Članki

Zadnji dan ostal brez vrhunskega dosežka

20.10.2014

Slovenski golfski PRO Damjan Murgelj se z mednarodnega evropskega prvenstva učiteljev golfa vrača s 27. mestom. V bolgarskem Pravetsu mu je vse do zadnjega turnirskega dne kazalo izvrstno.

Murray razložil, zakaj nima ženske

15.10.2014

Igralec Bill Murray ima razburljivo življenje, saj igra v filmih, potuje naokoli, gosti zabave, ima govore na dogodkih, rad pa tudi "vdre" na kakšno poroko ali pripravi zanimivo potegavščino. V intervjuju s radijcem Howardom Sternom pa je razložil, zakaj trenutno ni v zvezi.

Murgelj prvenstvo učiteljev golfa začel z -1

15.10.2014

Edini slovenski golfist na mednarodnem evropskem prvenstvu učiteljev golfa v Bolgariji Damjan Murgelj, po prvem od štirih tekmovalnih dni, igra -1 in si deli 11. mesto. Z -6 sta v vodstvu Nizozemec Ralph Miller in Portugalec Hugo Santos.

V projektu Simbioza giba stari in mladi 'švicajo' skupaj

13.10.2014

Akcija Simbioza giba ta teden starejšim ponuja, da s pomočjo mladih pridejo v staro formo. Slogan se glasi 'ponovno na konju!', delavnice pa so brezplačne. Organizatorji opozarjajo, da bo akcija imela učinek tudi na zdravstveno blagajno.

Murgelj pripravljen na evropsko prvenstvo

12.10.2014

Slovenski golfski PRO Damjan Murgelj je že pripotoval na posamično mednarodno evropsko prvenstvo učiteljev golfa, ki se v sredo začenja na igrišču Pravets v Bolgariji. Njegova želja je odigrati sproščeno in pokazati predstave, ki jih je nizal na letošnjem SLO Touru.

Dobrotnik Rors

11.10.2014

Golfski as Rory McIlroy je še enkrat več dokazal, da ima veliko srce. Ustanovi Daisy Lodge, kjer se zdravijo mladi Irci in Severni Irci oboleli za rakom, je doniral milijon funtov.

Slabe SLO Tour sezono sklenil z zmago

08.10.2014

Slovenski golfist Gregor Slabe je z zmago zaključil letošnjo SLO Tour sezono. Ljubljančan je po dodatni luknji na igrišču Diners GCC premagal Damjana Murglja. Izkupiček obeh je bil po dveh turnirskih dneh -3.

Snedeker s 4 železom nad glinaste golobe

06.10.2014

Ameriški golfski as Brandt Snedeker po končani sezoni na PGA oz. European Touru, v shrambo še ni odložil palic. S 4 železom je namreč v dolini Napa, z žogico streljal na glinaste golobe. In ga tudi zadel, neznanka pa ostaja koliko poizkusov je potreboval.

Lahko na zelenico spet zakoraka naveza Woods – Williams?

02.10.2014

Nekdanji kedi ameriškega golfskega šampiona Tigerja Woodsa Steve Williams je prekinil sodelovanje z Adamom Scottom. Dejal je, da je napočil čas za počitek in razmislek, kako naprej. Če bi ga poklical Tiger Woods pa bi mu stežka rekel ne ...

European Tour: Gornik se je 'sprehodil' skozi prvi krog kvalifikacij

29.09.2014

Slovenski golfist Tim Gornik se je izvrstno pripravil na kvalifikacije European Toura. Na italijanskem igrišču Bogogno je po štirih dneh igral -11 in se s šestim mestom zanesljivo uvrstil v naslednji krog.

Forum