Članki

Beckham zgoraj brez posnel 'selfie'

23.04.2014

Nekdanji profesionalni nogometaš David Beckham, ki se trenutno mudi na Kitajskem, je razveselil svoje oboževalce na družbenem omrežju. Na Facebooku je objavil fotografijo, na kateri ob bazenu pozira zgoraj brez.

VIDEO: Na koncu je izbral Žano

23.04.2014

Pevka Žana se vrača v glasbene vode. Tokrat je združila moči z izjemnim glasbenikom in pianistom Urošom Perićem, s katerim je posnela skladbo Call me, za katero sta posnela tudi že v videospot.

Bo z udarcem v glavo in več kot 24 milijoni ogledov zaslužil dober denar?

23.04.2014

Odpotujete v daljno deželo, strojevodja vas brcne v glavo, objavite posnetek, postanete hit na svetovnem spletu in dobro zaslužite. Vsaj tako se zdi v primeru Jareda Michaela, ki je na YouTubu postal "idiot, ki ga je brcnil vlak".

V Mariboru rekli konec 'hotelu mama' in odprli pravi hotel

22.04.2014

V Sloveniji naj bi skoraj večina mladih do 30. leta živela še vedno pri starših, po tem naj bi bili prvi v Evropi, še pred Italijani, ki so znani ljubitelji "hotela mama". Skupina mladih v Mariboru, kjer je brezposelnost še večja kot drugje, pa se je odločila in najela svoj hotel.

Streljanje v Beogradu: med pridržanimi tudi brat ustreljenega 16-letnika

22.04.2014

Na dvorišču osnovne šole v naselju Kaluđerica pri Beogradu so ustrelili 16-letnika. Policija je v povezavi s streljanjem pridržala tri mladeniče, med njimi tudi brata ustreljenega najstnika. Možno je sicer, da najstnik ni bil tarča in da so ga ubili po pomoti.

VIDEO: Spider-man 2 tokrat proti kar trem nasprotnikom

21.04.2014

Niz neprijetnih dogodkov Spider-mana v novi dogodivščini prisili, da se spopade kar s tremi nasprotniki, in sicer železnim velikanom Rhinom, naelektrenim maščevalcem Electrom in večnim sovražnikom Zelenim škratom, ki jim je skupna zlovešča korporacija OsCorp.

Nekdanji mornar z nesrečnega trajekta: po prenovi je bil trajekt tako nestabilen, da je hotel dati odpoved

21.04.2014

Južnokorejska predsednica Park Guen-Hye je dejanja kapitana in posadke nesrečnega trajekta označila za enaka umoru. Oblasti so aretirale še štiri osebe. Po zadnjih uradnih podatkih je umrlo 64 ljudi, 238 jih še pogrešajo – najverjetneje so vsi mrtvi.

Telesna stražarja razkrivata: Michael Jackson je imel razmerje s prelepo Vzhodnoevropejko

21.04.2014

Nekdanja telesna stražarja pokojnega zvezdnika Michaela Jacksona bosta v kratkem izdala knjigo, v kateri sta izdala nekaj pikantnih podrobnosti iz njegovega zasebnega življenja. Kot razkrivata, je imel pevec razmerje z dekletom iz Vzhodne Evrope, ki jo opisujeta kot "lepo za umret".

Teja Belak slavila v Tivoliju

19.04.2014

Slovenska telovadka Teja Belak je na svetovnem pokalu v Ljubljani poskrbela za prvo slovensko zmago pod Rožnikom. Belakova je v finalu z oceno 14,112 točke prepričljivo slavila zmago; po letih 2010 in 2012 svojo tretjo pred domačimi navijači.

VIDEO: Avtomobilskega tatu z udarci in gumijasto kačo obvladala sedemletnika

19.04.2014

Le nekaj kilometrov se je peljal moški z avtomobilom, ki ga je ukradel, že je moral ustaviti. Z zadnjih sedežev, na katerih sta sedela, sta ga namreč napadla sedemletna fantka – eden ga je boksal v obraz, drugi pa ga je mlatil z gumijasto kačo.

Forum