Sodnega izvedenca ujeli s podkupnino v žepu

Celjska policija je po prejemu podkupnine odvzela prostost sodnemu izvedencu. Ta je bil pripravljen v zameno za 3000 evrov izdelati izvedensko mnenje v korist gospodarske družbe z območja Polzele.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Celjski kriminalisti so v ponedeljek v predkazenskem postopku, ki ga je usmerjalo specializirano državno tožilstvo, na območju Policijske uprave Celje odvzeli prostost 55-letnemu moškemu zaradi suma storitve kaznivega dejanja nedovoljenega sprejemanja daril.

Podkupnina

55-letnik je osumljen storitve kaznivega dejanja nedovoljenega sprejemanja daril. (Foto: Thinkstock)

Osumljenec, doma z območja Slovenj Gradca, je od odgovorne osebe gospodarske družbe z območja Polzele zahteval 3000 evrov, v zameno pa bi kot sodni izvedenec izdelal izvedensko mnenje v korist te gospodarske družbe. V omenjeni zadevi so kriminalisti izvajali več prikritih preiskovalnih ukrepov. Osumljeni je podkupnino prejel, po izročitvi denarja pa so ga kriminalisti prijeli in denar zasegli.

Kot so poročali v oddaji 24UR, gre po njihovih neuradnih podatkih za Vojka Karnerja.

Kriminalisti bodo v naslednjih dneh nadaljevali pregled zasežene poslovne dokumentacije, računalniške opreme ter drugih predmetov, ki so bili zaseženi pri hišnih preiskavah oziroma pridobljeni pri zbiranju obvestil v predkazenskem postopku.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 56
master69 07.06.2013 23:06:15
Mislim sej na tem našem področju Od Celja do Velenja!! Sav. dolina se dogaja še veliko sumljivih poslov!!! Na prste dveh rok ne moreš prešteti koliko podjetij je šlo na takšen ali drugačen način!!! In vsepovsod so v ozadju sumljivi posli prikritih poslovnežev. Ki se jim dovoli marsikaj, nekatere izmed njih lahko varuhi zakonov le mirno gledajo!! Saj zakon vemo na čigavi strani je in predvsem koga ščiti!!!
master69 07.06.2013 23:18:09
Pa tožilka ni zahtevala pripora, potem veste kam sega ta politična smer!!!! Sramota!!
Več komentarjev