Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Janković: Predčasne volitve šele četrta možnost

16.04.2014

Bratuškova si težko predstavlja, da bi vodila vlado, če Janković zmaga v tekmi za mesto predsednika PS. Tudi koalicijske partnerice menijo, da bi bile predčasne volitve najverjetnejša možnost, če zmaga Janković. Ta pa meni popolnoma drugače.

VIDEO: Brigita Šuler si je za Slovenko ’sposodila’ politike

16.04.2014

Brigita Šuler se po dolgem času predstavlja z novo pesmijo Slovenka, v kateri prepeva o vroči Španiji. Ob izdaji novega singla je posnela tudi hudomušen video, kjer imajo glavno besedo naši politiki.

Vrhunec: Gre za boj Davida proti Goljatu. Gre za besedo proti besedi

15.04.2014

Gre za neresnice. S temi besedami se je prvak DeSUS Karl Erjavec odzval na pismo žene prvega moža UKC Ljubljana Simona Vrhunca, da je izvajal politični pritisk na njenega moža. Tudi Vrhunec pravi, da se je soočal s pritiski in dodaja: "Gre za boj Davida proti Goljatu. Gre za besedo proti besedi".

Se nam zaradi Jankovića obetajo predčasne volitve? Scenarij je črn, je prepričan Erjavec

15.04.2014

Če na kongresu PS zmaga Janković, nas čakajo predčasne volitve, napovedujejo koalicijske partnerice največje stranke. Rešili smo se trojke, dvojke pa se nikakor ne moremo, misleč na Jankovića in Janšo pravi vodja poslancev SD Han. Bogovič pa je pojasnil, zakaj SLS ne bi šel v koalicijo s SDS.

Bratuškova bo šla v boj z Jankovićem: Bilo bi neresno, da bi kar dvignila roke

14.04.2014

"Ne gre za tekmo med Alenko Bratušek in mano. Državi želim dobro, za to pa se mora izvajati gospodarski program, ki ga je PS sprejela na zadnjem kongresu," odločitev, da bo kandidiral za predsednika PS pojasnjuje Janković. Meni tudi, da se druge stranke preveč vtikajo v njegovo.

'Ne stane nas veliko, da bi rešili planet'

13.04.2014

V poročilu forum IPCC poudarja, da kljub nevarnemu naraščanju izpustov ogljikovega dioksida še obstaja možnost rešitve problema segrevanja Zemlje. Dodajajo, da sprememba ni tako draga, kot se zdi.

Bratuškova bo do zaupnice zdravstveni resor vodila sama

13.04.2014

Predsednica vlade Alenka Bratušek je sporočila, da bo zdravstveni resor namesto Alenke Trop Skaza, ki je s funkcije odstopila, vodila sama. Tako bo do zaupnice, ki jo je napovedala. Kdaj bo glasovanje o njej, pa še ni znano.

VIDEO: Gašpar Mišič ob razrešitvi čuti 'zadovoljstvo in olajšanje'

11.04.2014

Nadzorni svet Luke Koper je razrešil predsednika uprave Luke Koper Gašparja Gašparja Mišiča. Ta pravi, da odhaja zadovoljen, ker je dosegel "dobre" rezultate in dodal, da mora oditi, zaradi obtožb člana uprave, "ki nimajo podlage".

Nosilec liste PS na evropskih volitvah bo Mencinger

10.04.2014

Izvršni odbor Pozitivne Slovenije je za nosilca strankine liste na evropskih volitvah predlagal ekonomista Jožeta Mencingerja. Stranka se sicer še vedno pogaja strankama LDS in Zares o oblikovanju skupne liste.

Kongres Pozitivne Slovenije bo 25. aprila

10.04.2014

Izvršni odbor Pozitivne Slovenije je sklenil, da kongres stranke skliče za 25. aprila, je po seji izvršnega odbora povedala podpredsednica stranke Maša Kociper. Zaradi Jankovićeve vloge bo kongres PS ključen trenutek tudi za obstoj koalicije.