Konec zakona med Mirando in Orlandom?

Potem ko je v njunem zakonu že nekaj časa škripalo, je Viktorijin angelček Miranda Kerr ugibanjem o razhodu z igralcem Orlandom Bloomom naredila konec. Na Twitterju je objavila fotografijo roke, na kateri pa ni opaziti poročnega prstana.

Je njunega zakona res konec? Potem ko je v njunem zakonu že nekaj časa škripalo, je Viktorijin angelček Miranda Kerr ugibanjem o razhodu z igralcem Orlandom Bloomom naredila konec. Na Twitterju je objavila fotografijo svoje roke - brez poročnega prstana.

Miranda Kerr brez poročnega prstana. (Foto: Twitter)

Čeprav je 29-letna lepotička Miranda Kerr še pred časom zatrjevala, da je njen zakon s 35-letnim Orlandom Bloomom trden kot še nikoli, zadnja fotografija, ki jo je objavila na Twitterju, tega ne potrjuje. Miranda je namreč za novoletno voščilo objavila fotografijo roke, na kateri pa ni opaziti poročnega prstana in s tem prilila še nekaj olja na ogenj govoricam, da zakon med zvezdnikoma razpada.

Miranda in Orlando sta sicer začela zvezo leta 2007 in se poročila tri leta pozneje, januarja leta 2011 pa se že razveselila prvorojenca Flynna. Med zvezdniškimi pari v Hollywoodu sta vse od poroke veljala za enega srečnejših, zato je novica o njunem morebitnem razhodu še tolikšno večje presenečenje.

Miranda Kerr in Orlando Bloom

Miranda in Orlando sta vse od poroke veljala za srečen par. (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 7
ShockTherapy 02.01.2013 16:22:46
oo fak
Več komentarjev