Članki

FOTO: Na rdečo preprogo prišla brez spodnjega perila

18.04.2014

Zvezdniki so se udeležili premiere filma A Haunted House 2 v Los Angelesu, kjer so bile vse oči upre v igralko Maitland Ward, ki se je po rdeči preprogi sprehodila v drzni in izzivalni obleko, pod katero ni nosila spodnjega perila.

FOTO: V teh vročih hlačkah bi obnorela vsakega

18.04.2014

Igralko Evo Longoria so opazili na losangeleškem letališču, kjer je pozornost pritegnila v modro-belih oblačilih. 39-letnica je v seksi kratkih hlačkah razkazovala vitke in zavidanja vredne noge.

Aguilera pokazala zaobljeni trebušček

18.04.2014

Ameriška pevka Christina Aguilera, ki se bo čez nekaj mesecev z zaročencem Mattom Rutlerjem razveselila deklice, je na družbenih omrežjih s ponosom pokazala lepo zaobljeni nosečniški trebušček.

Štirje razlogi, zakaj se moški izogibajo seksu

18.04.2014

Ste opazile, da se vaš partner izogiba seksu? Preden mu pripišete vso krivdo, raje razmislite, če razlog ni morda v štirih najbolj pogostih stvareh, zaradi katerih so moški nezainteresirani za seks.

Na 67. cannskem festivalu bo tekmovalo 18 filmov

17.04.2014

Na 67. filmskem festivalu v Cannesu, ki bo potekal od 14. do 25. maja, se bo za zlato palmo potegovalo 18 filmov. Med njimi so filmi Davida Croneberga, Jean-Luca Godarda, Mika Leigha in Kena Loacha. Festival bo odprl film Grace of Monaco z Nicole Kidman.

VIDEO: Pustolovščina o Zvončici in piratski vili

17.04.2014

Iz sveta Petra Pana prihaja nova neustrašna pustolovščina o Zarini, pametni in ambiciozni čuvajki vilinskega prahu, ki je očarana nad modrim vilinskim prahom in možnostmi, ki jih ponuja.

To pa je izrazita sprememba pričeske

16.04.2014

30-letna igralka Jaimie Alexander, ki je zaigrala v filmu Thor: Svet teme, je v zadnjem času poskrbela za kar ogromno spremembo videza. Najprej se je poslovila od svojih dolgih las, zdaj pa se je iz temnolaske prelevila v svetlolasko.

Jan Plestenjak predstavlja nov singel

16.04.2014

V dobrem letu od izida uspešnega albuma Večja od neba, s katerim je priljubljeni glasbenik in avtor Jan Plestenjak osvojil zlato naklado ter po razprodanem koncertnem letu, se zdaj predstavlja z novim singlom Nova generacija.

Znan spol otroka enega najlepših parov

16.04.2014

Igralca Mila Kunis in Ashton Kutcher, ki po mnenju mnogih veljata za enega najlepših hollywoodskih parčkov, bosta čez nekaj mesecev prvič postala starša. V medije pa je že pricurljala novica, katerega spola je otrok.

Lepotičko med kopanjem presenetili prašiči

16.04.2014

Ruska manekenka in boljša polovica nogometaša Cristiana Ronalda Irina Shayk je med oddihom na Bahamih doživela nepozabno izkušnjo.

Forum