Članki

Tokrat ni bila reklama: Rors zadel gledalčev žep

13.09.2014

Golfski as Rory McIlroy bo še dolgo pomnil drugi krog Tour Championshipa. Ni odigral brilijantno, a na 14. luknji uspel izvesti začetni udarec, ki ga bo pomenil vse življenje. Zadel je namreč gledalca, žogica pa je končala v njegovem desnem žepu.

Murgelj potuje v Bolgarijo

03.09.2014

Slovenski golfski PRO Damjan Murgelj je zmagovalec turnirja serije SLO Tour s katerim so določili potnika na posamično evropsko prvenstvo učiteljev golfa, ki bo v začetku prihodnjega meseca v Bolgariji.

Watson razkril karte za Ryderjev pokal

03.09.2014

Kapetan ameriške ekipe Ryderjevega pokala Tom Watson je razkril dvanajsterico na katero računa za 40. dvoboj z evropsko selekcijo, ki na igrišču Gleaneagles brani zmago iz turnirja na igrišču Medinah.

Murgelj pred zadnjim dnevom v najboljšem položaju

02.09.2014

Golfski PRO Damjan Murgelj je pred odločilnim tekmovalnim dnem turnirja serije SLO Tour, na katerem si bo zmagovalec priigral nastop na individualnem evropskem prvenstvu, prevzel vodstvo. Gregor Slabe zaostaja dva udarca.

Otočani se ne dajo

01.09.2014

Golfska zasedba Združenega kraljestva (Velika Britanija + Irska) lovorike imenovane St. Andrews Trophy ne izpusti iz rok. Na švedskem igrišču Barsebäck so s 14:10 odpravili zasedbo kontinentalne Evrope za katero je igral tudi Slovenec Tim Gornik.

Elita se je zbrala v Arboretumu

01.09.2014

Pred slovenskimi golfskimi PRO-ji so trije pomembni dnevi. V Arboretumu se namreč zanje začenja individualno 3-dnevno prvenstvo, s katerim bodo določili potnika na individualno evropsko prvenstvo učiteljev golfa.

Gornik postavil še en mejnik

29.08.2014

Slovenski golfist Tim Gornik si je z izvrstnimi rezultati v letošnji sezoni zagotovil tudi igranje v evropski kontinentalni zasedbi, ki se bo za St. Andrews Trophy pomerila z ekipo Velike Britanije in Irske.

Haney sporočil Tigerju: Najprej zdravje, potem tehnika, šele zatem trening

27.08.2014

Nekdanji trener ameriškega golfskega šampiona Tigerja Woodsa Hank Haney je prepričan, da mora 38-letnik najprej poceliti poškodbo hrbta, nato popraviti tehniko, šele zatem pa lahko začne z intenzivno vadbo.

Tiger se je zahvalil Foleyju

25.08.2014

Sean Foley ni več trener golfskega šampiona Tigerja Woodsa. Po štirih letih sodelovanja in dobrih predstav zvezdnika na vseh nivojih, se je športnik odločil, da se mu zahvali.

Štirn blizu medalje, Ana Belac 17.

25.08.2014

Slovenska golfista Žan Luka Štirn in Ana Belac se zadovoljna vračata z Olimpijskih iger mladih v Nandžingu. Ljubljančan je tekmovanje končal na 10. mestu, medtem, ko je bila Primorka 17..

Forum