Kdo je nova okronana misica?

Miss Earth Slovenije 2011 Kim Rebecca Lekše, ki se ji je na svetovnem izboru leta 2011 uspelo uvrstiti med 16 najlepših Zemljank, je znova dokazala, da ima odlično poslovno žilico. Tokrat je pri nas izvedla prvi lepotni izbor, kjer smo dobili novo misico.

Kim Rebecca Lekše

Kim je zadnje mesece vse bolj podjetniško uspešna. (Foto: Miss Gaming International)

Lepotni izbor Miss Gaming Slovenije - 4

1. spremljevalka Inja Zalta in Kim Rebecca Lekše (Foto: Miss Gaming International)

Kim Rebecca Lekše je bila zadnji mesec delovna na igralniškem sejmu ICE v Londonu. Ker je končno dobila delovne vizume za večino držav, se zdaj lahko pohvali, da iz meseca v mesec napreduje in dela z največjimi podjetji igralništva na svetu. Z nekaterimi od njih je tudi že podpisala pogodbe.

S celotno ekipo Miss Gaming International so se tokrat odločili, da izpeljejo lepotni izbor v Sloveniji, saj imamo v svetu najboljše predstavnike v tej industriji, kot je podjetje Joca Pečečnika, Interblock. Tako se ji je v Sloveniji pridružila vsa svetovna ekipa, Miss Gaming Argentine 2013 Jesica Roldan, na dogodku pa so bile prisotne tudi znane osebnosti iz te industrije, in to na svetovni ravni.

"V novogoriški igralnici je nedavno potekal lepotni izbor, ki smo ga prvič izpeljali in je povezan z igralništvom. Tako smo prvič dobili Miss Gaming Slovenije za Miss Gaming International 2013," je povedala simpatična Kim.

Zmagovalka je postala 20-letna Rija Drozdek iz Kranja. 1. spremljevalka je bila Inja Zalta, 2. spremljevalka pa Teja Strazisar. Med finalistkami je bila tudi Miss Earth Slovenije 2010 Ines Draganovič.

Zmagovalka že konec marca potuje v Kolumbijo, kjer bo prisotna na izboru Miss Gaming Kolumbije 2013 in bo kot predstavnica igralniške industrije Slovenije zastopala našo državo na igralniškem sejmu Fadja v Bogoti.

Za glasbeno vzdušje so na lepotnem izboru poskrbeli Game Over in plesna skupina Jay dance.

Lepotni izbor Miss Gaming Slovenije - 3

Miss Gaming Argentine 2013 in zmagovalka Miss Gaming Slovenije Rija Drozdek (Foto: Miss Gaming International)

Lepotni izbor Miss Gaming Slovenije - 1

Rija Drozdek je osvojila laskavi naziv. (Foto: Miss Gaming International)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
bigapple 14.03.2013 08:22:26
1. ni Ria ampak je Rija
2. ne vem od kje vam, da je nerazgledana, a je mogoče kje kakšen posnetek kjer napačno odgovarja na kakšna vprašanja? Ne, torej je taka izjava brez osnove. Predvsem pa ta punca obiskuje fakulteto za farmacijo.
3. poiščite jo na fb in si oglejte slike, pa boste videli, da je po dolgem času to res ena dobra missica, do takrat pa ni treba žalit vsepovprek
Več komentarjev