FOTO: V ukradenem motorju našli hašiš, med hišno preiskavo pa še cel nasad konoplje

Koprski policisti so pri 20-letniku doma odkrili prirejen prostor, v katerem je gojil 67 sadik konoplje. Zasegli so mu več kot 125 gramov posušene konoplje, končal je v priporu.

Marihuana

Na domu 20-letnika so policisti v prirejenem prostoru našli 67 sadik konoplje. (Foto: Policija)

Koprski policisti so konec julija prejšnje leto v Boninih odkrili motorno kolo, ki je bilo ukradeno v Italiji. Pod sedežem so našli zavitek, v katerem je bilo 79,25 g prepovedane droge hašiš. Ugotovili so, da je ukradeni motor uporabljal 25-letni moški doma iz okolice Kopra. Decembra je bilo odrejeno pridržanje in na podlagi odredbe sodišča opravljena hišna preiskava, na koncu pa je bil moški izpuščen na prostost, zoper njega pa je bila na okrožno državno tožilstvo v Kopru podana kazenska ovadba zaradi prikrivanja. Policisti so raziskovali naprej in ugotovili, da je bila najdena droga last 20-letnega domačina, prav tako doma iz okolice Kopra. Tudi tam so opravili hišno preiskavo in odkrili posebno prirejen prostor, v katerem je osumljeni gojil 67 sadik konoplje. Zasegli so mu še 125,45 g posušene konoplje, ki jo je nameraval prodati.

20-letnika so kazensko ovadili zaradi suma prikrivanja in neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. 20-letnik je bil konec decembra priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku okrožnega sodišča v Kopru, ki je zanj odredil pripor.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 76
AmonGoeth 03.01.2013 23:14:50
Porušit to gnilo ustavo in jo spisat na novo.
Več komentarjev