Članki

RITEM MLADOSTI 2014

06.09.2014

RITEM MLADOSTI 2014

Nostalgija festival

04.09.2014

NOSTALGIJA festival je tradicionalna kulturna prireditev, letos že osma po vrsti. Gre za edinstveno nostalgično prireditev v Sloveniji , ki obiskovalce popelje v stare dobre čase z vonjem po naftalinu in v Evropi velja za eno najbolj cenjenih tovrstnih prireditev.

Festival Maribor 2014 , 5.–11. september

02.09.2014

Za Festivalom Maribor je več kot pol stoletja zgodovine, od baročnih izvorov do postmodernih preobrazb. Razvil se je iz mednarodnega festivala komorne glasbe Glasbeni september in od njega nasledil pretanjeni programski izbor, visok izvedbeni nivo in edinstven način organiziranja.

Eden tistih dni, ko favoritom ne gre

01.09.2014

Tretji krog v Premier ligi je bil res pravi - najboljši so bili res dobri, slabši so se levje borili, in to ne zaman; nekaj favoritov je nerodno zapravilo dragocene točke; med temi najbolj vpadljivo Manchester City, ki je doživel enega od tisti dveh ali treh nepričakovanih porazov, ki bodo na koncu prvenstva morebiti celo odločilni.

Pri 74 letih blestel v družbi lepih deklet

31.08.2014

Med zvezdniki, ki se v teh dneh sprehajajo po rdeči preprogi filmskega festivala v Benetkah, je tudi legendarni igralec Al Pacino. Ta je pred fotografskimi objektivi požel še toliko več pozornosti, saj se je po preprogi sprehodil v družbi kar dveh lepotic.

FOTO: Na rdeči preprogi blestela

29.08.2014

33-letna brazilska lepotička Alessandra Ambrosio se je sprehodila po slavnostni preprogi beneškega filmskega festivala. Zvezdnica je potovanje izkoristila tudi za sprehod po beneških ulicah in zabavo.

FOTO: Slovenka, ki v Hollywoodu živi svoje sanje

28.08.2014

Sanja Gregorčič že tri leta živi v Hollywoodu, kjer sledi svojim sanjam. 30-letna Slovenka je diplomirala z diplomsko predstavo The Music Lessonje, med drugim pa je prejela tudi nagrado Charles Jehlinger Award 2013 za najboljšo študentko letnika.

FOTO: Emma Stone z globokim dekoltejem blestela na rdeči preprogi

27.08.2014

V Benetkah se je s črno komedijo mehiškega režiserja Alejandra Gonzaleza Inarrituja Birdman (Or The Unexpected Virtue of Ignorance) začel 71. mednarodni filmski festival. Po slavnostni preprogi so se že sprehodili ustvarjalci filma, med katerimi je najbolj blestela Emma Stone.

FOTO in VIDEO: Kreslin v Križankah s pihalnim orkestrom

27.08.2014

Priljubljeni prekmurski glasbenik Vlado Kreslin je v sklopu Ljubljana Festivala že 23. nastopil v ljubljanskih Križankah in ob stalnih glasbenih sopotnicah, skupinah Mali bogovi in Beltinški bandi, tudi tokrat navdušil.

EKSKLUZIVNO: Blondie: Zadnja turneja? Ne verjemite vsemu, kar preberete!

26.08.2014

Trije člani zasedbe Blondie, pevka Debbie Harry, njen parter in kitarist Chris Stein ter bobnar Clem Burke, so nam v ekskluzivnem intervjuju pojasnili, koliko je resnice v govoricah, da končujejo kariero, preverili pa smo še nekaj njihovih slavnih izjav iz 40-letne zgodovine skupine.

Forum