Članki

Einstürzende Neubauten

27.11.2014

najava koncerta

VIDEO: Prihajajo Pingvini z Madagaskarja

25.11.2014

Na velika platna prihaja najelitnejši tim na svetu, ki ga sestavljajo Kapitan, Kovalski, Riko in Pešak. Gre za dobro poznano četverico pingvinov iz animiranih filmov Madagaskar. Tokrat se bodo podali v misijo svojega življenja.

Barack Obama: Ljubim Maryl Streep

25.11.2014

Ameriški predsednik Barack Obama je podelil medalje svobode. Med prejemniki je bila tudi igralka Maryl Streep, ki je prejela še posebno pozornost. Obama ji je namreč pred vsemi izpovedal ljubezen.

To je mlajša sestra Miley Cyrus!

25.11.2014

Podelitve ameriških glasbenih nagrad American Music Awards 2014 se je udeležila 14-letna sestra Miley Cyrus Noah Cyrus, ki je pozornost vzbudila z zelo kratko obleko in dolgimi lasmi …

Kusturica je dopolnil 60 let

24.11.2014

Srbski režiser Emir Kusturica, ki velja za enega najbolj znanih cineastov z območja bivše Jugoslavije, je dopolnil 60 let. V Sarajevu rojeni srbski režiser je vpisan v zgodovino filma kot dobitnik zlatega leva, dveh zlatih palm, srebrnega medveda in številnih drugih nagrad.

Peter Gabriel: Gurmanska poslastica v treh hodih – s posladkom!

24.11.2014

Britanski glasbenik Peter Gabriel je s koncertom v avstrijskem Gradcu pokazal, kaj je to izvirni pristop h glasbenem ustvarjanju ter zvočna in vizualna perfekcija od začetka do konca. Na turneji Back To Front v celoti izvaja svoj najuspešnejši album So.

Po več kot 30 letih se vrača Bondov največji nasprotnik

24.11.2014

Več kot 30 let je že minilo, odkar se je tajni agent James Bond zadnjič spopadel s svojim največjim in najbolj markantnim nasprotnikom Ernstom Stavrom Blofeldom. V novem filmu naj bi ga zaigral oskarjevec Christoph Waltz.

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Hustonova razkrila, da je pretepla nezvestega Nicholsona

23.11.2014

Anjelica Huston je v svoji knjižni biografiji Watch Me priznala, da je pošteno prebunkala partnerja Jacka Nicholsona, ko je izvedela za eno od njegovih številnih afer z drugimi ženskami. V knjigi pa razkrije še marsikaj drugega.

Jagger priznal, da je imitiral Jamesa Browna

23.11.2014

Že mogoče, da Maroon 5 sanjajo o gibih Micka Jaggerja, a je prav on priznal, da je njegovi gibi pravzaprav niso njegovi in da prihajo od samega botra soula Jamesa Browna. Jagger je namreč koproducent novega filma o pokojnem pevcu.

Forum