Članki

Faldo: 15. major zmaga bo za Tigerja morda celo največja!

30.07.2014

Legendarni angleški golifst Nick Faldo meni, da bo preteklo še nekaj časa, predenj bo Tiger Woods zmagal še na 15. majorju v karieri. Prepričan je, da bo to zanesljivo ena njegovih največjih zmag na športni poti.

FOTO in VIDEO: Udari strel presenetili plavalce: 20-letnik umrl, najmanj 13 ranjenih

28.07.2014

Nihče ni slutil, da se obeta tragedija. Plaža pri Los Angelesu je bila polna kopalcev, ko se je nenadoma zabliskalo. Začelo je pokati. Ljudje so panično bežali pred udari strel. 20-letnik, ki je bil v tem času v vodi, je umrl, 55-letnik pa je v kritičnem stanju. Še nekaj ljudi je ranjenih.

Woods in Federer daleč pred vsemi

23.07.2014

Ameriška revija Forbes je objavila lestvici finančno najbolj vrednih športnikov na svetu. Na vrhu sta po metodologiji revije ameriški golfist Tiger Woods in švicarski teniški as Roger Federer s po 46 milijoni dolarjev (34,03 milijona evrov).

Potrdil, da je naredil konec slabim rezultatom

21.07.2014

Severni Irec Rory McIlroy je zmagovalec tretjega majorja sezone, Odprtega prvenstva Velike Britanije. Potem, ko je nadziral potek turnirja, se mu je zadnji dan močno približal Sergio Garcia.

Rors ne popušča, na 18. luknji naredil še drugi eagle

19.07.2014

Golfska elita zbrana na tretjem majorju sezone, Odprtem prvenstvu Velike Britanije, je opravila s tretjim tekmovalnim dnem. Na vrhu ni prišlo do spremembe, saj z -16 prepričljivo vodi Rory McIlroy. Severni Irec je uspel narediti tudi dva eagla.

The Open: Rors viša prednost pred zasledovalci

19.07.2014

Golfska elita zbrana na tretjem majorju sezone, Odprtem prvenstvu Velike Britanije, se je drugi turnirski dan močno osredotočala na močan veter in temu prilagajala udarce. Najbolje je uspevalo Roryju McIlroyju, ki je še povišal prednost pred zasledovalci (-12).

Na uvodu v The Open tudi Slovenca

18.07.2014

Tudi v letošnji sezoni sta imela slovenska golifsta čast nastopiti na Odprtem prvenstvu Velike Britanije, in sicer na dogodku namenjenem mlajšim igralcem oz. igralkam. Na igrišču West Lancashire Golf Cluba sta nastopila 13-letna Lara Ječnik in 15-letni Luka Naglič.

Rors začel silovito, že na 2. luknji blizu eaglu

18.07.2014

Golfska elita se mudi na tretjem majorju letošnje sezone, slovitem The Opnu, po prvem dnevu pa je na vrhu Severni Irec Rory McIlroy (-6). Tesno za petami mu je Italijan Matteo Manassero (-5). Tiger Woods je blizu najboljšim.

Znan sistem uvrščanja na olimpijski turnir v golfu

16.07.2014

Na olimpijskem turnirju v golfu bo sodelovalo 60 moških in prav toliko deklet, je sporočila Mednarodna golf zveza. Glede na sistem uvrščanja praktično ni možnosti, da bi na igrah v Riu de Janeiru sodelovali tudi slovenski igralci.

VIDEO: Challenge Tour bo gromozanski izziv

14.07.2014

Vodstvo golfskega igrišča Diners Golf & Country Cluba je zadovoljno z izvedbo evropskega ekipnega prvenstva, ki se je v soboto zaključilo na Smledniku. Sedaj bodo vse sile usmerili proti Challenge Touru, ki jih čaka prihodnje leto.

Forum