Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

ELECTRONIC FESTIVAL WINTER TEMPTATION 2014

27.12.2014

TECHNASIA b2b UNER MIKE VALE * MARX.P * ALEX RANERRO 27/12 @ TRG LEONA ŠTUKLJA, MB

Za leto dni bodo ohranili najvišji razred pri dohodnini

15.11.2014

Rebalans letošnjega državnega proračuna je obravnaval še odbor za finance. Ob ostrih kritikah opozicije je soglašal, da se primanjkljaj zviša na 1,2 milijarde evrov. Odbor je ob nasprotovanju opozicije potrdil tudi, da se za leto dni ohrani lani uvedeni začasni najvišji razred pri dohodnini.

Po 10 mesecih prekinila zaroko

12.11.2014

Ameriška zvezdnica Robin Wright, nekdanja žena igralca Seana Penna, je znova na trgu samskih. Po desetih mesecih zaroke se je razšla s svojim dragim Benom Fosterjem, s katerim sta bila skupaj leta 2011.

Dvakratni grammyjevci: Res imamo radi Slovenijo. Super se počutimo tu!

12.11.2014

V Sloveniji se je te dni mudila skupina New York Voices, ki velja za eno najboljših vokalnih zasedb na svetu. Z njimi smo se pogovarjali med odmorom po vaji z našim big bendom, ki so ga zelo pohvalili.

Beckhamova že dobila vabilo za božično večerjo

08.11.2014

Vse kaže, da letošnji božič pri slavni družini Beckham ne bo nič kaj zvezdniški. Davidova starejša sestra Lynne, ki živi precej umirjeno življenje, je namreč bogato družino povabila na večerjo.

Veseli december se v nekaterih trgovinah začne že oktobra

30.10.2014

So vas v nekaterih trgovinah že pričakali božično-novoletni izdelki? Brez skrbi, niste zmedeni in veseli december se še ni začel, res pa je, da so nekateri trgovci s tovrstno ponudbo pohiteli. Drugi trgovci jim bodo kmalu sledili.

Stanovnik pred velikimi izzivi, v Postojni Marentič vodi s petimi glasovi razlike

19.10.2014

Zmagovalec drugega kroga županskih volitev v Piranu je Peter Bossman, ki ga podprlo 60 odstotkov volivcev. Na Jesenicah bo župan ostal Mencinger, motorist Miran Stanovnik pa bo vodil občino Log-Dragomer. V Ajdovščini bo župan Tadej Beočanin.

Osterman bo moral razvojne programe prilagoditi financam

13.10.2014

Novi načelnik generalštaba Slovenske vojske Andrej Osterman je prevzel posle. Deloval bo v smeri, ki sta jo začrtala skupaj z njegovim predhodnikom Dobranom Božičem, minister Janko Veber pa od njega pričakuje, da bo razvojne programe prilagodil finančnim zmožnostim.

Namesto Božiča bo vojski poveljeval Osterman. Pahor manever označil za nevarnega

09.10.2014

Minister za obrambo Janko Veber je razrešili dosedanjega načelnika Generalštaba Slovenske vojske Dobrana Božiča in na to mesto imenovali Andreja Ostermana. Minister trdi, da gre za dogovorjeno menjavo, predsednik Pahor pa opozarja, da je tovrstna praksa lahko nevarna.

Katere občine so dobile župane in kje bo potreben drugi krog?

05.10.2014

V Ljubljani in Kopru drugi krog volitev ne bo potreben, županske stolčke sta namreč obdržala tako Janković kot Popovič. Fištravec in Kangler se bosta znova soočila. Kdo pa so zmagovalci v ostalih občinah in kje bo potreben drugi krog?

Forum