Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

Zaradi srčnega infarkta umrl pevec skupine Survivor Jimi Jamison

02.09.2014

Umrl je 63-letni Jimi Jamison, pevec ameriške rock skupine Survivor, ki je v 80. letih zaslovela s skladbo Eye of the Tiger. Jamison je kot pevec in soavtor podpisal uvodno pesem za televizijsko nanizanko Obalna straža I'm Always Here.

VIDEO: Ste za ples na velikem platnu?

01.09.2014

Vsi plesalci iz prejšnjih štirih filmskih nadaljevanj Odpleši svoje sanje se srečajo v lesketajočem se Las Vegasu, kjer se začenja plesni boj za zmago, ki lahko udeležencem prinese kariero in uresniči njihove življenjske sanje.

Panika v Hollywoodu: Heker vdrl v več kot 100 telefonov in objavil golo Jennifer Lawrence

01.09.2014

Z oskarjem nagrajena igralka Jennifer Lawrence je bila žrtev hekerja, ki je vdrl v njen telefon in objavil gole fotografije. 24-letnica pa ni edina, ampak je le ena od več kot sto zvezdnikov, ki jim grozi enak scenarij.

Miley Cyrus priznala: Ljubim Liama in Liam ljubi mene

31.08.2014

21-letna ameriška zvezdnica Miley Cyrus, ki je znana po precej prostaškem obnašanju, kot vse kaže, še vedno ni pozabila svojega nekdanjega zaročenca Liama Hemswortha, s katerim se je razšla pred enim letom.

Pri 74 letih blestel v družbi lepih deklet

31.08.2014

Med zvezdniki, ki se v teh dneh sprehajajo po rdeči preprogi filmskega festivala v Benetkah, je tudi legendarni igralec Al Pacino. Ta je pred fotografskimi objektivi požel še toliko več pozornosti, saj se je po preprogi sprehodil v družbi kar dveh lepotic.

FOTO: Brad Pitt v New Yorku, Angie na Malti

31.08.2014

Novopečena zakonca Brad Pitt in Angelina Jolie sta hitro zaključila medene tedne, saj je hollywoodski igralec že prispel v New York, kjer je največ pozornosti zopet pritegnil njegov prstan. Njegova žena pa se v tem času že mudi na Malti.

V topu razkazovala seksi trebušček

31.08.2014

Paparaci so na losangeleškem letališču v objektiv ujeli rusko manekenko Irino Shayk, ki se ji je mudilo na letalo. 28-letnica je pozornost pritegnila v kratkem topu, v katerem je razkazovala ploski trebušček.

Tom Hanks zopet v glavni vlogi uspešnice Dana Browna

31.08.2014

Ameriški igralec Tom Hanks bo zaigral v filmu Inferno, ki bo posnet po istoimenski knjižni uspešnici Dana Browna. 58-letni igralec je ameriškega profesorja simbologije Roberta Langdona doslej upodobil že v dveh filmskih adaptacijah Brownovih del.

Si je Pattinson našel dekle?

30.08.2014

Igralec Robert Pattinson, ki je bil kar nekaj časa v zvezi s soigralko Kristen Stewart, naj bi se znova zaljubil. Zvezdnik filma Somrak je bil ujet v družbi mlade pevke Tahliahe Barnett, ki naj bi bila tudi njegovo novo dekle.

Forum