Članki

Black Sabbath

18.06.2014

najava koncerta

Najbolj odštekan žur pomladi

30.04.2014

Collegiumov Spring Break festival v Poreču!

Umek za nagrado izvedel na Twitterju

18.04.2014

Naš najuspešnejši DJ Umek je v okviru glasbene konference Winter Music Conference, ki vsako leto poteka v Miamiju, prejel prestižno nagrado International Dance Music Award in sicer v kategoriji Najboljši techno/tech house DJ.

Na 67. cannskem festivalu bo tekmovalo 18 filmov

17.04.2014

Na 67. filmskem festivalu v Cannesu, ki bo potekal od 14. do 25. maja, se bo za zlato palmo potegovalo 18 filmov. Med njimi so filmi Davida Croneberga, Jean-Luca Godarda, Mika Leigha in Kena Loacha. Festival bo odprl film Grace of Monaco z Nicole Kidman.

Je to novi fant Katy Perry?

17.04.2014

Dolgo se je pisalo o ljubezenskem razmerju med Katy Perry in Johnom Mayerjem, par pa se je nato dokončno razšel letošnjega februarja. Njej so že pripisovali prijateljstvo z raperjem Riff Raffom, a v igri je menda že novo ime – DJ Diplo.

FOTO: Telovadili sta kar na zelenici pred hotelom

16.04.2014

Seksi poslovna partnerka člana skupine Bon Jovi Nikki Lund tudi med festivalom skrbi za svoje telo. S prijateljico, zajčico in igralko Nikki Leigh sta z raztegovanjem poskrbeli za pozornost mimoidočih in paparacev, ki so seveda z obema rokama zgrabili ponujeno priložnost.

Narodnjak.si - del spleta, kjer so doma polke in valčki

14.04.2014

V zadnjih letih narodno-zabavna glasba v Sloveniji doživlja razcvet, predvsem postaja vse bolj priljubljena med mladimi, ki so vse pogostejši obiskovalci veselic in koncertov, kjer domačih viž ne manjka. Od leta 2006 pa skupaj s priljubljenostjo polk in valčkov raste tudi prvi in vodilni spletni medij narodno-zabavne glasbe pri nas, Narodnjak.si.

FOTO: Slavni in bogati na glasbenem festivalu Coachella

12.04.2014

V Kaliforniji poteka glasbeni festival Coachella, ki se ga v nič kaj vpadljivih oblačilih vsako leto udeležijo številni slavni in bogati in tudi tokrat ni nič drugače. Preverite, kdo vse se zabava ob dobri glasbi.

Čokoladne pice, čokoladni čevapčiči, čokoladni kebab ...

12.04.2014

Ljubitelji rjave razvade se zbirajo v Radovljici, kjer so sredi mesta pripravili tretji Festival čokolade in dokazali, da slovenskim čokoladarjem ne manjka domišljije. Čokoladne pice pa čevapčiči, čokolada z okusom potice in čokoladni kebab - to je le nekaj nenavadnih slaščic.

VIDEO: S tem videospotom se bomo maja predstavili na Danskem

10.04.2014

Tinkara Kovač, zmagovalka letošnje Eme, predstavlja nov videospot za pesem Spet / Round and Round, s katero nas bo maja zastopala na festivalu Evrovizije na Danskem. Vam je všeč?

Forum