Članki

Portoroški hoteli v roke Hrvatov

29.10.2014

Hrvaški hotelir Darko Ostoja naj bi še letos postal lastnih štirih portoroških hotelov, ki jih prodaja skupina Hoteli Bernardin. Cena je 25 milijonov evrov. Upoštevajoč lokacijo in rang hotelov je dobra, pravijo poznavalci.

Na Pohorju dočakali dobro novico

29.10.2014

Mariborsko občinsko podjetje Marprom bo, kot kaže, prevzelo upravljanje s celotnim žičniškim sistemom na Pohorju. O tem so se bolj ali manj že dogovorili, čakajo le na zeleno luč občine. 50 ljudi naj bi spet dobilo delo.

Dobrodošli v Združenem kraljestvu (najboljši, najbistrejši in predvsem bogati)

29.10.2014

Ker nekako moram začeti … Najprej priznanje: nisem ravno neki izkušeni bloger. Vsekakor imam precej manj (blogerskih) izkušenj kot jih ima moja nekdanja najbolj priljubljena blogerica - že nekaj let upokojeno dekle na poziv Belle de Jour.

Kaos v indonezijskem nogometu se nadaljuje

29.10.2014

Vodstvo Indonezijske nogometne zveze je do konca letošnje sezone suspendiralo drugoligaša Sleman in Semarang, saj je na dvoboju padlo kar 5 avtogolov. Oba sta se namreč želela izogniti Pusamanii Borneo, zasedbi, ki naj bi jo vodili kriminalci.

'Vsaj' 500 milijonov evrov: Real Madrid in IPIC sklenila strateško partnerstvo

29.10.2014

Vodilni predstavniki španskega nogometnega velikana Real Madrida so se dogovorili za strateško partnerstvo z družbo International Petroleum Investment Company (IPIC). Podrobnosti dogovora niso znane, neuradno pa naj bi bila pogodba težka 500 milijonov evrov.

Afera Clinton–Lewinsky spet razburja: pri zasliševanju nekdanje pripravnice prekoračili pooblastila

25.10.2014

Nekdanja pripravnica Bele hiše Monica Lewinsky se s cmokom v grlu spominja januarskega dne leta 1998, ko so jo FBI in tožilci kar 12 ur v hotelski sobi prepričevali, naj sodeluje pri preiskavi proti Billu Clintonu. Poročilo razkriva, da so prekoračili pooblastila.

V Iranu obesili žensko kljub obsežni mednarodni akciji

25.10.2014

V Iranu so usmrtili 26-letno Rejhaneh Džabari, ki je ubila moškega, za katerega je zatrdila, da jo je hotel posiliti. Človekoljubna organizacija Amnesty International je sporočila, da so jo obsodili na podlagi zelo pomanjkljive preiskave.

VIDEO: Tako se je odvil napad: kanadska policija v javnost posredovala posnetke varnostnih kamer

24.10.2014

Kanadska policija je objavila posnetke napada, v katerem je umrl vojak, streli pa so odmevali tudi v parlamentu. Policija domneva, da je strelca razjezil ustavljen postopek pridobivanja potnega lista. Njegova mati je dejala, da je hotel v Sirijo.

Tretje poročno slavje za slavni par bo tokrat na Otoku

24.10.2014

Pred Amal in Georgeom Clooneyjem je še tretje poročno slavje, ki ga bosta priredila njena starša v Veliki Britaniji. Par se je pretekli mesec poročil v Benetkah, sedaj pa njena starša za vikend načrtujeta svečano večerjo v britanskem Buckinghamshiru.

Niti dež jih ni pregnal: avgusta v Sloveniji spet več turistov

24.10.2014

Avgusta je v Sloveniji prespalo več kot pol milijona turistov, velika večina med njimi je bila tujcev. Teh je bilo v primerjavi z lanskim letom za kar šest odstotkov več. Podatki torej dokazujejo, da je Slovenija turistično vedno bolj zanimiva destinacija.

Forum