Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Kljub suhljati postavi blestela na rdeči preprogi

22.08.2014

Ameriška zvezdnica Tara Reid je pred kratkim pokazala svojo suhljato postavo v kopalkah in sprožila številna zgražanja. Zdaj pa je 38-letnica stopila na rdečo preprogo in kljub vitkemu telesu požela precej odobravanja.

FOTO: Pomoč je prišla hitro, a škoda je ogromna

22.08.2014

"Napovedane so bile padavine, a je šlo k sreči mimo,"pravijo predstavniki civilne zaščite v Sežani, ki so v vasi Mahniči odpravljali posledice neurja. Stanovanjske hiše so pokrili tako hitro, da so vsi prebivalci lahko že prvo noč prespali doma.

FOTO: Na premieri znova osupljiva

22.08.2014

Igralka Eva Longoria se je v Los Angelesu udeležila premiere filma Frontera, kjer tudi nastopa. Zvezdnica, ki je tokrat izbrala belo obleko, v kateri je poudarila svoje zapeljive čare, je bila videti fantastično.

Jasnovidec: Brad ne ljubi Angeline, z njo je le zaradi otrok!

21.08.2014

Jasnovidec, ki pozna Brada Pitta, je v javnost spravil nekaj šokantnih "resnic" o slavnem hollywoodskem paru, saj trdi, da med Pittom in Angelino Jolie ni ljubezni in da sta skupaj samo zaradi otrok. Mu gre verjeti?

52-letna Meg Ryan je spet samska

21.08.2014

52-letna hollywoodska zvezdnica Meg Ryan, ki je zgradila svojo igralsko kariero z romantičnimi komedijami in podobo pridnega dekleta, se je razšla z rockerjem Johnom Mellencampom, s katerim sta bila skupaj tri leta.

FOTO: 12 let pozneje spet obiskal mošejo, nastale so te zanimive fotografije

21.08.2014

Po nominaciji za nagrado emmy na področju novic in dokumentarnega filma slovenski fotograf in filmski ustvarjalec Beno Saradžič spet preseneča. Tokrat navdušenci po vsem svetu primerjajo in občudujejo fotografije, ki jih je posnel na isti lokaciji 12 let pozneje.

FOTO: Jessica Alba zablestela na rdeči preprogi

20.08.2014

V Los Angeelsu je potekala premiera filma Mesto greha: Ženska za umret, kjer so se po slavnostni preprogi sprehodili številni zvezdniki. Jessica Alba je blestela v oprijeti obleki, medtem ko je igralka Jamie King razkazovala seksi dolge noge.

VIDEO: Uporabili so jo za prenos mamil in ji v trebuh všili paket

20.08.2014

Azijska mafija je študentko Lucy želela uporabiti za prenos mamil in ji zato v trebuh všila paket neznanih substanc. Te so med potjo prodrle v Lucyjin krvni obtok in neizmerno povečale njeno možgansko sposobnost.

Preko Facebooka sporočila, da je noseča

19.08.2014

38-letna igralka Milla Jovovich je preko družbenih omrežjih sporočila veselo novico, da z možem Paulom pričakujeta drugega otroka. Zakonca že imata hčerko Ever Gabo Anderson, ki je na svet prijokala novembra leta 2007.

Forum