Članki

Obožuje borilne športe

24.04.2014

Miss Universe Slovenije 2013 Sara Savnik je navdušena nad borilnimi športi. Izmed vseh borilnih veščin ji je najljubši prav boks in če se le da, spremlja in stiska pesti za našega Dejana Zavca.

Leapai želi spisati novo poglavje boksarske zgodovine

24.04.2014

Avstralec Alex Leapai je prepričan, da lahko prekriža načrte boksarskemu šampionu Vladmiriju Kličku, ki je prepričan, da je pred njim nova zahtevna naloga, a verjame, da ji bo kos.

VIDEO: Kličko: Leapai lahko ugrizne

23.04.2014

Svetovni boksarski prvak Vladimir Kličko je osredotočen na naslednjega tekmeca. Alex Leapai naj bi bil nasprotnik po meri, a Ukrajinec je prepričan, da mu manjka izkušenj.

VOYO: Lahko 'tovornjakar' s prestola vrže Klička?

23.04.2014

V soboto bo Vladimir Kličku v Düsseldorfu znova branil naslov svetovnega boksarskega prvaka v težki kategoriji. Njegov nasprotnik bo Avstralec Alex Leapai, ki si sicer denar služi kot voznik tovornjaka.

VIDEO in FOTO: Briggs kot strela z jasnega napadel Klička!

22.04.2014

Novinarska konferenca pred težko pričakovanim dvobojem za svetovnega boksarskega prvaka v težki kategoriji med Vladimirjem Kličkom in Alexom Leapaijem je dobila nepričakovano zvezdo. Ukrajinskega šampiona je namreč verbalno napadel Američan Shannon Briggs.

Hamilton v Šanghaju do tretje zaporedne zmage

20.04.2014

Britanec Lewis Hamilton je zmagovalec četrte letošnje dirke svetovnega prvenstva formule 1. Na VN Kitajske v Šanghaju je uspeh Mercedesa z drugim mestom dopolnil Nemec Nico Rosberg, tretji je bil Španec Fernando Alonso (Ferrari). Hamilton je dosegel tretjo zaporedno zmago v sezoni.

VIDEO: Miss športa Slovenije 2014 je Uršula Tomažič

19.04.2014

Dobili smo 12. najlepšo športnico v deželi na sončni strani Alp. To je postala 22-letna Uršula Tomažič. Lento prve spremljevalke je osvojila Karolina Aškerc, lento druge pa Mojca Podjavoršek. Miss fotogeničnosti je postala Nika Šunta.

Petje postal nesporni vladar Evrope

15.04.2014

Slovenski borec Samo Petje je v Trstu osvojil naslov evropskega prvaka v K-1 po verziji MTA. Belokranjec je tako postal nesporni vladar kategorije do 71 kilogramov, saj je pred tem okitil tudi z naslovom evropskega prvaka v tajskem boksu.

Pritožba Red Bulla neuspešna

15.04.2014

Moštvo formule 1 Red Bull je bilo neuspešno s pritožbo zaradi razpleta uvodne dirke svetovnega prvenstva 2014 v Avstraliji. Krovna avtomobilistična zveza (Fia) je danes zavrnila zahtevo ekipe, da njenemu dirkaču Danielu Ricciardu vrnejo drugo mesto.

Lorenzo: Pred startom so mojo koncentracijo motili komarji

14.04.2014

Španski motociklistični šampion Jorge Lorenzo (Yamaha) bo skušal kar najhitreje pozabiti na dogajanje v Austinu. Dirko je namreč v celoti pokvaril še pred startom.