FOTO: To ni kampiranje, ampak čakanje na koncert

Marsikdo od nas je že bil na koncertih svetovnih zvezdnikov, ki sprejmejo več tisoč obiskovalcev. Nekateri so pripravljeni celo prenočiti in kampirati pred stavbo več ur prej, da bi si zagotovili najboljši prostor tik pod odrom. Poglejte si, kako je to v Španiji.

Fotogalerija (11)

 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 9
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 3
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 8
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 13
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 6
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 5
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 4
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 2
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 1
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 14
 • Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 10
Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 12

Pablo Alborán (Foto: Alma Rahne)

V Španiji trenutno vlada prava evforija, za katero je kriv nihče drug kot simpatični in postavni 24-letni Pablo Alborán, ki je s svojim glasom in stasom osvojil srca številnih oboževalcev po vsem svetu. V Malagi rojeni glasbenik je nastopil v Plaza De Toro v Valencii, kjer je dva dni zapored razprodal oba koncerta. Verjeli ali ne, naša ekipa se je na lastne oči prepričala, da so nekateri prišli celo več kot 36 ur prej, da bi svojega idola med koncertom videli čim bližnje. Med drugim smo bili zelo presenečeni, ko smo videli, da so Španci zelo uvidevni, kar zadeva čakanje v vrsti, saj ne prehitevajo in se ne prerivajo. Ko pogledaš po prizorišču pred stavbo, je na prvi pogled videti, da so ljudje prišli kampirat in ne na koncert. S seboj so med drugim prinesli hladilne torbe, ležalnike, senčnike za na plažo, kratkočasili pa so se z igranjem družabnih iger in s poslušanjem glasbe. Med drugim smo opazili, da so prišli iz kar nekaj različnih držav, med drugim iz Poljske, Italije in Čila.

Pevec, glasbenik, pisec besedil in glasbe Pablo Alborán, ki se trenutno mudi na turneji po Španiji, je na koncertih v Valencii snemal tudi videospot za prihajajoči singel, katerega ime za zdaj še ostaja skrivnost. Pablo je med dvournim nastopom predstavil pesmi s svojega albuma Tanto, in sicer El Beso, Donde Está el Amor, Deshidratándome, Quién ter številne druge. Brez dvoma je poskrbel za dva nepozabna večera ter navdušil s petjem v živo.

Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 11

Pablo je trenutno v Španiji prava senzacija. (Foto: Alma Rahne)

’’Bila sem navdušena nad njegovim nastopom. Ima res neverjeten in izjemen glas. V živo je slišati, kot da bi poslušal njegov album,’’ je povedala starejša obiskovalka koncerta, ki se je udeležila kar dveh koncertov.

Pablo Alborán je leta 2010 izdal prvi singel z naslovom Solamente Tú, s katerim je požel izjemen uspeh. Najdemo ga na njegovem prvem albumu, ki ga je izdal februarja 2011. V prvem tednu od izdaje se je album zavihtel na prvo mesto najbolje prodajanih albumov. S tem je po letu 1998 v Španiji postal prvi solo pevec, ki je za svoj album napisal vsa besedila in glasbo ter se z njim zavihtel na prvo mesto.

Koncert Pabla Alborana v Valenciji - 10

Takole pa je videti pred stavbo naslednji dan po koncertu. (Foto: Alma Rahne)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
spinjel 05.07.2013 14:41:57
In kam da pol ta kufr?
Več komentarjev