Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Sij Acroni Jesenice želijo v naslednjih letih nazaj v ligo EBEL

24.10.2014

Na hokejskih Jesenicah so v klubu, ki ima odslej novo ime, Sij Acroni Jesenice, predstavili dosedanje delo in načrte za prihodnost. Velika dolgoročna želja je vrnitev v najmočnejše tekmovanje v regionalnem okolju, ligo EBEL.

EBEL: Bolzano za gol boljši od zmajev

23.10.2014

Ljubljanski hokejisti so še naprej prikovani na zadnje mesto lige EBEL. V 13. krogu so v Tivoliju izgubili za gol z aktualnim prvakom lige italijanskim Bolzanom (2:1).

VIDEO: Zmaji se v Tivoli vračajo s porazom iz Gradca

19.10.2014

Hokejisti Telemacha Olimpije so v 12. krogu mednarodne lige EBEL gostovali v Gradcu. Po slabem začetku so se v končnici tekme zmaji približali na gol zaostanka, a so gostitelji na koncu slavili zmago s 5:4.

EBEL: V Tivoliju na preizkušnji Hebar in Zanoški

18.10.2014

V vrstah EBEL ligaša Telemacha Olimpije prihaja do kadrovskih sprememb. Po odhodu napadalca Whitea sta na preizkušnji nekdanji zmaj Andrej Hebar in Kanadčan s hrvaškimi koreninami Tom Zanoški.

EBEL: White zapustil Olimpijo, prihaja Hebar?

16.10.2014

Hokejisti Telemacha Olimpije, edinega moštva v mednarodni ligi EBEL, so ostali brez ameriškega napadalca Whitea, ki se je odločil za povratek v domovino. Novega tujca v moštvu ne bodo iskali, se pa dogovarjajo za sodelovanje z Andrejem Hebarjem.

VIDEO: Nov visok poraz zmajev

14.10.2014

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije so doživeli nov poraz v razširjenem avstrijskem pvenstvu. V Tivoliju so jih visoko premagali gostje iz Linza (1:8). Zmaji so še naprej prikovani na dno prvenstvene tabele.

Zdesetkani zmaji spet praznih rok

12.10.2014

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije so v 10. krogu lige EBEL osmič izgubili. Tokrat so zdesetkane zmaje v Tivoliju premagali igralci Red Bull Salzburga (3:1). Edini gol za slovenske prvake je dosegel Gal Koren.

VIDEO: VSV za gol boljši od Telemacha Olimpije

10.10.2014

Hokejisti Telemacha Olimpije so v 9. krogu lige EBEL gostovali v Beljaku. Domači VSV je slavil tesno zmago (3:2), Ropret in White sta dosegla gola za zmaje, ki ostajajo na repu ligaške razpredelnice.

Celovčani z novim trenerjem

06.10.2014

Hokejisti celovškega kluba KAC iz Celovca so dobili novega trenerja. Slovenskega napadalca Jana Urbasa in soigralce bo po novem vodil 59-letni Kanadčan Doug Mason.

VIDEO: Zmaji proti Fehervarju do druge zmage v sezoni

05.10.2014

Hokejisti Telemacha Olimpije so v tekmi osmega kroga lige Ebel premagali madžarsko ekipo Fehervar s 3:1. To je bila druga zmaga zmajev tej sezoni razširjenega avstrijskega državnega prvenstva.

Forum

V temi: Liga EBEL
Tilia_Olimpija23.02.2009