Justin Bieber omedlel med koncertom

Pevec Justin Bieber je na koncertu v britanski prestolnici pošteno prestrašil svoje oboževalce. Med koncertom mu je namreč postalo slabo, zaradi česar je moral zapustiti oder. A svojim oboževalcem ni ostal dolžan.

Justin Bieber - 2

Justin je moral zaradi slabosti prekiniti koncert. (Foto: Reuters)

Priljubljeni pevec Justin Bieber, ki je pred dnevi pošteno razburil svoje oboževalce, saj je na koncert prišel s kar dveurno zamudo, je tokrat poskrbel za nov šok. Na koncertu v britanski prestolnici mu je namreč naenkrat postalo slabo. Prisotnim se je opravičil, da ga boli v pljučih in zapustil oder.

''Reševalna ekipa ga je oskrbela z dodatnim kisikom, on pa je vztrajal, da koncert izpelje do konca,'' je povedal njegov predstavnik za medije.

Po desetih minutah se je tako Bieber vnovič povzpel na oder in množico navdušil s svojimi hiti, medtem ko ga je njegova ekipa takoj po zadnji odpeti pesmi nemudoma odpeljala v bolnišnico, iz katere pa se je zvezdnik že oglasil.

Na Instagramu je objavil fotografijo, na kateri pozira brez majice. ''Počasi okrevam ob poslušanju Janice Joplin,'' je ob fotografiji zapisal 19-letnik. ''Okrevam. Hvala vsem. Ste najboljši oboževalci na svetu. Poskušam ugotoviti, kaj se je zgodilo. Hvala za vso ljubezen,'' je še dodal na Twitterju.

Justin Bieber

Pevec se je prek Twitterja oboževalcem zahvalil za skrb. (Foto: Instagram)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 66
Maja!:) 10.03.2013 10:25:56
Je, bla sem tam, moja prjatlca je skor popenla, sej smo čakali točno 2 uri in 44 minut!
Več komentarjev