Članki

Lorbek: Slej kot prej bo prišla tekma, ko nam ne bo šlo

02.09.2014

Košarkarsko reprezentanco čaka na papirju najlažji tekmec v predtekmovanju svetovnega prvenstva v Španiji. Nasprotnik je Južna Koreja, ki je prvi dve tekmi v skupini D izgubila v povprečju z več kot dvajsetimi točkami razlike.

Rossi: To je rekord, ki ga nisem hotel

01.09.2014

Na nedeljski dirki za VN Velike Britanije je Valentino Rossi zasedel tretje mesto. Italijan se lahko pohvali z novim rekordom po številu startov med elito razreda motoGP, vendar dirkaški Doktor ni prav nič zadovoljen zaradi novega dosežka.

Radi dobro potujete?

01.09.2014

Ste se že kdaj odpravili na potovanje, na katerega se zaradi pomanjkanja časa niste uspeli dobro vsebinsko ter organizacijsko pripraviti in ga navsezadnje niste doživeli tako, kot ste želeli?

VIDEO: Deklico na plaži zasula mivka, v katero je skopala luknjo

31.08.2014

Devetletna deklica, ki se je s prijatelji igrala na plaži v Oregonu, je v mivko skopala luknjo in zlezla vanjo. A nanjo se je vsul pesek in jo pokopal pod seboj. Reševalci in policisti so jo po nekaj minutah potegnili ven, a žal je bilo že prepozno.

Bratuškova naj bi bila z Junckerjem že dogovorjena

30.08.2014

Miro Cerar naj bi neuradno popustil in privolil v imenovanje Alenke Bratušek za evropsko komisarko. Popustil naj bi, ker naj bi se bila Bratuškova že vse dogovorila s prihodnjim predsednikom Evropske komisije Jean-Claudom Junckerjem.

Starša naj najprej razčistita s svojimi čustvi

29.08.2014

Naslednji teden bodo vrtčevske prostore napolnili novi obrazi. Gre za pomemben korak v življenju malčkov, ki so bili do sedaj navajeni le na domače okolje in znane obraze. Kako lahko otroku olajšate vstop v vrtec in kako ravnati ob težavah? Kdo naj uvaja - oče ali mati? So matere res bolj obremenjene in ali tudi očetje jočejo ob slovesu?

FOTO in VIDEO: Strelec sovraži policiste, v pripor na psihiatrijo

27.08.2014

26-letnemu Dušanu Petrovčiču, ki je v petek streljal na policista Damjana Kukoviča, je preiskovalna sodnica odredila enomesečni pripor. Prestajal ga bo na enoti za forenzično psihiatrijo Oddelka za psihiatrijo v UKC Maribor.

Rosberg: Slišal sem Lewisa. Moj pogled na vse skupaj je precej drugačen ...

26.08.2014

Nemški dirkač Nico Rosberg je dva dni po vroči dirki za VN Belgije, na kateri je trčil z moštvenim sotekmovalcem Britancem Lewisom Hamiltonom, zanikal, da bi priznal namerno zaletavanje v tekmeca. Takšno različico dogajanja je medijem predstavil Britanec, ki je na tej dirki odstopil.

Pri Mercedesu vse bolj vroče: Hamilton ni nič prizanesljiv do Rosberga ...

25.08.2014

Čeprav je Mercedes prepričljivo najboljša ekipa sezone 2014, pa v vodilnem moštvu svetovnega prvenstva formule 1 ni miru in sožitja. Dirkača, Britanec Lewis Hamilton in Nemec Nico Rosberg, nista v najboljših odnosih, dodatno pa je razmere zaostrilo medsebojno trčenje v Belgiji.

Neverjetno: kobra bila že 20 minut brez glave, a je vseeno ubila kuharja!

23.08.2014

Azijska navada, da radi v lonec dajo neobičajne (in tudi smrtno strupene) živali, je bila tokrat usodna za kitajskega kuharja. Zanj je bila usodna pljuvajoča kobra oz. njena glava, ki jo je hotel vreči v smeti dvajset minut potem, ko je ostala brez nje ...

Forum