Članki

Tiger Woods 'krči' urnik turnirjev

09.12.2014

Ameriški golfski šampion Tiger Woods še premišljuje o turnirjih, na katerih bo nastopil v letošnji sezoni. Zanesljivo ga ne bo na European Tour v Tručijo, izpustil pa bo tudi nekaj ameriških dogodkov.

Za smrt na golfskem terenu kriv krokodil

05.12.2014

Južnoafriški rekreativni golfist Jacques Van der Sandt je umrl, potem, ko ga je pri lovljenju žogice iz vode, napadel krokodil.

VIDEO: Brisbane po neurju kot bojišče: veter razmetaval letala in odkrival strehe

28.11.2014

Supercelica, ki je v četrtek dosegla avstralski Brisbane, je povzročila za več kot 100 milijonov evrov škode. Veter s hitrostjo 140 kilometri na uro je odkrival strehe in ruval drevesa, vsula se je toča v velikosti žogice za golf.

Tiger Woods našel menjavo za Seana Foleyja

24.11.2014

Ameriški golfski šampion tiger Woods je z mislimi že pri novem tekmovalnem letu. Za novega trenerja zamaha je, tri mesece po zaključku sodelovanja s Seanom Foleyjem, izbral Chrisa Coma.

Woods o lažnem intervjuju: 'To je bil res udarec pod pas!'

19.11.2014

Golfist Tiger Woods je vse prej kot navdušen nad odkrito lažnim intervjujem v reviji Golf Digest, saj so se pošalili na račun tega, da ne plačuje napitnine, kako odpušča ljudi in da na mestih petih najboljših golfistov vseh časov vidi le – sebe.

Rorsu še Race to Dubai

17.11.2014

Golfski šampion Rory McIlroy je zmagovalec bitke seštevka Race to Dubai na European Touru. To mu je uspelo drugič v zadnjih treh letih. Popularni Rors je sicer izpustil zadnjega v seriji dogodkov imenovanega Turkish Airlines Open, a tekmeci tega niso izkoristili.

Javier Ballesteros po stopinjah očeta Seveja

17.11.2014

Španski golfist Javier Ballesteros je stopil med poklicne golfiste in s tem izpolnil prvega izmed zastavljenih ciljev. Sin legendarnega Seveja Ballesterosa si namreč želi, da bi bil nekega dne uspešen, kot njegov oče.

Trevino: Tigerjeva golfska prihodnost je še naprej svetla!

13.11.2014

Legendarni ameriški golfist Lee Trevino je prepričan, da je golfska prihodnost Tigerja Woodsa še naprej svetla. V prvi vrsti je zanj pomembno, da si nazaj na pota stare slave pomaga sam.

Lydia Ko novinka leta LPGA

13.11.2014

Novozelandska golfistka Lydia Ko, po rezultatih sodeč, ni več novinka na elitno golfski sceni oz. na tekmovanjih pod okriljem LPGA. 17-letnica je bila izbrana za novinko leta na touru.

VIDEO: Moški, pozor. Z njo se ne gre igrati, saj je prava psihopatka

11.11.2014

Vam je že kdo rekel, da se z ranljivo žensko, ne gre igrati? Ko si boste pogledali nov videospot, si vsekakor ne boste želeli, da bi bila pevka Taylor Swift vaša sovražnica ali prevarano dekle, saj si sploh ne predstavljate, kaj vse je pripravljena v navalu besa narediti fantu.

Forum