Članki

Tiger Woods našel menjavo za Seana Foleyja

24.11.2014

Ameriški golfski šampion tiger Woods je z mislimi že pri novem tekmovalnem letu. Za novega trenerja zamaha je, tri mesece po zaključku sodelovanja s Seanom Foleyjem, izbral Chrisa Coma.

Woods o lažnem intervjuju: 'To je bil res udarec pod pas!'

19.11.2014

Golfist Tiger Woods je vse prej kot navdušen nad odkrito lažnim intervjujem v reviji Golf Digest, saj so se pošalili na račun tega, da ne plačuje napitnine, kako odpušča ljudi in da na mestih petih najboljših golfistov vseh časov vidi le – sebe.

Rorsu še Race to Dubai

17.11.2014

Golfski šampion Rory McIlroy je zmagovalec bitke seštevka Race to Dubai na European Touru. To mu je uspelo drugič v zadnjih treh letih. Popularni Rors je sicer izpustil zadnjega v seriji dogodkov imenovanega Turkish Airlines Open, a tekmeci tega niso izkoristili.

Javier Ballesteros po stopinjah očeta Seveja

17.11.2014

Španski golfist Javier Ballesteros je stopil med poklicne golfiste in s tem izpolnil prvega izmed zastavljenih ciljev. Sin legendarnega Seveja Ballesterosa si namreč želi, da bi bil nekega dne uspešen, kot njegov oče.

Trevino: Tigerjeva golfska prihodnost je še naprej svetla!

13.11.2014

Legendarni ameriški golfist Lee Trevino je prepričan, da je golfska prihodnost Tigerja Woodsa še naprej svetla. V prvi vrsti je zanj pomembno, da si nazaj na pota stare slave pomaga sam.

Lydia Ko novinka leta LPGA

13.11.2014

Novozelandska golfistka Lydia Ko, po rezultatih sodeč, ni več novinka na elitno golfski sceni oz. na tekmovanjih pod okriljem LPGA. 17-letnica je bila izbrana za novinko leta na touru.

VIDEO: Moški, pozor. Z njo se ne gre igrati, saj je prava psihopatka

11.11.2014

Vam je že kdo rekel, da se z ranljivo žensko, ne gre igrati? Ko si boste pogledali nov videospot, si vsekakor ne boste želeli, da bi bila pevka Taylor Swift vaša sovražnica ali prevarano dekle, saj si sploh ne predstavljate, kaj vse je pripravljena v navalu besa narediti fantu.

Napovedi pravijo, da bo Slovenija postala raj za golfiste

06.11.2014

Slovenski turizem je dobil priložnost, da k nam privabi nove goste. Turiste, ki jih morda ne zanimajo naše gore in morje, se pa navdušujejo nad našo travo. In ki morda ne bodo obiskali Postojnske jame, saj jih bo bolj zanimalo osemnajst manjših lukenj.

Naslednik Watsna bo Couples?

04.11.2014

Ameriška golfska šampiona Tiger Woods in Phil Mickeson sta prepričana, da bi lahko Američanom do zmage nad Evropejci v Ryderjevem pokalu pomagal legendarni Fred Couples. Odločitev je v rokah PGA of America.

Zapomnite si ime Kristjan Burkeljca

01.11.2014

Med najuspešnejše mlade golfske igralce na stari celini sodi še ne 12 letni Kristjan Burkeljca, ki se je kot eden najmaljših v Evropi uvrstil na svetovno jakostno lestvico (WAGR). Tu se ne želi zaustavljati.

Forum