Iris Mulej od Avdića zahteva opravičilo, grozi mu tudi s tožbo

"A bi kdo rabljeno plastično igračko za krajšanje prostega časa? Berem, da je Iris Mulej samska," je po tem, ko se je izvedelo, da je Iris Mulej samska, na Facebooku zapisal komik Denis Avdić. A šala se manekenki in podjetnici ni zdela niti najmanj smešna.

Miss Slovenije 2013 - 186

Iris se Denisova šala ni zdela niti najmanj smešna. (Foto: Miro Majcen)

Lepotica se je namreč odločila vso stvar predati svojemu odvetniku Davidu Slugi.

"V teh dneh dobivam veliko klicev in sporočil od prijateljev, znancev ter medijev glede nizkotne izjave o meni, ki ko je Denis Avdić zapisal na svoji Facebook strani. Zadevo sem predala svojemu odvetniku Davidu Slugi, ki je g. Avdiću danes že poslal zahtevek o opravičilu ter opomin pred tožbo," je zapisala na Facebooku. Iris je ta teden s svojim vprašanjem, ki ga je kot ena od žirantk na izboru za miss Slovenije zastavila tekmovalki Loretti Dominković: "Kdo je južnoafriški voditelj – svetovno znana legenda – ki se trenutno bori za svoje življenje?", dodobra razburila lepotico, saj ni vedela odgovora nanj, med gledalci pa poskrbela za dobršno mero humorja, obenem pa tudi osuplosti nad neznanjem finalistke.

Pazi, mail - 46

Avdić se brezkompromisno lotil že številnih znanih oseb, med drugim tudi Hilde Tovšak. (Foto: Miro Majcen)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 599
 
MARK AUREL 11.07.2013 17:32:43
Res je videti vsa plastična. Tiste joške ponuja in se prsi, kot, da jih ima samo ona. Iris vzami se v roke. Sodišča imajo kaj bolj pametnega početi kot to tvojo užaljenost obravnavati. Kar je res je res sama plastika te je.
Zvoneka 11.07.2013 19:41:06
A si preveru ??? :(
Več komentarjev