Članki

Kakšna Olimpija, Grahut se seli na Švedsko

29.07.2014

Čeprav so se v hokejskih krogih hitro po uvodni novinarski konferenci HDD Telemach Olimpije razširile govorice, da naj bi se v zmajevo gnezdo vrnil tudi celjski branilec Žiga Grahut, do tega ne bo prišlo. 24-letnik je namreč sklenil pogodbo s švedskim tretjeligašem Vastervikom.

VIDEO: Sekelj: Vemo kaj iščemo!

28.07.2014

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije so krenili v pripravljalno obdobje pred eno najzahtevnejših sezon v zadnjih letih. Denarja ni, kakovostnih igralcev peščico, vodstvo kluba pa išče okrepitve, ki ravno med zmaji iščejo odskočno desko za nadaljevanje športne poti.

Mušič: Prvi vtisi letos so odlični

28.07.2014

Hokejisti Olimpije so začeli priprave na novo sezono lige Ebel, kjer jih prva tekma čaka 12. septembra v Celovcu. Ljubljančani so se sezone lotili z novim predsednikom, novim trenerjem in tudi novim elanom, vsi pa obljubljajo boljši izkupiček od lanskega in končnico lige.

V ligi NHL odslej tudi Avstralec

26.07.2014

Nathan Walker je prvi Avstralec, ki bo zaigral v hokejski ligi NHL. Igralec je podpisal triletno pogodbo z moštvom Washington Capitals, so potrdili v klubu. Klub je hokejista sicer izbral na letošnjem naboru pred mesecem dni.

Ob Mušiču v Tivoliju ostajata tudi Hočevar in Cvetek

24.07.2014

Hokejski klub Telemach Olimpija počasi sestavlja zasedbo za novo sezono. Edina slovenska hokejska ekipa v ligi Ebel je podpisala nove enoletne pogodbe s tremi domačimi hokejisti - kapetanom Alešem Mušičem, Matejem Hočevarjem in Igorjem Cvetkom.

V dresu zmajev tudi Gal Koren

22.07.2014

Po dveh mladih okrepitvah (Luka Kalan in Miha Logar) je enoletno pogodbo z moštvom Telemacha Olimpije podpisal reprezentančni napadalec Gal Koren, ki je v lanski sezoni že odigral nekaj tekem za zmaje.

Po trenerju prišli še prvi okrepitvi

21.07.2014

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije – kdo vse bo v prihodnje nosil zeleno – beli dres še ni znano – so po trenerju Fabianu Dahlemu dočakali tudi prvi okrepitvi. Gre za mlada Kranjčana Miho Logarja in Luko Kalana.

Hokejiste Olimpije bo v prihodnji sezoni vodil Nemec Dahlem

17.07.2014

Fabian Dahlem je novi trener hokejistov Telemach Olimpije. Nemec je s klubom podpisal enoletno pogodbo, so danes potrdili pri državnih prvakih. Prvo ekipo bo prevzel 28. julija, ko bodo zmaji začeli priprave na novo sezono.

Anže Kopitar navkljub uspehom ostaja z obema nogama trdno na tleh

16.07.2014

Še en zvezdnik severnoameriškega športa Anže Kopitar je bil na obisku v oddaji 24UR. Najboljši igralec prvakov lige NHL je konec tedna že drugič v karieri preživel v družbi prestižnega Stanleyjevega pokala. S tem se je zanj šampionska sezona tudi uradno zaključila, zdaj začenja s pripravami na naslednje izzive.

Operacija ne bo potrebna

16.07.2014

Hokejski zvezdnik NHL moštva Pittsburgh Penguins Sidney Crosby za izboljšanje stanja desnega zapestja ne bo potreboval operacije, kot je sprva kazalo. Zdravniška služba je takšno odločitev sprejela po zadnjem temeljitem pregledu.

Forum