Članki

Objavila vročo fotografijo

19.09.2014

Hotelska dedinja Paris Hilton se trenutno mudi v Kolumbiji, kjer jo čaka didžejevski nastop na gradu Marroquin. Na njeno veliko žalost pa je morala zaradi strogih veterinarskih predpisov doma pustiti svojega najnovejšega ljubljenčka, miniaturnega pomeranca.

Nizozemec išče svojo staro ljubezen – Slovenko Nado

18.09.2014

Nizozemec Martin Hendriks je pred leti med dopustom na Jadranu spoznal Slovenko Nado. Ta ga je popolnoma očarala, a na koncu se njuni načrti o skupnem življenju niso izšli. Zdaj Nizozemec svojo staro ljubezen skuša najti s pomočjo medijev.

Epilog: Na eni strani na tone užitne hrane v smeteh, na drugi lačni otroci in njihovi starši

18.09.2014

Ekipa Epiloga je s skrito kamero preverila, koliko dobre in še nedotanjene hrane ostane po vsakem obroku v povprečnem hotelu. Količine so ogromne. In namesto da bi jo dobili revni, roma vsa ta hrana v smeti.

Clooney za goste na poroki rezerviral luksuzna hotela

16.09.2014

Na dan prihaja vse več podrobnosti o poroki med hollywoodskim zvezdnikom Georgeem Clooneyjem in njegovo zaročenko Amal Alamuddin. Med drugim tudi ta, kje bodo spali gostje na bližajoči se poroki.

VIDEO: Razjarjeni navijači Reala zmerjali Garetha Bala in brcali njegov avto

16.09.2014

Skupina navijačev španskega nogometnega prvoligaša Real Madrida je zmerjala superzvezdnika moštva Garetha Bala. Incident se je zgodil dva dni po tem, ko so galaktiki z 1:2 izgubili proti mestnemu tekmecu Atleticu, pri katerem na krstni nastop še vedno čaka slovenski vratar Jan Oblak.

Tradicija kot navdih. Inovativnost kot vodilo.

16.09.2014

60 let spoštovanja, ohranjanja in plemenitenja tradicije čebelarjenja, najvišja kakovost, inovativnost, odgovornost in predanost potrošniku ter skrb za naravo.

Britanska turista brutalno umorjena na Tajskem, njuni napol slečeni trupli našli na plaži

15.09.2014

Na Tajskem so našli trupli dveh britanskih turistov, 23-letnice in 24-letnika. Spoznala naj bi se na zabavi na plaži. Ubita sta bila na izredno krut način, z motiko, ki so jo okrvavljeno našli nedaleč od mesta zločina. Glavni osumljenec je prijatelj 24-letnika, ki je izginil neznano kam.

Schweinsteiger prekinil z Ano Ivanović in se vrnil k nekdanjemu dekletu

15.09.2014

Kapitan nemške nogometne reprezentance Bastian Schweinsteiger je imel nedavno dve operaciji gležnja in trenutno počiva, tabloidi pa so se razpisali o tem, da je pustil dolgoletno dekle in začel hoditi s tenisačico Ano Ivanović. A si je sedaj premislil.

Mayweather še do 47. zmage v karieri

14.09.2014

Svetovni boksarski prvak veltrske kategorije Floyd Mayweather je svoj niz nepremaganosti sinoči raztegnil že na 47. V vnovičnem dvoboju proti Argentincu Marcosu Maidani je po 12 rundah zmago slavil po soglasni sodniški odločitvi. Mayweather ni izgubil že od olimpijskih iger v Atlanti 1996, njegov izkupiček pa je brezhiben, 47 zmag, brez poraza.

THE DUBLIN LEGENDS (nekdaj The Dubliners)

11.09.2014

najava koncerta

Forum