Kaj je moškim seksi pri ženskah?

Seveda ob tem vprašanju vsi najprej pomislimo na oprsje in zadnjico. Moške pa pri predstavnicah nežnejšega spola poleg fizičnega videza močno privlačijo tudi iskreni nasmehi, izzivalni pogledi in inteligenca.

Potem ko moški odmerijo žensko od glave do pet, postanejo pozorni tudi na njene druge atribute. Poglejmo, kateri so to.

ženska v postelji

Moški cenijo razgledane ženske. (Foto: Thinkstock)

Seksi nasmeh
Rezultati številnih raziskav so pokazali, da moške pri ženskah izjemno privlači nasmeh. Predstavnice nežnejšega spola z nasmehom kažejo, da so odprte in neobremenjene.

Treba je znati prisluhniti
Ženska, ki zna prisluhniti sogovorniku, je bolj privlačna. Študija avstralskih znanstvenikov je pokazala, da je ta lastnost med prvimi, ki jih moški opazijo pri ženskah. Eden od udeležencev raziskave je povedal: "Izjemno seksi se mi zdi, ko je izključno meni namenjena vsa njena pozornost."

seksi ženska

Lepota ni dovolj, potrebni so tudi drugi atributi. (Foto: Reuters)

Smisel za humor
Moški obožujejo ženske, ki jih takrat, ko jim gre vse narobe, nasmejejo. S takšnimi partnericami so precej bolj sproščeni. Pomembno je tudi, da se zna ženska pošaliti tudi na svoj račun. Moški se radi pošalijo na račun žensk, zato se jim zdi pomembno, da ženske tega ne vzamejo preveč resno.

Pogledi so lahko usodni
Veliko moških meni, da je lahko usoden že ženski pogled. Nekateri imajo radi skrivnostne poglede, drugi sramežljive, tretji pa direktne in izzivalne. Gre za komunikacijo, ki jo vsak razume in dojema po svoje. Seveda so najboljši tisti nasmehi, ki odkrivajo žensko osebnost.

Inteligenca je seksi
Moški imajo radi ob sebi pametno žensko. Čeprav v javnosti krožijo tudi številne druge teorije, ki trdijo drugače, je vsekakor moškim pri ženskah inteligenca izjemno seksi. Razgledane ženske so boljše sogovornice v družbi, v postelji pa pokažejo precej več domišljije.

privlačna ženska

Privlačna je tista, ki zna prisluhniti sogovorniku. (Foto: Thinkstock)

Dostojno vedenje
Raziskava ameriške univerze je pokazala, da so moški zelo pozorni na vedenje žensk. Preglasno in napadalno obnašanje žensk jih pravzaprav odbija. Veliko moških si z zanimanjem ogleduje vedenje žensk ter nato oceni, kakšne so njihove lastnosti in navade.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 45
 
G8J 05.03.2013 14:34:50
Debelina njihove denarnice in vozni park
Več komentarjev