Gejevski zvezdniški bloger postal oče

"Od veselja ves čas jokam!" je ob številnih čestitkah zvezdniških kolegov tvitnil Perez Hilton, ki je svet presenetil z novico in fotografijo najnovejše pridobitve, saj je, ne da bi komur koli kaj namignil, postal oče fantku. "Hvala za vso ljubezen!" je sporočil svojim bralcem.

Postal je očka … Zvezdniški bloger Perez Hilton, ki je znan po tem, da rad kritizira svetovno zvezdniško elito, je na skrivaj postal oče. Čestitamo!

Zvezdniški bloger Perez Hilton oz. Mario Lavandeira je presenetil, ko je, ne da bi kdo vedel, postal oče. "Od veselja ves čas jokam!" je sporočil svojim bralcem. (Foto: Twitter)

Res je, da do določenih zvezdnikov v zadnjih letih ni bil najbolj prijazen, a zvezdniški bloger Perez Hilton, ki je znan po tem, da je močno podprl Lady Gaga in Paris Hilton ter z veseljem "sesuval" Britney Spears in še celo četico drugih, je postal oče.
Pravzaprav o tem nihče ni vedel nič, zato je zvezdniški svet naravnost šokiral, ko je objavil fotografijo na Twitterju, na kateri v naročju drži malo štručko, fantka, ki ima veliko las. Podrobnosti o njegovem rojstvu in materi 34-letnik ni izdal.

"Pripravljen sem vam povedati, da sem bil pred kratkim blagoslovljen z rojstvom svojega prvega otroka, čudovitega, zdravega dečka, ki ima veliko las na majhni glavici. Res sem počaščen, moja družina pa je vsa iz sebe od sreče ob novi pridobitvi," je sporočil obiskovalcem svoje spletne strani perezhilton.com.

Paris Hilton in Perez Hilton

Paris Hilton in Perez Hilton pred leti (Foto: Reuters)

Med prvimi, ki so mu že čestitali, so bili Dita Von Teese, Paris Hilton, Ricki Lake, Ricky Martin, Rosie O'Donnell in The Backstreet Boys.

Perez, katerega pravo ime je Mario Lavandeira, se je zahvalil bralcem njegovih "petih spletnih strani", da "so ga sprejeli v svoja življenja".

"Res sem navdušen nad prijaznimi sporočili podpore! Od veselja ves čas jokam! Hvala za vso ljubezen, ki jo izražate," se je odzval prek Twitterja. Namesto daril je podpornikom sporočil, da lahko darujejo v dobrodelne namene.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
Chucklover15 09.03.2013 18:30:41
Proti temu da je gej in ima froca nimam nič, tudi ne poznam ga dovolj dobro da bi lahko rekel, samo ne vem no, perez je predvsem znan po tem da ful podpira vse pol pa ko jim rata pa jih zatira in ker si zmišljuje zgodbice za svoj blog ki so zaradi njih pol vsi iz sebe- je pa slaven. Upam da so nekateri od "slavnih" vključno z njim drugačni v zasebnosti kot starši, smao to.
Več komentarjev