Članki

PETER GABRIEL - Back to Front

23.11.2014

najava koncerta

'Če bi bil moj sin gej, ga ne bi sprejela'

19.09.2014

To so besede pevke nekdanjega domnevnega lezbičnega ruskega dueta t. A. T. u, Julie Volkova, ki se je leta 2002 s članico skupine Leno Katina v videospotu za pesem All The Things She Said med drugim vroče poljubljala …

VIDEO: Na letu v Austin eksplodiral motor. 'Jokali smo in molili, da bi preživeli'

19.09.2014

Na letu iz Long Beacha v Kaliforniji v Austin v Teksasu je eksplodiral motor na letalu letalske družbe JetBlue. Letalo je zajel gost dim, sprožile so se kisikove maske, potnike pa je zajela panika. Kljub uničenemu motorju se je pilot uspel vrniti na letališče in varno pristati.

VIDEO: Pot v raj segel tudi v srca ljubljanskega občinstva

19.09.2014

Bili smo na premieri filma Pot v raj Blaža Završnika, ki je kljub temu, da je bil narejen z minimalnim proračunom (posneli so ga jadrnici Blaževega očeta ter v hiši staršev glavnega igralca Klemna Janežiča), navdušil že občinstvo na Festivalu slovenskega filma, pa tudi stroko, ki je nagradila glavno igralko Ajdo Smrekar.

Princ Harry se je vrnil v njen objem

19.09.2014

Britanski princ Harry, ki je 15. septembra praznoval 30. rojstni dan, je še nedavno veljal za najbolj zaželenega samca. Zdaj pa je spet srečno zaljubljen, saj se je vrnil k v svoji nekdanji punci.

To pa so mišice

18.09.2014

37-letni igralec Joe Manganiello, ki je uspel osvojiti srce kolumbijske igralke Sofie Vergara, se te dni intenzivno pripravlja na filmsko vlogo. Zvezdnik se večino časa mudi v telovadnici, kjer krepi svoje mišičasto telo.

Bi rekli, da je dvojčka povila pred komaj šestimi meseci?

18.09.2014

Španska igralka Elsa Pataky, ki je konec marca letos rodila dvojčka Tristana in Sasho, je sodeč po fotografiji že povsem izgubila nosečniške kilograme.

Je to najbolj romantičen in domiseln tatu, kar ste jih videli?

17.09.2014

34-letna Kristen Bell, ki pričakuje drugega otroka, se je z možem Daxom Shepardom sprehodila po slavnostni preprogi premiere filma This Is Where I Leave You. Dax je svoji dragi izkazal ljubezen z izvirno tetovažo, ki si jo je omislil na prstancu leve roke.

FOTO: Na dogodek prišla z odpeto zadrgo

17.09.2014

35-letna Katie Holmes se je udeležila gala dogodka, na katerem so predstavili naslovnico revije DuJour, ki jo krasi slavna hollywoodska igralka. Zvezdnica je pod obleko kazala modrček, nekaj nevšečnosti pa ji je povzročila tudi zadrga.

FOTO: Po treningu naravnost na letališče

17.09.2014

Pevka Jennifer Lopez se trenutno pripravlja na nastop, ki ga bo imela v Singapurju. Paparaci so zvezdnico ujeli v trenutku, ko je končala s treningom in se odpravila naravnost na letališče, kjer jo je že čakalo zasebno letalo.

Forum