Kristen Stewart najbolj dobičkonosna igralka na svetu

Po raziskavi revije Forbes je na vrhu lestvice najbolj dobičkonosnih igralcev 22-letna Kristen Stewart. Mlada igralka je celo prehitela Roberta Pattinsona kot tudi Johnnyja Deppa, saj na dolar, ki se vanjo vloži, povrne skoraj 56 dolarjev.

Kristen Stewart - 3

Kristen Stewart v blagajne prinese največ denarja. (Foto: Reuters)

Nekoliko nepričakovano je vrh lestvice najbolj donosnih igralce in igralk zavzela 22-letna Kristen Stewart, ki je zaslovela s sago Somrak. Kristen je tako prehitela tudi Daniela Radcliffa, Roberta Downeyja Jr., Matta Damona in Johnnyja Deppa.

Glede na Forbesovo raziskavo mlada Kristen za vsak vloženi dolar povrne 55,83 dolarja. Spomnimo, da je zadnji del sage Somrak doslej zaslužil že več kot 500 milijonov dolarjev.

Seznam 10 najbolj dobičkonosnih igralcev sestavljajo po vrsti: Kristen Stewart, Anne Hathaway, Robert Pattinson, Daniel Radcliffe, Shia LaBeouf, Robert Downey Jr, Matt Damon, Cate Blanchett, Meryl Streep in Johnny Depp.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 45
 
emt8000 12.12.2012 14:13:49
Res precenjena igralka. Vedno ima isti zdolgočaseni obraz pri večini svojih filmov. Bolj zakajeni in flegmatični kot,da se ji nič ne ljubi.
Več komentarjev