Članki

Einstürzende Neubauten

27.11.2014

najava koncerta

JAMES ZABIELA (uk)

14.11.2014

Eden od vrhuncev bogatega tritedenskega rojstnodnevnega programa kluba Cirkus bo obisk eklektičnega wunderkinda Jamesa Zabiele.

DR. JOHN & The Nite Trippers

08.11.2014

napoved koncerta

Carlosu se smeje: da bi zapravil svojih 80 milijard, bi moral živeti še kar 220 let

31.10.2014

Od začetka svetovne finančne krize se je število milijarderjev več kot podvojilo. Njihovo premoženje pa se je od marca 2013 povečalo za 14 odstotkov. In ti ljudje imajo toliko denarja, da bi nekateri med njimi rabili stoletja, da bi vsega potrošili.

Po dveh tretjinah prestane kazni iz zapora odkorakal tudi Srečko Prijatelj

30.10.2014

Po Binetu Kordežu so po dveh tretjinah prestane kazni iz zapora pogojno izpustili tudi nekdanjega poslanca SNS Srečka Prijatelja. Ta je zaporno kazen prestajal zaradi sodelovanja pri podkupovanju nekdanjega predsednika uprave Luke Koper Roberta Časarja v zadevi Orleška gmajna.

Sting tudi na Broadwayju

30.10.2014

Britanski glasbenik Sting, nekdanji frontman zasedbe The Police, se je kot skladatelj in tekstopisec predstavil na Broadwayju z muzikalom The Last Ship. Šlo naj bi za eno najbolj pričakovanih predstav tekoče gledališke sezone v New Yorku.

Sloveniji odprta vrata do štirih milijard evrov

30.10.2014

Evropska komisija je Sloveniji potrdila partnerski sporazum. S tem se končujejo intenzivna usklajevanja, naši državi pa je zdaj odprta pot do dobrih štirih milijard evrov evropskih sredstev.

V evropskem zračnem prostoru prestregli več ruskih vojaških letal

29.10.2014

Letala držav članic zveze Nato so v zadnjih dveh dneh v evropskem zračnem prostoru prestregla več ruskih vojaških letal, ki niso predložila načrta poti, niso vzpostavila nikakršnega stika s civilnimi letalskimi oblastmi in nasploh niso komunicirala, kar predstavlja morebitno tveganje za civilne lete.

Real v Barceloni začenja lov na novo pokalno lovoriko

29.10.2014

Aktualni španski pokalni prvak Real Madrid se bo v prvem dvoboju letošnjega kraljevega pokala pomeril s katalonskim klubom Cornella iz predmestja Barcelone. Omenjeno tekmo in nato še dvoboj Sabelle in Seville si lahko ogledate v neposrednem prenosu na VOYO.

Dobrodošli v Združenem kraljestvu (najboljši, najbistrejši in predvsem bogati)

29.10.2014

Ker nekako moram začeti … Najprej priznanje: nisem ravno neki izkušeni bloger. Vsekakor imam precej manj (blogerskih) izkušenj kot jih ima moja nekdanja najbolj priljubljena blogerica - že nekaj let upokojeno dekle na poziv Belle de Jour.

Forum