Članki

Lovke prevzema DZS segajo tudi v BiH, Petan in Pušnik kazensko ovadena

17.12.2014

Lovke tajkunskega prevzema imperija DZS, kot kaže, segajo tudi na trg vrednostnih papirjev v BiH. Tamkajšnji kriminalisti so namreč kazensko ovadili razvpitega trgovca z vrednostnimi papirji Bogdana Pušnika in predsednika uprave DZS Bojana Petana. Osumljena sta organiziranega kriminala, manipuliranja s cenami, zlorabe položaja in pranja denarja.

VIDEO: To ni zgolj človek ptica, to je 'nori' človek ptica

17.12.2014

Letenje z oblekami s krili. Wingsuit. Tokrat se je 'človek ptica' pojavil v Franciji, točneje v Chamonixu. Razširil je noge in roke ravno toliko, da se je blago, ki je med okončinami, pravilno napolnilo z zrakom, ter z več kot 200 kilometri na uro švignil proti pristanku. Za kaj takega ni potreben zgolj pogum.

Namesto Krošlja 17-letni Spreitzer

16.12.2014

Selektor slovenske hokejske reprezentance Matjaž Kopitar je moral pred mini turnirjo v Franciji, kjer jih čakata dva obračuna, poiskati menjavo za poškodovanega vratarja Gašperja Krošlja. Namesto njega bo priložnost ponudil 17-letnem Tilnu Spreitzerju.

Dragić med deseterico kandidatov za najboljšega v Evropi

15.12.2014

Pri evropski sekciji Mednarodne košarkarske zveze (Fiba Europe) so zvezdnika NBA moštva Phoenix Suns Gorana Dragića uvrstili med kandidate za najboljšega evropskega igralca leta 2014.

Reprezentanco BiH bo odslej vodil Mehmed Baždarević

13.12.2014

Mehmed Baždarević je novi selektor nogometne reprezentance BiH. Štiriinpetdesetletni Baždarević je na tem mestu zamenjal Safeta Sušića, ki je delo izgubil zavoljo slabih izidov v kvalifikacijah za nastop na evropskem prvenstvu v Franciji leta 2016.

Tudi slovenski biatlonci deseti

13.12.2014

Ruski biatlonci so zmagovalci štafetne preizkušnje na 4 x 7,5 kilometra za točke svetovnega pokala v avstrijskem Hochfilznu. Slovenija v postavi Peter Dokl, Klemen Bauer, Lenart Oblak in Jakov Fak je zasedla deseto mesto. Zaostala je 3:57,1 minute in zgrešila osem tarč.

Hrvaška bo zaradi izgredov navijačev plačala visoko kazen

13.12.2014

Hrvaška nogometna zveza (HNS) bo zavoljo huliganskih izgredov njenih privržencev na kvalifikacijski tekmi z Italijo, ki je bila 16. novembra v Milanu za nastop na evropskem prvenstvu v Franciji leta 2016, morala plačati kazen v višini 80.000 evrov.

Za takšno postavo trdo gara

13.12.2014

Brazilska manekenka in ena od Viktorijinih angelčkov Izabel Goulart se lahko pohvali z zelo utrjenim telesom. A pot do njega je,- kot boste videli - precej trnova …

Nibali: Druge ekipe imajo enake težave kot Astana

11.12.2014

Dan po tem, ko je Mednarodna kolesarska zveza kazahstanski Astani podelila licenco za tekmovanje na dirkah World Toura (svetovne serije) za leto 2015, čeprav jo bremenijo obtožbe o sistematičnem dopingu, se je oglasil prvi zvezdnik moštva Vincenzo Nibali.

Forum