Jodie Marsh: silikonski bikini pozdravi iz raja!

Britanska starleta Jodie Marsh se je za letošnje božične praznike odpravila uživat na sončni Barbados, kamor je vzela 14 parov bikinijev. Seveda pa je ves čas razveseljevala tudi svoje sledilce na Twitterju.

Jodie Marsh na Barbadosu

"Letos zame ni božiča, temveč le plaža, rum punč in bikini. Vesele praznike," je oboževalcem sporočila Jodie Marsh. (Foto: Twitter)

33-letna Jodie Marsh je držala besedo, ko je pred kratkim dejala, da bo okoli božiča uživala na soncu, oblečena v bikini, srkala hladno pijačo in poležavala. Da je dopust na sončnem Barbadosu vzela resno, pa priča podatek, da je svojim sledilcem na Twitterju zaupala, da ima s seboj kar 14 parov kopalk. "Letos zame ni božiča, temveč le plaža, rum punč in bikini. Vesele praznike," je zapisala na omenjenem družbenem omrežju.

Jodie Marsh na Barbadosu

Starleta je na dopust vzela kar 14 parov kopalk. (Foto: Twitter)

Sledilce na Twitterju je razveselila z nekaj dopustniškimi fotografijami v roza in modrem bikiniju, ki (kot je pri njej že v navadi) več razkriva kot pa pokriva. Ob pogledu na njeno zagorelo in potetovirano telo pa je pravzaprav najbolj očitno, da so bodibilderske mišice, s katerimi se je ponašala pred nekaj leti, že davna preteklost ...

Jodie Marsh na Barbadosu

Kaj pa modri mini bikini? (Foto: Twitter)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
santi10 23.12.2012 23:24:41
vecina vas je smesnih kle gor....zenska je bomba, osebno nimam nc proti silikonom, se bols zgledajo
Več komentarjev