Članki

FOTO in VIDEO: Tukaj sta si večno zvestobo obljubila Angelina Jolie in Brad Pitt

28.08.2014

Eden najslavnejših parov na svetu, Angelina Jolie in Brad Pitt, sta se poročila. Igralca sta si večno zvestobo obljubila pretekli vikend, in sicer v Franciji. Spremljali so ju njuni otroci in najbližji prijatelji.

Na SP v Amsterdamu grenka ura resnice za slovensko veslanje

27.08.2014

Po dvojcu brez krmarja so iz boja za odličja na veslaškem SP izpadli še slovenski dvojni četverec, lahki skifist Rajko Hrvat ter skifist Matej Rojec. Vse štiri posadke se bodo zdaj potegovale za finale C, cilj četverca in Hrvata pa je bil boj za najboljšo šesterico na svetu.

Pot iz Slovenije v svet: odpreš podjetje, nato pa ...

27.08.2014

Koprski kriminalisti so odkrili vrsto prevar z delovnimi dovoljenji. Določena oseba je odprla eno ali več podjetij in jih takoj prodala tujcem, ki so si tako lahko uredili delovna dovoljenja. Več podjetij je imelo sedež prijavljen na istem naslovu, podobne so bile tudi pogodbe o zaposlitvi.

Izziv na družbenem omrežju usoden za 18-letnika

26.08.2014

S Škotske poročajo o smrtni žrtvi 18-letnika, ki je sprejel na družbenih omrežjih trenutno precej aktualen izziv polivanja z ledeno mrzlo vodo. Kot poročajo, naj bi se mladenič med opravljanjem naloge pognal s pečine v mrzlo jezero in utonil.

Teja Gregorin svetovna prvakinja v poletnem biatlonu

23.08.2014

Biatlonka Teja Gregorin je na 7,5-kilometrski sprinterski preizkušnji poletnega SP, ki v teh dneh poteka v ruskem Tjumnu, osvojila naslov svetovne prvakinje. Prvo mesto si je delila s Poljakinjo Krystyno Palko, ki je prečkala ciljno črto z enakim časom in enakim strelskim izkupičkom kot Gregorinova.

VIDEO: Belgijec in Švicarka najhitrejša na zadnji dirki gorsko-kolesarskega krosa

23.08.2014

Finalno dirko gorsko-kolesarskega krosa na izpadanje za svetovni pokal v francoskem Meribelu sta dobila Belgijec Fabrice Mels in Švicarka Linda Indergand. Mels je z zmago osvojil skupni seštevek, pri ženskah je slavila Švicarka Kathrin Stirnemann.

Se bo Bedene pridružil Hercogovi, Kavčiču in Roli?

22.08.2014

V prvem krogu teniškega OP ZDA bodo v posamezni konkurenci nastopili trije Slovenci Polona Hercog pri ženskah ter Blaž Rola in Blaž Kavčič pri moških. Velike možnosti ima še en Slovenec, Aljaž Bedene, ki se je prebil v tretji krog kvalifikacij.

Švica zatočišče za tiste, ki želijo umreti s pomočjo evtanazije

22.08.2014

V Švico, kjer je evtanazija dovoljena pod določenimi pogoji, se odpravlja vse več Nemcev in Britancev ter tudi Francozev in Italijanov. Tam lahko umrejo s pomočjo zdravstvenega osebja, njihovi svojci pa ne bodo kazensko preganjani zaradi pomoči pri samomoru.

Kaj je (ne)moralno? Varanje, seks pred zakonom, homoseksualnost, splav ali ločitev ...

21.08.2014

Kaj današnja svetovna družba (še) dojema kot moralno oziroma nemoralno? V pretežno muslimanskem svetu so se na seznamu znašle skoraj vse razvade, medtem ko so se Francozi izkazali kot narod z le malo inhibicijami.

Armstrong: Nihče me ni silil v jemanje dopinga

20.08.2014

Osramočeni nekdanji ameriški kolesarski šampion Lance Armstrong pravi, da ne obžaluje priznanja sistematične zlorabe v športu prepovedanih snovi. V pogovoru za televizijsko mrežo CNN je še priznal, da načrtuje tretjo knjigo, ki bo imela zelo močno sporočilo in bo zelo odkrita.

Forum