Članki

Tinin kotiček v Pitztalu

22.10.2014

Svetovna smučarska elita odšteva dneve do začetka nove sezone. Tina Maze je zapustila Hintertux in se preselila v Sölden. V sosednjem Pitztalu je pri tradicionalnem gostitelju v hotelu najboljša slovenska smučarka dobila svoj kotiček.

Fištravec: Našli smo rešitev za sezono na Pohorju

22.10.2014

Mariborski župan je po srečanju s stečajnim upraviteljem ŠC Pohorje zagotovil, da so našli primerno rešitev za letošnjo smučarsko sezono. Do ponedeljka bodo pripravili pravni model, po katerem bodo vse tri žičniške koncesije prenesene na občinsko podjetje Pohorje šport in turizem.

Črni scenarij na Pohorju: zadnji hotel zaprt, vzpenjača stoji

21.10.2014

Na Pohorju se tik pred zimsko sezono, kot kaže, uresničuje najbolj črn scenarij za mariborski turizem. Potem ko je šel Športni center Pohorje prejšnji teden v stečaj, je moral vrata zapreti še njihov zadnji hotel Arena. Mariborski vodovod jim je namreč odklopil vodo, stoji pa tudi vzpenjača.

Bulčeva se je učila tudi 16 ur na dan

20.10.2014

Violeta Bulc je v Evropskem parlamentu uspešno popravila vtis Alenke Bratušek. S samozavestnimi odgovori in priznavanjem pomanjkljivosti, si je nabrala precej simpatij članov odbora in podporo slovenskih evropskih poslancev.

Poskušala sta prikriti, da sta spet skupaj

18.10.2014

Kelly Brook in David McIntosh sta pred tremi tedni presenetila z novico, da nista več zaročena. Parček se je razšel, a vse kaže, da zvezdnika nista dolgo zdržala drug brez drugega. Zaljubljenca sta namreč skupaj preživela noč.

VIDEO: Kylie obiskala našo prestolnico in prespala v hotelu ob Ljubljanici

17.10.2014

Pevka Kylie Minogue, ki se trenutno mudi na koncertni turneji, se je pred nastopom v Budimpešti ustavila še v naši prestolnici. Zvezdnica se je fotografirala na Šuštarskem mostu in fotografijo delila na Instagramu.

Rešili so se tako, da so hodili mimo trupel svojih prijateljev

17.10.2014

Skupini šestih Izraelcev se je uspelo rešiti pred snežno nevihto, ki je zadnja dva dni divjala v Himalaji in terjala številne žrtve. Na pot se jih je podalo 13, a ostali se niso vrnili. Ti, ki so se rešili, pa pripovedujejo o srhljivi zgodbi, ki so jo doživeli med reševanjem z gorovja.

ŠC Pohorje v stečaj. Mariborska občina: Propad Pohorja pomeni nepopravljivo škodo za regijo

16.10.2014

Okrožno sodišče v Mariboru je začelo stečajni postopek nad družbo ŠC Pohorje, hoteli Arena, Videc, Bolfenk skupaj z bazenskim kompleksom in apartmajske hiše Bolfenk pa so zdaj last slabe banke. V MOM so ogorčeni in opozarjajo, da bo propad ŠC Pohorje povzročil škodo mariborskemu turizmu.

Tudi ona je hčerka Donalda Trumpa

15.10.2014

Tiffany Trump je 21-letna hčerka ameriškega nepremičninskega mogotca Donalda Trumpa. Je nekoliko manj znana od svoje polsestre Ivanke, a zato nič manj zapeljiva. To sama rada pokaže tudi na družbenem omrežju.

12-letna 'nevesta' Maja pobegnila s poroke s 37-letnikom: Situacija je bila groteskna

15.10.2014

Na dan poroke je otroška nevesta Thea pred oltarjem rekla ne. Iz cerkve je odšla sama, 37-letni ženin pa je razplet le začudeno opazoval. Večina deklic, ki jih doleti usoda otroške neveste, te možnosti nima.

Forum