Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Robert Pattinson razkril, kaj mu je bilo najhuje pri razhodu od Kristen Stewart

31.07.2014

In začuda to ni bila njena prevara z režiserjem filma Sneguljčica in lovec Rupertom Sandersom. Čeprav je bilo tudi to zanj zelo boleče, pa igralec pravi, da se takšne stvari med mladimi dogajajo ves čas ...

VIDEO: Na velika platna prihajajo Varuhi galaksije

31.07.2014

Iz Marvelove zakladnice stripov prihaja na velika platna nova skupina herojev, ki mora galaksijo obvarovati pred uničenjem. Gre za napeto akcijsko zgodbo, v kateri pa se tokrat fantazija prepleta s humorjem in satiro, njene meje pa določa le najširše vesolje.

Film pod zvezdami

30.07.2014

Kinodvorov letni kino na Ljubljanskem gradu od 24. julija do 16. avgusta 2014.

FOTO: Na rdeči preprogi kazala popek

30.07.2014

22-letna igralka Selena Gomez se je udeležila premiere filma Behaving Badly, kjer v glavni vlogi tudi nastopa. Zvezdnica se je po rdeči preprogi sprehodila v hlačah in v topu, v katerem je pokazala kar nekaj gole kože.

VIDEO: Na velika platna prihaja Irina Shayk

30.07.2014

Na velika platna prihaja akcijska pustolovščina Herkules, ki predstavlja nove zgodbe o legendarnem mitološkem junaku Herkulu. V filmu med drugim igra tudi ruska manekenka Irina Shayk, ki je pred kamero pokazala precej gole kože.

VIDEO: Pripravite se na eno boljših srbskih komedij zadnjega desetletja

29.07.2014

Jeseni prihaja na velika platna film Mali Budo. Gre za eno boljših srbskih komedij zadnjega desetletja, ki na duhovit način pričara srečanje 18-letnika z glavnim mestom Srbije.

Dva meseca po porodu presenetila z osupljivo postavo

29.07.2014

Igralka Kristin Cavallari, ki je znana po svoji vlogi v televizijski seriji The Hills, se je prvič, odkar je pred dvema mesecema rodila sina, sprehodila po slavnostni preprogi, kjer je navdušila z vitko postavo.

Susan Sarandon: David Bowie je neverjeten

28.07.2014

Ameriška igralka Susan Sarandon je razkrila, da je imela razmerje z britanskim glasbenikom Davidom Bowiejem. Zbližala sta se med snemanjem filma The Hunger 1983, zvezo pa prekinila, ker ni želela imeti otrok.

Zaradi prevare ji bo plačeval bogato preživnino

28.07.2014

Režiser Rupert Sanders in igralka ter manekenka Liberty Ross sta tudi uradno ločena. Njun zakon se je znašel v krizi pred dvema letoma, ko je Rupert svojo drago prevaral z mlajšo igralko Kristen Stewart.

Forum