Članki

Novoletna zabava kot krinka za poroko?

21.12.2014

Igralec Johnny Depp in njegova zaročenka, precej mlajša igralka Amber Heard, sta strenutno sredi priprav na organizacijo novoletne zabave na Bahamih, šušlja pa se, da naj bi bila to zgolj krinka za skrivno poroko. Sta res na pragu poroke?

Severna Koreja: Ne bomo napadali nedolžnih gledalcev, ampak ...

20.12.2014

Severna Koreja zanika vpletenost v hekerski napad na Sony Pictures. Predlaga skupno preiskavo incidenta. Če bodo ZDA zavrnile sodelovanje, pa bodo sledile hude posledice. Severna Koreja se bo maščevala tistim, ki so odgovorni za sovražne dejavnosti proti njej.

Obama: Ne moremo dovoliti, da lahko neki diktator vsiljuje cenzuro v ZDA

19.12.2014

Obama pravi, da je bil preklic premiere filma The Interview zaradi računalniških vdorov in terorističnih groženj napačna odločitev. Obljubil je proporcionalen odgovor na kraju in času, ki ga bo sam izbral.

Cameron Diaz je zaročena

19.12.2014

42-letna igralka Cameron Diaz, ki je od maja v zvezi s potetoviranim rockerjem Benjijem Maddenom, se bo, kot kaže, sprehodila do oltarja. V javnost je pricurljala novica, da je ameriška zvezdnica zaročena.

Ashlee Simpson je noseča

19.12.2014

30-letna ameriška zvezdnica Ashlee Simpson in njen mož Evan Rose, ki sta si večno zvestobo obljubila zadnji dan v avgustu, imata še več razlogov za praznovanje prihajajočih prazničnih dni. Zakonca namreč pričakujeta prvega otroka.

Vojna zvezd ji je skoraj uničila kariero

19.12.2014

Oskarjevka Natalie Portman je priznala, da ji je vloga princese Amidale v prvih treh filmih (prequelih) Vojne zvezd prej škodila kot pa koristila, saj v njih ni mogla pokazati svojih pravih igralskih sposobnosti.

Nosečniški trebušček skrivala pod plaščem

18.12.2014

Igralko Jessico Biel, ki z možem Justinom Timberlakeom pričakuje prvega otroka, so ujeli v objektiv na newyorških ulicah. 32-letna zvezdnica, ki je v zadnjih dneh ves čas na očeh javnosti, je nosečniški trebušček skrivala pod širokim plaščem.

VIDEO: Pazite se Francozinj!

18.12.2014

Zgodbe enajstih nevrotičnih, duhovitih in strastnih žensk bodo zagotovo še dodatno začinile veselo decembrsko vzdušje. Z 28-dnevnim ciklom se tako med drugim spopadejo tudi Vanessa Paradis, Laetitia Casta in Isabelle Adjani. Oglejte si napovednik!

Po nesreči, v kateri je izgubil obe nogi, si je na novo ustvaril življenje

17.12.2014

Simon Šerbinek je bil, kot pravijo, eden izmed najbolj talentiranih študentov igre v svoji generaciji. Še pred koncem študija pa je v nesreči z vlakom izgubil obe nogi. Trenutno ga lahko gledamo kot enega izmed glavnih igralcev v novem slovenskem filmu. Pripoveduje, kako si je po nesreči na novo ustvaril življenje.

'Jasno vam bomo pokazali, kako bridka je usoda tistih, ki iščejo zabavo v terorju'

17.12.2014

Računalniški hekerji, ki so filmski družbi Sony Pictures ukradli osebne informacije o zaposlenih in medsebojno komunikacijo ter podatke tudi objavili, grozijo še s terorističnim napadom. Grozijo vsem, ki si bodo skušali ogledati film The Interview, ki je parodija o severnokorejskem diktatorju Kim Džong Unu.

Forum