtu, pa njena dejanja dokazujejo ravno nasprotno.

Paparaci so v fotografski objektiv znova ujeli njeno roko, na kateri znova ni bilo zaročnega prstana. 20-letnica je sprožila nova ugibanja, ko se je pojavila z neznanim moškim. Čeprav se je sprva namigovalo, da bi bil lahko to njen novi izvoljenec, pa tuji mediji zdaj poročajo, da gre za njenega prijatelja Paula Khouryja, ki je v resnici tudi Liamov prijatelj.

Čeprav naj bi bila Miley in Paul zgolj samo prijatelja, so govorice o propadli zaroki med 20-letno igralko in zvezdnikom filma Poslednja pesem (Tha Last Song) vse bolj glasne. Novica je izbruhnila v številnih medijih, ki ugibajo, ali sta golobčka resnično preklicala zaroko ali ne.

Naj vas spomnimo, da se je kratkolaska odločila, da si bo vzela nekaj premora od družbenih omrežij, a verjeli ali ne, je zdržala natanko eno uro, ko je zapisala, da bo z novo glasbo utišala vse.

Ali menite, da so res težave v raju in da se Miley za zdaj še ne želi soočiti z dejstvom, da je spet samska?

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 38
 
F10 10.03.2013 00:23:57
Rajs bi nic kot njo. Fuj je bljask. Pa se redi se cedalje bolj.
Več komentarjev