Članki

VIDEO: Znašla se je sredi bitke med črnimi in rdečimi mravljami

22.04.2014

Na velika platna prihaja fantastična pustolovščina, ki se odvija v svetu žuželk. Glavna vloga pripada mali pikapolonici, ki se nepričakovano znajde ujeta sredi bitke za kocke sladkorja med dvema kolonijama mravelj.

FOTO: Po dolgem času le prišla na rdečo preprogo

22.04.2014

35-letna igralka Katie Holmes, ki se je od Toma Cruise po skoraj šestih letih zakona ločila na začetku poletja 2012, se je za promocijo svojega filma Miss Meadows po dolgem času le sprehodila v svečani obleki po rdeči preprogi.

FOTO: Z bujnimi oblinami zasenčila vse druge

22.04.2014

V Los Angelesu je potekala premiera filma Maščevanje v visokih petah (The Other Woman), ki seveda niso manjkali glavni igralci. Na rdeči preprogi so največ pozornosti pritegnile Cameron Diaz, Kate Upton in Nicki Minaj, ki je ponosno razkazovala bujne obline.

Ni še uradno ločen pa že ima novo

22.04.2014

Hollywoodski igralec Richard Gere, ki ga večina žensk občuduje že od filma Čedno dekle, je spet zaljubljen. Zvezdniku, ki se je po enajstih letih zakona razšel z ženo Carey Lowell, je srce ogrela Padma Lakshmi.

Nas Izganjalci duhov 3 čakajo leta 2015?

22.04.2014

Tretji del filma Izganjalci duhov je že nekaj let tarča ugibanj, upanja in očitno se bo vendarle nekaj premaknilo. Nedavno je sicer umrl igralec in scenarist Harold Ramis, režiser prvih dveh delov Ivan Reitman pa je obljubil, da bo priskrbel novega režiserja.

VIDEO: Spider-man 2 tokrat proti kar trem nasprotnikom

21.04.2014

Niz neprijetnih dogodkov Spider-mana v novi dogodivščini prisili, da se spopade kar s tremi nasprotniki, in sicer železnim velikanom Rhinom, naelektrenim maščevalcem Electrom in večnim sovražnikom Zelenim škratom, ki jim je skupna zlovešča korporacija OsCorp.

Razvpita Lindsay Lohan je imela splav

21.04.2014

27-letna ameriška problematična zvezdnica Lindsay Lohan, ki se je že večkrat zdravila zaradi odvisnosti od drog in alkohola, je v zadnjem delu svojega šova priznala, da je imela spontani splav.

FOTO: Za posebno priložnost izbrala nenavadno obleko

20.04.2014

Igralka Leighton Meester, ki jo najbolje znana po svoji vlogi v nanizanki Opravljivka, se je udeležila filmskega festivala Tribeca v New Yorku, kjer je pritegnila pozornost v kratki in precej nenavadni obleki.

VIDEO: Ženske se maščujejo varajočemu moškemu

19.04.2014

Nick Cassavetes, režiser romantične uspešnica Beležnica, predstavlja komedijo o ženskah in ženskih (ne)prijateljicah. V glavni vlogi bo tokrat navduševala Cameron Diaz, manjkali pa ne bosta niti bujna Kate Upton in pevka Nicki Minaj.

To pa je morala biti nora zabava!

18.04.2014

Britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley je svoj 27. rojstni dan proslavila s prijateljicama, manekenkama Candice Swanepoel in Heather Marks. Seveda tudi ob tej priložnosti ni šlo brez poziranja, zanimivo mesto pa so dobila rojstnodnevna pokrivala.

Forum