Članki

Woods in Federer daleč pred vsemi

23.07.2014

Ameriška revija Forbes je objavila lestvici finančno najbolj vrednih športnikov na svetu. Na vrhu sta po metodologiji revije ameriški golfist Tiger Woods in švicarski teniški as Roger Federer s po 46 milijoni dolarjev (34,03 milijona evrov).

Potrdil, da je naredil konec slabim rezultatom

21.07.2014

Severni Irec Rory McIlroy je zmagovalec tretjega majorja sezone, Odprtega prvenstva Velike Britanije. Potem, ko je nadziral potek turnirja, se mu je zadnji dan močno približal Sergio Garcia.

Rors ne popušča, na 18. luknji naredil še drugi eagle

19.07.2014

Golfska elita zbrana na tretjem majorju sezone, Odprtem prvenstvu Velike Britanije, je opravila s tretjim tekmovalnim dnem. Na vrhu ni prišlo do spremembe, saj z -16 prepričljivo vodi Rory McIlroy. Severni Irec je uspel narediti tudi dva eagla.

The Open: Rors viša prednost pred zasledovalci

19.07.2014

Golfska elita zbrana na tretjem majorju sezone, Odprtem prvenstvu Velike Britanije, se je drugi turnirski dan močno osredotočala na močan veter in temu prilagajala udarce. Najbolje je uspevalo Roryju McIlroyju, ki je še povišal prednost pred zasledovalci (-12).

Na uvodu v The Open tudi Slovenca

18.07.2014

Tudi v letošnji sezoni sta imela slovenska golifsta čast nastopiti na Odprtem prvenstvu Velike Britanije, in sicer na dogodku namenjenem mlajšim igralcem oz. igralkam. Na igrišču West Lancashire Golf Cluba sta nastopila 13-letna Lara Ječnik in 15-letni Luka Naglič.

Rors začel silovito, že na 2. luknji blizu eaglu

18.07.2014

Golfska elita se mudi na tretjem majorju letošnje sezone, slovitem The Opnu, po prvem dnevu pa je na vrhu Severni Irec Rory McIlroy (-6). Tesno za petami mu je Italijan Matteo Manassero (-5). Tiger Woods je blizu najboljšim.

Znan sistem uvrščanja na olimpijski turnir v golfu

16.07.2014

Na olimpijskem turnirju v golfu bo sodelovalo 60 moških in prav toliko deklet, je sporočila Mednarodna golf zveza. Glede na sistem uvrščanja praktično ni možnosti, da bi na igrah v Riu de Janeiru sodelovali tudi slovenski igralci.

VIDEO: Challenge Tour bo gromozanski izziv

14.07.2014

Vodstvo golfskega igrišča Diners Golf & Country Cluba je zadovoljno z izvedbo evropskega ekipnega prvenstva, ki se je v soboto zaključilo na Smledniku. Sedaj bodo vse sile usmerili proti Challenge Touru, ki jih čaka prihodnje leto.

FOTO: Slavna družinica že nestrpno čaka naraščaj

13.07.2014

Visoko noseča Christina Aguilera in njen zaročenec Matt Rutler sta pevkinega sina Maxa Bratmana peljala na mini golf. Paparacem je v objektiv uspelo ujeti prisrčen trenutek, ko je mali Maw božal mamičin nosečniški trebušček.

VIDEO: Slovenke zaostale za pričakovanji, a pokazale borben obraz

12.07.2014

Slovenske golfistke so na evropskem ekipnem prvenstvu na Smledniku zaostale za pričakovanji. Varovanke Uroša Gregoriča so namreč merile na skupino B (mesta od 9 – 16), za nekaj udarcev zaostale za načrtovanim, ob koncu pa osvojile 17. mesto.

Forum