Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Ob Mušiču v Tivoliju ostajata tudi Hočevar in Cvetek

24.07.2014

Hokejski klub Telemach Olimpija počasi sestavlja zasedbo za novo sezono. Edina slovenska hokejska ekipa v ligi Ebel je podpisala nove enoletne pogodbe s tremi domačimi hokejisti - kapetanom Alešem Mušičem, Matejem Hočevarjem in Igorjem Cvetkom.

V dresu zmajev tudi Gal Koren

22.07.2014

Po dveh mladih okrepitvah (Luka Kalan in Miha Logar) je enoletno pogodbo z moštvom Telemacha Olimpije podpisal reprezentančni napadalec Gal Koren, ki je v lanski sezoni že odigral nekaj tekem za zmaje.

Po trenerju prišli še prvi okrepitvi

21.07.2014

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije – kdo vse bo v prihodnje nosil zeleno – beli dres še ni znano – so po trenerju Fabianu Dahlemu dočakali tudi prvi okrepitvi. Gre za mlada Kranjčana Miho Logarja in Luko Kalana.

Hokejiste Olimpije bo v prihodnji sezoni vodil Nemec Dahlem

17.07.2014

Fabian Dahlem je novi trener hokejistov Telemach Olimpije. Nemec je s klubom podpisal enoletno pogodbo, so danes potrdili pri državnih prvakih. Prvo ekipo bo prevzel 28. julija, ko bodo zmaji začeli priprave na novo sezono.

Leber se seli v Rusijo

07.07.2014

Slovenski hokejski reprezentant Rok Leber je našel novega delodajalca. Napadalec, ki je nazadnje nosil dres Telemach Olimpije odhaja v Rusijo, kjer bo skušal prepričati vodstvo VHL ligaša Dizla Penza, razvojnega moštva KHL ligaša Dinama iz Rige.

Huhges se je po nekaj letih vrnil na Solnograško

01.07.2014

Kanadski hokejist John Hughes, ki je zadnji dve sezoni igral v Beljaku, pred tem pa nekaj let preživel tudi v Ljubljani pri Telemachu Olimpiji, bo v novi sezoni nosil dres podprvakov lige EBEL. Hughes se je dogovoril s klubom iz Salzburga, kjer je pred leti že igral.

Po Ograjenšku in Verliču se je poslovil še Grahut

19.06.2014

Celjski hokejist Žiga Grahut je tretji, ki se je v zadnjem času odločil za enostransko prekinitev pogodbe z hokejskim klubom Telemach Olimpija zaradi neizpolnjevanja pogodbenih obveznosti. Zadnjo plačo je prejel novembra 2013.

Vrste Olimpije vse redkejše, odhaja še Ograjenšek

30.05.2014

Vodstvo hokejskega kluba Telemach Olimpija bo moralo v kratkem zavihati rokave. Naslednji, ki zaradi neizpolnjevanja obveznosti zapušča klub, je Ken Ograjenšek. Napadalec za katerim je izvrstna sezona v ligi EBEL.

EBEL: Salzburg ima novega trenerja

12.05.2014

Moštvo Salzburga je v ligi EBEL le eno sezono vodil Don Jackson. Američan se seli nazaj v nemško ligo DEL, kjer bo prevzel "podružnico" rdečih bikov v Münchnu, v Salzburg pa prihaja kanadski trener.

Pance: Mi ni žal, da sem na začetku čakal kakšen mesec več

18.04.2014

Hokejski risi so v Južni Koreji po zapletih s prtljago na letališču le strnili svoje vrste in opravili trening v polni postavi. Med njimi je tudi član italijanskega Bolzana Žiga Pance. Ljubljančan je v ligi EBEL z zmagovitim golom odločil finale in kot prvi Slovenec postal prvak.

Forum

V temi: Liga EBEL
Tilia_Olimpija23.02.2009