Kateri vozniki najpogosteje skačejo čez plot?

Rezultati, ki jih je nedolgo tega objavila največja britanska spletna stran za zmenkarije, namenjena poročenim, so pokazali, da svoje partnerje najpogosteje varajo tisti, ki vozijo avtomobil znamke Audi.

V preteklih letih so bili na vrhu te lestvice lastniki in lastnice BMW-jev. Letos pa so se prvič na vrh zavihteli šoferji, ki prisegajo na znamko Audi. Podatke o nezvestih voznikih so objavili na spletni strani IllicitEncounters.com.

par v postelji

Ali v njegovi garaži počiva luksuzni jekleni konjiček? (Foto: Thinkstock)

Raziskava je pokazala, da lastniki luksuznih in prestižnih avtomobilov v primerjavi z drugimi vozniki pogosteje skačejo čez plot. To najpogosteje počno vozniki audijev, drugo mesto je pripadlo lastnikom BMW-jev, tretje pa voznikom mercedesov. Na četrto mesto so se uvrstili vozniki in voznice znamke Volvo, neslavno "top 5" lestvico pa zaključujejo tisti, ki prisegajo na Volkswagnova vozila. Izsledki raziskave so še pokazali, da so najmanj nezvesti vozniki francoskih avtomobilov znamke Peugeot in Renault.

vozilo Audi

Vozniki audijev radi skačejo čez plot. (Foto: Reuters)

Mike Taylor, predstavnik britanske spletne strani, ki je opravila raziskavo, je povedal: "Vozila lahko veliko povedo o svojih lastnikih. Vsi avtomobili na tej lestvici v resnici predstavljajo naše člane. Gre za uspešne, motivirane ljudi, ki ves čas iščejo srečo in zadovoljstvo, pa najsi gre pri tem za avtomobile ali za partnerje."
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 173
ChampionsLeague16 20.11.2014 21:40:40
js mam pa raketo :) kdj bom pa js skoču dol ?
Več komentarjev