Izklicna cena za Murkovega sina je 5.000 evrov

Dan, ki ste ga (verjetno) že vsi nestrpno čakali, je prišel. Damjan Murko se je odločil, da je prišel čas, da sina Tiara pokaže širši javnosti. A kot se za štajerskega slavčka spodobi, ima tudi to svojo ceno, ki ni majhna.

Damjan Murko in Tiar

Murko za fotografije Tiara zahteva najmanj 5.000 evrov. (Foto: osebni arhiv)

Damjan Murko in Maja

Damjan in Maja sta se odločila, da javnosti pokažeta sina. (Foto: Facebook)

"Javljam se vam s ponudbo, ki bi vas utegnila zanimati. Z ženo sva se odločila, da je prišel čas, da v začetku meseca maja pokaževa najinega sina Tiara javnosti. Zato bi vas rad obvestil, da bova fotografije z ekskluzivno zgodbo prodala najboljšemu ponudniku. Izklicna cena je 5.000 evrov, in sicer neto," se je glasila Damjanova ponudba, ki je z elektronsko pošto prispela v naše uredništvo.

Čeprav Damjan Murko ni želel veliko razpravljati o tej zadevi, nam je vseeno zaupal, da naj bi šel izkupiček denarja v dobrodelne namene.

"Verjamem, da je cena realna in da se bo kmalu našel ponudnik, ki bo za fotografije ponudil vsaj toliko. V bistvu sva se z ženo odločila, da del sredstev nameniva v dobrodelne namene. Seveda se bova sama odločila, komu in kdaj jih bova namenila."

Mojster samopromocije, ki se izdatno posveča očetovski vlogi, je po nekaj mesecih premora pred kratkim znova nastopil pred občinstvom, ki se ga je zelo razveselilo. Medtem ko si je slavček vzel tri ure za nastop, je njegova žena Maja čuvala na Tiara. Slavček je nastopil na eni od pustnih zabav, na kateri se je prelevil v čarovnika in z nastopom poskušal začarati zbrane, kar mu je na koncu tudi uspelo.

Damjan Murko

Štajerski slavček je pred kratkim navdušil na pustovanju. (Foto: Facebook)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 308
papaaa! 02.03.2013 13:43:30
damjanček ni ne vem kakšna marka, a ko vidiš toliko nasmejanih štajercev okoli njega..... ali je murko zelo pameten, ali so štajerci zelo za.... luno.
Več komentarjev