Članki

Otočani se ne dajo

01.09.2014

Golfska zasedba Združenega kraljestva (Velika Britanija + Irska) lovorike imenovane St. Andrews Trophy ne izpusti iz rok. Na švedskem igrišču Barsebäck so s 14:10 odpravili zasedbo kontinentalne Evrope za katero je igral tudi Slovenec Tim Gornik.

Elita se je zbrala v Arboretumu

01.09.2014

Pred slovenskimi golfskimi PRO-ji so trije pomembni dnevi. V Arboretumu se namreč zanje začenja individualno 3-dnevno prvenstvo, s katerim bodo določili potnika na individualno evropsko prvenstvo učiteljev golfa.

Gornik postavil še en mejnik

29.08.2014

Slovenski golfist Tim Gornik si je z izvrstnimi rezultati v letošnji sezoni zagotovil tudi igranje v evropski kontinentalni zasedbi, ki se bo za St. Andrews Trophy pomerila z ekipo Velike Britanije in Irske.

Haney sporočil Tigerju: Najprej zdravje, potem tehnika, šele zatem trening

27.08.2014

Nekdanji trener ameriškega golfskega šampiona Tigerja Woodsa Hank Haney je prepričan, da mora 38-letnik najprej poceliti poškodbo hrbta, nato popraviti tehniko, šele zatem pa lahko začne z intenzivno vadbo.

Tiger se je zahvalil Foleyju

25.08.2014

Sean Foley ni več trener golfskega šampiona Tigerja Woodsa. Po štirih letih sodelovanja in dobrih predstav zvezdnika na vseh nivojih, se je športnik odločil, da se mu zahvali.

Štirn blizu medalje, Ana Belac 17.

25.08.2014

Slovenska golfista Žan Luka Štirn in Ana Belac se zadovoljna vračata z Olimpijskih iger mladih v Nandžingu. Ljubljančan je tekmovanje končal na 10. mestu, medtem, ko je bila Primorka 17..

Rors za 'ledeni izziv' nominiral kar Georga W. Busha

25.08.2014

Tudi najboljši golfisti na svetu niso imuni na ALS 'ledeni izziv'. Zmagovalec zadnjih dveh majorjev Rory McIlroy je med nominirance uvrstil tudi nekdanjega ameriškega predsednika Goergea W. Busha, ki je izziv sprejel.

FOTO in VIDEO: Hirošimo prizadeli uničujoči zemeljski plazovi

20.08.2014

Območje Hirošime na Japonskem so prizadeli uničujoči zemeljski plazovi, ki so terjali najmanj 36 življenj. Sprožili so se po močnem deževju – na območju je v 24 urah padlo toliko dežja, kot ga sicer zabeležijo v enem mesecu.

Woods: Nisem pripravljen!

19.08.2014

Ameriški golfski šampion Tiger Woods je spregovoril prvič po sprejetju odločitve, da na letošnjem Ryderjevem pokalu ne bo zaigral. Priznal je, da ne obstaja niti odstotek možnosti, da bi bil pripravljen za prestižni dvoboj z evropsko zasedbo.

Woods ne bo zaigral na Ryderju

15.08.2014

Ameriški golfski šampion Tiger Woods po zadnjem majorju sezone, PGA Championshipu, ni znal skrivati razočaranja, ko se mu ni uspelo uvrstiti v rez. Težave s hrbtom pa so prehude, da bi bil čez mesec dni sposoben zaigrati na prestižnem Ryderevem pokalu.

Forum