Članki

Alps Tour PRO-AM letos v Smledniku

21.04.2014

Golf igrišče Diners Klub Ljubljana bo 12. maja gostilo Alps Tour PRO-AM, turnir na katerem bo nastopilo dvajset najboljših profesionalnih igralcev serije Alps Tour.

Larrazabal bežal pred čmrlji in končal v jezeru

21.04.2014

Uspešni španski golifst Pablo Larrazabal je moral drugi turnirski dan Odprtega prvenstva Malezije bežati pred čmrlji, rešitev pa je poiskal najprej v jezeru, nato pa pri zdravniškem osebju.

Watson velikodušen z napitninami

18.04.2014

Zmagovalec uvodnega majorja sezone Bubba Watson je po vseh obveznostih, ki jih je imel po oblačenju drugega zelenega skuknjiča v karieri, zapustil prizorišče in okrog polnoči obiskal dve restavraciji s hitro prehrano. In bil velikodušen, ko gre za deljenje napitnine.

Spieth na Mastersu zrušil ameriški rekord

18.04.2014

Osmoljenec zadnjega dne uvodnega majorja sezone Jordan Spieth je postal najmlajši ameriški golfist, ki se je prebil med deseterico najboljših na Mastersu Augusta.

Bubba Watson drugič oblekel zeleni suknjič

14.04.2014

Američan Bubba Watson je zmagovalec prestižnega mastersa v Augusti, prvega od štirih turnirjev major v sezoni golfa. Zadnji dan je zadržal naskok pred mladim rojakom Jordanom Spiethom in s tremi udarci prednosti drugič v karieri po 2012 oblekel zeleni suknjič.

Spieth ujel vodilnega Watsna

13.04.2014

Pred odločilnim dnevom uvodnega majorja sezone, Mastersa na kultnem golfskem igrišču Augusta National, najbolje kaže Američanoma Bubbi Watsnu in mlademu Jordanu Spiethu. Oba sta za tri runde potrebovala 211 udarcev (-5).

Zaenkrat se zmaga nasmiha Watsnu

12.04.2014

Ameriški golfski as Bubba Watson ima po dveh dneh uvodnega majorja sezone, Mastersa Augusta, tri udarce prednosti pred drugouvrščenim Avstralcem Johnom Sendenom. Pred odločilnima dnevoma turnirja igra -7.

FOTO: Zaradi te fotografije je tarča ostrih kritik

11.04.2014

Pevka Beyonce je z objavo zadnjih dopustniških fotografij dvignila veliko prahu. Nekateri oboževalci jo na družbenih omrežjih obtožujejo, da si je na fotografiji retuširala noge, da bi bile te videti bolj vitke.

FOTO: Rorsova Caroline na tekmovanju Par 3 pokazala novo barvo las

10.04.2014

Golfski šampion Rory McIlroy je pripravljen na začetek uvodnega majorja letošnje sezone, Mastersa na igrišču Augusta National. Na uvodu v turnir je zaigral na tradicionalnem Par 3 dogodku, kjer je bila njegov kedi kar partnerka Caroline Wozniacki.

Lefty še pred začetkom Mastersa pogreša Tigerja

10.04.2014

Ameriški golfski as Phil Mickelson se na igrišču Augusta National počuti nekoliko čudno, saj ob njem ni šampiona Tigerja Woodsa, ki je sinonim za major turnirje.

Forum