Članki

FOTO in VIDEO: Hirošimo prizadeli uničujoči zemeljski plazovi

20.08.2014

Območje Hirošime na Japonskem so prizadeli uničujoči zemeljski plazovi, ki so terjali najmanj 36 življenj. Sprožili so se po močnem deževju – na območju je v 24 urah padlo toliko dežja, kot ga sicer zabeležijo v enem mesecu.

Woods: Nisem pripravljen!

19.08.2014

Ameriški golfski šampion Tiger Woods je spregovoril prvič po sprejetju odločitve, da na letošnjem Ryderjevem pokalu ne bo zaigral. Priznal je, da ne obstaja niti odstotek možnosti, da bi bil pripravljen za prestižni dvoboj z evropsko zasedbo.

Woods ne bo zaigral na Ryderju

15.08.2014

Ameriški golfski šampion Tiger Woods po zadnjem majorju sezone, PGA Championshipu, ni znal skrivati razočaranja, ko se mu ni uspelo uvrstiti v rez. Težave s hrbtom pa so prehude, da bi bil čez mesec dni sposoben zaigrati na prestižnem Ryderevem pokalu.

Za Rorsovo žogico plačal 31 tisoč funtov

11.08.2014

Britanski zbiralec dragocenih golfskih predmetov Lee Horner je za žogico s katero je Rory McIlroy osvojil Odprto prvenstvo Velike Britanije, odštel neverjetnih 31 tisoč funtov.

Gornik še na SP, nato pa kvalifikacije za European Tour

11.08.2014

Slovenski golfist Tim Gornik se z evropskega amaterskega prvenstva, ki se je odvijalo v Veliki Britaniji, ni vrnil najbolj zadovoljen, saj si v zahtevnih pogojih za igro ni uspel izboriti igranja v zaključku turnirja.

Po The Opnu osvojil še PGA Championship

11.08.2014

Golfski šampion Rory McIlroy je zmagovalec PGA Championshipa, zadnjega majorja letošnje sezone. Z izkupičkom -16 je za udarec premagal Phila Mickelsona in se tako veselil zmage še na drugem majorju zapored.

Pogrešano Ireno so našli

10.08.2014

Od 7. avgusta je bila pogrešana 32-letna Irena Zupančič z območja Trebnjega. Irena se je od doma odpeljala z osebnim vozilom, policija pa je sporočila, da so jo našli na Hrvaškem.

Woods: Nisem igral dobro!

10.08.2014

Ameriški golfski šampion Tiger Woods je po slovesu z zadnjega majorja sezone, PGA Championshipa priznal, da je igral izjemno slabo. Pričakoval je da bo prvo in drugo rundo odigral vsaj z 'ničlo', a ni šlo.

Rory ima vse v svojih rokah

10.08.2014

Pred odločilno rundo zadnjega majorja letošnje sezone, PGA Championshipa, je na vrhu lestvice Severni Irec Rory McIlroy (-13). Samo udarec za njim zaostaja Avstrijec Bernd Weisberger.

McIlroy udarec pred konkurenco, Woods povsem pogorel

09.08.2014

Severni Irec Rory McIlroy vodi po polovici četrtega golfskega turnirja major v sezoni. V Louisvillu prvi igralec s svetovne lestvice vodi s 133 udarci in je tako devet udarcev pod parom. Blizu za petami sta mu Avstralec Jason Day in Američan Jim Furyk, ki zaostajata za udarec.

Forum