Kakšen seks si želijo ženske?

Ženske si želijo sproščen in strasten seks, vendar si pogosto ne upajo svojih želja zaupati partnerju. Predstavnice nežnejšega spola so pogosto v dilemi, kako se o teh stvareh pogovoriti s svojim najbližjim in potem uživati v spolnih odnosih.

partnerja v spalnici

Ženske potrebujejo tudi čustveno vzburjenost. (Foto: Thinkstock)

Želi si več oralnega seksa
Nekatere ženske zelo skrbijo za svojo nožnico. Pazijo za njen videz, okus in vonj, kar jih omejuje pri oralnem seksu. Rade slišijo pohvale, ko gre za njihovo zunanjo podobo, prav tako pa so ji všeč komplimenti, ki jih izrečejo moški o njenem najbolj intimnem delu telesa. Partnerjeve besede ''kako je lepa in kako lepo diši'' jim močno dvignejo samozavest.

predigra

Ženske morajo svoje želje zaupati spolnim partnerjem. (Foto: Thinkstock)

Seks na javnem mestu
Seks na javnem mestu je lahko precej tvegan in nepraktičen, pa tudi izjemno vzburljiv. Najprej se je treba lotiti samo predigre. Svetujejo ljubkovanje v kotu bara ali podnevi na zadnjem sedežu avtomobila, pa tudi na stopnicah pred stanovanjskim blokom. Ko so vaje mimo, se je treba popolnoma sprostiti, poiskati kakšno skrito mesto in tvegati.

Vodilna vloga pri seksu
Če ima ženska med seksom prevezane oči, zakaj jih ne bi smel imeti tudi moški? Nekateri pripadniki moškega spola dominacijo ženske v postelji doživljajo kot žalitev, vendar pa pri tem pozabljajo, da zamujajo nove, strastne, fantastične izkušnje. Ko ženska ugotovi, da dominira v postelji, se spremeni v boginjo seksa, ki lahko svojemu ponižnemu partnerju ponudi vrhunske užitke.

Želi si, da ji partner ukazuje
Tudi emancipirana in samozavestna ženska si občasno želi moško dominacijo v postelji, želi si, da bi ji ukazoval, kako se mora vesti. Moški se takšnim poskusom po navadi izogibajo, ker se bojijo, da jih bodo partnerice označile za pregrobe. Kljub temu pa je lahko takšen seks, ki temelji na medsebojnem zaupanju partnerjev, odličen. Moški mora biti ves čas prepričan, da se partnerica dobro počuti. Ko to ugotovi, se lahko začne igra, v kateri je ženska poslušna ljubimka.

gola partnerja

Velikokrat se zgodi, da o seksu, željah in pričakovanjih raje govorimo s prijatelji kot s svojo boljšo polovico. (Foto: Thinkstock)

Želi si, da jo partner med seksom udarja po zadnjici
Rahli udarci po zadnjici med spolnim odnosom privlačijo številne pripadnice nežnejšega spola. Po navadi svojih  želja ne želijo zaupati partnerju, saj se jim to zdi smešno. Moški so pri tem precej zadržani. Če želijo izvedeti, ali si partnerica želi udarcev po zadnjici, je najbolje, da jo to vprašajo, medtem ko jo nežno božajo po zadnjici. V tej igri uživata oba partnerja. Udarci po zadnjici pri ženskah vzburjajo vaginalno in analno področje, medtem ko moški z udarci po partneričini zadnjici na fizičen način kažejo svojo vzburjenost.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 26
asabina 08.07.2013 13:53:50
Kr neki reesss.... ziher si vse ženske želimo seksat na javnem mestu? A sem res jaz tak cudna da si ne želim tega?
Več komentarjev