Članki

Leber in Medvec okrepila Telemach Olimpijo

26.08.2014

Vodstvo hokejskega kluba Telemach Olimpija še naprej sestavlja igralsko križanko za novo tekmovalno leto, v svoje vrste pa so zvabili Celjana Roka Lebra in ameriškega branilca Kyla Medveca.

Hrvat Šijan za eno leto postal zmaj

22.08.2014

Hrvaški hokejist Ivan Šijan je tudi uradno novi član HDD Telemach Olimpije. Štiriindvajsetletni Zagrebčan je po uspešno opravljeni preizkušnji v Tivoliju z zmaji podpisal enoletno pogodbo.

VIDEO: Anže Kopitar razveselil mlade Olimpijine hokejiste

20.08.2014

Najboljši slovenski hokejist in dvakratni zmagovalec Stanleyjevega pokala Anže Kopitar je svoje hokejsko znanje v dvorani Tivoli, na njihovo veliko veselje, prenašal na hokejiste hokejske šole ljubljanske Olimpije.

Risi v Ostravi najprej z Belorusijo, zadnji tekmec Danska

19.08.2014

Slovenska hokejska reprezentanca bo na svetovnem hokejskem prvenstvu elitne skupine na Češkem nastopila v skupini B. Organizatorji so objavili razpored tekem na SP, Slovenci bodo v skupini v Ostravi odigrali sedem tekem.

VIDEO: Hokejisti Olimpije na začetku priprav z dvema zmagama

19.08.2014

Prvi dve pripravljalni tekmi v novi sezoni so odigrali tudi hokejisti Telemacha Olimpije. V domačem Tivoliju so gostili angleško ekipo Nottingham Panthers in dosegli dve zmagi. Na prvi tekmi so bili boljši s 3:1, na drugi pa je bil izid 4:3.

Branilec Degon nova okrepitev hokejistvov Olimpije

18.08.2014

Hokejisti HDD Telemach Olimpije so dobili novega soigralca. Prva okrepitev v obrambi iz tujine je postal 31-letni Američan Marvin Degon, ki bo v Ljubljani ostal eno sezono, poroča spletna stran ljubljanskega moštva.

Hokejisti Olimpije v svoje vrste zvabili Kanadčana Chioda

14.08.2014

Hokejisti Telemach Olimpije so se okrepili še z tretjim tujim igralcem pred začetkom nove sezone v mednarodni ligi EBEL. Novinec med zmaji je kanadski vratar Andy Chiodo, ki ima že obilo evropskih izkušenj.

EBEL: Bishop v Ljubljano, Pance v Bolzano

09.08.2014

Hokejski klub Telemach Olimpija se je okrepil še z enim tujim napadalcem. Enoletno pogodbo je podpisal Američan Hunter Bishop, ki je lani igral v AHL. Slovenski reprezentant Žiga Pance se za eno leto vrača v Bolzano.

Kopitarjevi kralji proti San Joseju na stadionu za ameriški nogomet

07.08.2014

San Jose Sharks bodo tekmo hokejske lige NHL z Los Angeles Kings 21. februarja prihodnje leto gostili na prostem. Kralji slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja bodo s San Josejem igrali na stadionu Levi's, ki je sicer dom San Francisco 49ers, ekipe ameriškega nogometa.

VIDEO: Federer v družbi NHL igralcev lopar zamenjal za hokejsko palico

05.08.2014

Ekshibicijski dvoboj na osrednjem teniškem igrišču kompleksa v Torontu je ponudil merjenje moči v hokejskih spretnostih med hokejisti lige NHL in nekaterimi teniškimi profesionalci na čelu s Švicarjem Rogerjem Federerjem.

Forum