Klopp: Od 75. minute nismo bili več pravi ...

Dan po neuspehu v velikem finalu Lige prvakov je v taboru poražencev pričakovano klavrno razpoloženje. Borussia se je pogumno borila, bila blizu velikemu podvigu, toda gol Arjena Robbna v zadnji minuti je rumeno-črne povsem presekal.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Borussia je bila v velikem finalu najmanj enakovreden tekmec papirnatemu favoritu Bayernu. Glede na statistiko so imeli Dortmundčani več in boljše priložnosti za gol, dlje časa so imeli žogo v svoji posesti, toda v finišu so prejeli poceni zadetek, ki ga je podpisal Arjen Robben in ostali brez laskave lovorike. "Odločilni gol smo prejeli, ko v obrambi nismo bili postavljeni tako, kot bi morali biti. Tekma se je bližala koncu, za nami je zares zahtevna sezona in od 75. minute dalje sem videl, da nismo več pravi. Nato pa se je za Bayernu še vse skupaj izšlo, kakor se mu pač je," je potarnal prvi mož Borussie Jürgen Klopp , ki je gentlemensko nasprotniku čestital za osvojeni pokal.

Juergen Klopp

Jürgen Klopp (Foto: Reuters)

"Čestitati moram Bayernu in seveda Juppu Heynckessu, saj je pač zmagal. Po tekmi moraš spoštovati rezultat. Mi smo ne glede na vse dokazali, da smo si zaslužili nastop v finalu. To sicer ni najpomembnejša zadeva, šteje pa vsekakor. In fantom sem že dejal, da se bomo vrnili. Morda ne na Wembley, toda že v naslednji sezoni bomo lovili naslednji finale," je prepričan Klopp, ki ne verjame, da bo na poletni tržnici Borussia kaj posebej kupovala, računa pa tudi, da ne bo preveč izgubljala ... "Vemo, kateri igralci so na "tapeti". Nekateri bodo odšli, kakšen bo tudi prišel, toda ne verjamem, da bo toliko prometa, kot ga "obljubljajo" mediji."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 103
 
kako higiena u grade? 26.05.2013 19:05:50
tm ke je ribery pisceka podrl pa sodnik ni neč piskal, tam bi blo 2:1 za borussio :/
Več komentarjev