Članki

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

VIDEO: Za svetovni lepotni izbor se je naučil tudi malo korejščine

17.09.2014

Mister Slovenije 2014 za mistra International Mitja Nadižar 30. septembra potuje na svetovni izbor v Seul. To bo sploh njegovo prvo potovanje z letalom. Na stavnicah mu sicer kaže zelo dobro - trenutno je namreč na 3. mestu česar je zelo vesel.

Kitajka za odvzeto devištvo iztožila skoraj štiri tisoč evrov

17.09.2014

Neka Kitajka bo v tožbi proti moškemu zaradi kratenja "pravice do devištva" dobila slabih štiri tisoč evrov odškodnine. Sodišče je odločilo, da naj bi moški omenjeno žensko zavajal z besedami, da je samski in da si jo želi za soprogo. Moški se je na sodbo menda že pritožil.

Na Otoku največ kave popijejo ... novinarji!

17.09.2014

Morda imate v glavi podobo policistov in detektivov, ki cele dneve za svojimi pisalnimi mizami pijejo kavo. Pozabite nanjo! Na Otoku so še večji zasvojenci s kavo – to so po najnovejši britanski raziskavi novinarji in ostali zaposleni v medijih. Sledijo policisti in učitelji.

Miss Universe Slovenije bo na BRIO

17.09.2014

Na BRIO bo oktobra na sporedu lepotni izbor Miss Universe Slovenije, kjer bodo okronali lepotico, ki bo Slovenijo zastopala na svetovnem izboru. Nova misica bo nasledila aktualno Miss Universe SLovenije 2013 Saro Savnik.

Pet hišnih preiskav: pod lupo kriminalistov domnevno sporen razpis za obnovo vodovoda na onkologiji

16.09.2014

Kriminalisti NPU so bili na delu zaradi obnove vodovoda na Onkološkem inštitutu. Oglasili so se tudi na ministrstvu za zdravje. Ali bodo preiskave vplivale na obnovo, direktor onkologije Janez Remškar odgovarja, da je to odvisno od ministrstva in garancij. Če se bo sanacija zavlekla, pa to inštituta ne bo ohromilo, dodaja.

Tradicija kot navdih. Inovativnost kot vodilo.

16.09.2014

60 let spoštovanja, ohranjanja in plemenitenja tradicije čebelarjenja, najvišja kakovost, inovativnost, odgovornost in predanost potrošniku ter skrb za naravo.

'Preveč dobro, da bi bilo res'

16.09.2014

Izgleda, da med ljudmi obstaja nekakšen mit glede najbolj zdravih, naravnih produktov. Nekateri mislijo, da morajo biti taki produkti slabega okusa – drugače niso naravni in niso zdravi. Pri kokosovi vodi je to popolnoma zgrešeno! Poglejte zakaj.

Obsojenemu posiljevalcu in morilcu sodišče odobrilo evtanazijo

16.09.2014

50-letnemu belgijskemu obsojencu na dosmrtni zapor je sodišče po treh letih pravdanja odobrilo evtanazijo. Posiljevalec in morilec trpi zaradi neobvladljive potrebe po spolnem nasilju, nobena od dosedanjih terapij pa mu ni pomagala.

Tudi pri ligi ABA so se spomnili na Srbe: Lahko so primer drugim v regiji!

15.09.2014

Vodstvo košarkarske lige ABA ni pozabilo na zadnji uspeh srbske košarkarske reprezentance. Iz Ljubljane je namreč prišla čestitka namenjena Srbski košarkarski zvezi in izbrancem Saše Đorđevića, ki so si izkušnje nabirali tudi v regionalni konkurenci.

Forum