Članki

European Tour: Gornik se je 'sprehodil' skozi prvi krog kvalifikacij

29.09.2014

Slovenski golfist Tim Gornik se je izvrstno pripravil na kvalifikacije European Toura. Na italijanskem igrišču Bogogno je po štirih dneh igral -11 in se s šestim mestom zanesljivo uvrstil v naslednji krog.

Ryderjev pokal še tretje leto zapored v rokah Evropejcev

28.09.2014

Ryderjev pokal, ekipno tekmovanje v golfu, kjer se za prestižno celinsko zmago merita Evropa in ZDA, je ostal evropski. Danes so v škotskem Gleneaglesu Evropejci ubranili prednost po dveh dneh in potrdili uspeh, kar je za to ekipo že tretja zaporedna zmaga. Končni izid je bil 16,5:11,5.

Jutro v znamenju ZDA, popoldan blestela Evropa

26.09.2014

Evropski golfisti po prvem tekmovalnem dnevu na letošnjem, jubilejnem 40. Ryderjevem pokalu, s 5:3 vodijo proti selekcijo Amerike. Prvi dan je 'rezerviran a fourballe in foursome.

Woodsov pogled v prihodnost: Morda bom sam svoj trener!

19.09.2014

Golfski šampion Tiger Woods se je v popolnosti osredotočil na rehabilitacijo poškodovanega hrbta. Želi si namreč, da bi se na igriče vrnil popolnoma zdrav, saj je to predpogoj, da se lahko z novim trenerjem posvetu korekciji zamaha. A morda se za novega trenerja ne bo odločil, ampak stavil kar na svoje znanje.

BMW FEST - festival teka in zabave

18.09.2014

21. septembra 2014 bo v Arboretumu Volčji Potok potekal BMW FEST – festival teka in zabave. Prireditev BMW FEST je namenjena družinam, tekačem in vsem, ki radi aktivno preživljajo prosti čas.

Scott in Williams v novi sezoni vsak svojo pot

18.09.2014

Avstralski golfski as Adam Scott bo v novo tekmovalno leto zakorakal z novim kedijem. S Stevom Williamsom sta se namreč dogovorila, da po koncu sezone ne bosta več sodelovala. O imenu novega 'pomočnika' zmagovalec Mastersa 2013 še ne govori.

Woods: Redki trenerji vedo, kako se igralec počuti na terenu!

18.09.2014

Golfski šampion Tiger Woods še ne ve povsem natančno kako in predvsem s kom bo nadaljeval športno pot. Poudarja, da imajo trenerji eno veliko težavo, in sicer, da ne vedo povsem natančno kako se igralec počuti na igrišču. Ravno zaradi tega bodo dobro premislil koga bo najel.

Američani na vrhu, Slovenci 25.

15.09.2014

Z zmago ekipe Združenih držav Amerike se je zaključilo golfsko svetovno prvenstvo na Japonskem. Slovenija (Tim Gornik, Žan Luka Štirn, Enej Šarkanj) je z izkupičkom -14 osvojila 25. mesto.

Tokrat ni bila reklama: Rors zadel gledalčev žep

13.09.2014

Golfski as Rory McIlroy bo še dolgo pomnil drugi krog Tour Championshipa. Ni odigral brilijantno, a na 14. luknji uspel izvesti začetni udarec, ki ga bo pomenil vse življenje. Zadel je namreč gledalca, žogica pa je končala v njegovem desnem žepu.

Murgelj potuje v Bolgarijo

03.09.2014

Slovenski golfski PRO Damjan Murgelj je zmagovalec turnirja serije SLO Tour s katerim so določili potnika na posamično evropsko prvenstvo učiteljev golfa, ki bo v začetku prihodnjega meseca v Bolgariji.

Forum