Jović: Maribor sem nemudoma zavrnil

Nogometaš Olimpije Boban Jović je po dolgotrajnih zapletih in pogajanjih le našel skupni jezik z vodstvom ljubljanskega kluba in mu v sredo podaljšal zvestobo do leta 2015. 21-letni Celjan trdi, da je odločila njegova predanost zeleno-beli barvi.

Boban Jović, Andrej Razdrh in Tine Zupan

Andrej Razdrh, Boban Jović in Tine Zupan. (Foto: Igor Kopič Drole)

Saga se je začela oktobra lani, ko Boban Jović in vodilni možje ljubljanskega kluba niso našli skupnega jezika o podaljšanju pogodbe. Čeprav so mu ponujali najboljšo ponudbo v ekipi, je mladi Celjan ponujeno zavrnil. Desni bočni branilec je sicer treniral z moštvom vse do srede, ko je vendarle podaljšal pogodbo do konca sezone 2015, pa ga ni bilo v kadru za tekme. "Kje naj začnem? Dolgo se je vleklo in vesel sem, da se je ta zgodba pozitivno razpletla. Moja ljubezen do kluba nikoli ni bila vprašljiva. Žal mi je za to zgodbo, kljub vsemu pa smo se iz tega veliko naučili. Zdaj na določene stvari gledam drugače,“ je na novinarski konferenci povedal Jović, obenem pa zanikal, da bi se o podaljšanju zvestobe zatikalo zaradi finančnih pogojev. "O podrobnostih ne bi govoril. Stvari so se hitro spreminjale. Naj poudarim, da ni šlo za denar. Odločil je človeški faktor. Nisem želel oditi. Upal sem na pozitivno rešitev. Zadovoljen sem z odnosi v klubu, zamer ni in gremo naprej,“

Jović je potrdil namigovanja, da naj bi se za njegove usluge resno zanimali aktualni državni prvaki, obenem pa dodal, da jih je nemudoma zavrnil. "Moja pripadnost Olimpiji nikoli ni bila vprašljiva. Mariboru sem se takoj zahvalil, saj bi bila to misija nemogoče. Glede podrobnosti pogodbe se nismo niti pogovarjali, saj bi bil prestop praktično nemogoč,“ je zaključil Jović.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 47
 
nets372 10.03.2013 20:58:32
Lepo je povedal da je Maribor misija nemogoče-vsak pa res ne more igrat za Maribor,Olimpija pa je za iztrošene igralce misija mogoče!(Vicente ,Nikezić, Lovrečič,Šeliga,itd!!!
Več komentarjev