Članki

NINA BADRIĆ

18.04.2014

ODMEVNA NOČ V RITMU NAJBOLJ POPULARNIH HRVAŠKIH POP GLASBENIKOV – NINE BADRIĆ IN POSEBNEGA GOSTA MASSIMA SAVIČA

Janković za to, da je kredit za Stožice zdaj breme davkoplačevalcev, okrivil NLB

16.04.2014

Komisija, ki preiskuje nastajanje slovenske bančne luknje, je zaslišala ljubljanskega župana Zorana Jankovića in kmetijskega ministra Dejana Židana. Prvi je govoril o posojilu za Grep, drugi o Mercatorju.

Ob 102. obletnici potopa: 40 dejstev o mogočni ladji Titanik

15.04.2014

V sredo, 10. aprila 1912, se je Titanik prvič podal na potovanje čez Atlantik, kjer je v noči iz 14. na 15. april trčil v ledeno goro in potonil. Poglejte si 40 zanimivih dejstev o Titaniku, med drugim tudi kakšnega ugodja so bili deležni potniki v prvem razredu in kdo je bil najbogatejši na krovu.

Messi po tržni vrednosti za 30 milijonov evrov 'težji' od Ronalda

15.04.2014

Argentinec Leo Messi je najbolj vreden nogometaš, ki bo poleti zaigral na svetovnem prvenstvu v Braziliji in je po tržni vrednosti za dobrih 30 milijonov evrov "težji" od Portugalca Cristiana Ronalda. Med reprezentancami je v tem elementu na prvem mestu Španija.

Ne le za Italijane, Slovenija vedno bolj zanimiva tudi za Kitajce, Korejce in Brazilce

15.04.2014

Rast števila turistov in njihovih nočitev potrjuje, da postaja Slovenija vedno bolj priljubljena destinacija za tujce. Čeprav jo še vedno najpogosteje obiščejo naši sosedje Italijani, pa so v letu 2013 zabeležili visoko rast števila turistov iz Kitajske, Koreje in Brazilije. O lepotah naše dežele se pogosto razpišejo tudi tuji mediji, ki med drugim poudarjajo njeno raznolikost.

Policija z masovnim odvzemom DNK vzorcev išče posiljevalca

14.04.2014

Francoska policija išče posiljevalca 16-letnice, ki jo je neznanec posilil 30. septembra lani na katoliški šoli na zahodu Francije. Opravili bodo več kot 500 DNK testov, da bi ugotovili, ali je kdo od dijakov, učiteljev in osebja posiljevalec.

Contadorju Baskija, Špilak izvrsten četrti

12.04.2014

Španski kolesar Alberto Contador je še tretjič na uspešni športni poti zmagal na dirki po Baskiji. Slovenec Simon Špilak si je s četrtim mestom na zadnji etapi prikolesaril tudi skupno četrto mesto.

Facebook: Indija in Turčija največkrat cenzurirata, ZDA največkrat prosijo za podatke o uporabnikih

12.04.2014

Facebook v najnovejšem poročilu razkriva, kolikokrat so ugodili prošnjam držav, da cenzurirajo vsebino. Največ takih prošenj je priromalo iz Indije in Turčije. ZDA pa na drugi strani največkrat zaprosijo za podatke o uporabnikih.

Kolesar Horner po trčenju z avtomobilom v bolnišnico

11.04.2014

Ameriški kolesar Chris Horner je moral po prometni nesreči na treningu v okolici jezera Como v bolnišnico. Dvainštiridesetletni Horner, ki je v svoji karieri med drugim zmagal na dirki po Španiji, se je med treningom zaletel v avtomobil, hudo padel in končal v bolnišnici.

Denić po žrebu: Slovenija in Švedska bi si morali zagotoviti mesto na EP

11.04.2014

Evropska rokometna zveza je v Varšavi izžrebala kvalifikacijske skupine za EP 2016, ki bo na Poljskem. Slovenska vrsta, ki jo junija čakata še kvalifikacijski tekmi z Madžarsko za nastop na svetovnem prvenstvu prihodnje leto v Katarju, bo igrala v skupini 3 z Latvijo, Slovaško in Švedsko.

Forum