Članki

Shujšala s pomočjo čipsa

29.07.2014

29-letna pevka Lily Allen, ki je med zadnjo nosečnostjo pridobila precej odvečnih kilogramov, je razkrila, kako se je teh uspešno znebila. Za razliko od drugih zvezdnic ji to ni uspelo samo z zdravo prehrano.

Begrad gre v stečaj

28.07.2014

Sodišče je potrdilo predlog stečaja Begrada gradenj. Za stečajnega upravitelja je imenovalo Igorja Goršeta, upniki pa lahko svoje terjatve ter ločitvene in izločitvene pravice prijavijo do 28. oktobra.

Sta se pobotala?

25.07.2014

Čeprav sta Adriana Lima in Marko Jarić maja sporočila, da se po petih letih zakona razhajata, pa naj bi si po nekaj mesecih premislila. Srbski časniki namreč poročajo, da so par skupaj videli v enem od črnogorskih hotelov.

Preplah med stanovalci: se bodo res morali izseliti?

23.07.2014

Lipica ima poleg hlevov, dveh hotelov in igralnice tudi stanovanjski objekt, ki je bil namenjen zaposlenim v Lipici, sploh v zlatih časih kobilarne. Zdaj usoda stanovalcev ni popolnoma jasna: bojijo se, da bodo morali domove zapustiti.

Lastnik poreškega lokala: Nizozemec nerodno padel in se udaril v glavo

23.07.2014

Lastnik poreškega lokala, v katerem je natakar brutalno pretepel nizozemskega turista, trdi, da je pretep začel Nizozemec. Ta je nato nerodno padel in si poškodoval glavo. Hrvaški mediji pa poročajo, da je natakarjev dedek v zaporu zaradi poskusa umora poreškega podžupana.

FOTO: Rad ima, da se ves čas nekaj dogaja

23.07.2014

Mladi glasbenik Žiga Lakner je širšo javnost prvič navdušil z opernim nastopom v oddaji Slovenija ima talent. Kot pravi, se mu je življenje po oddaji precej spremenilo. Slaven pa ni le v Sloveniji, ampak tudi na Hrvaškem, kjer so ga poimenovali kar Pavarotti.

Bogovič: Od političnih konkurentov smo doživeli nepotrebno blatenje

22.07.2014

Predsednik SLS Franc Bogovič, ki se sooča s hudim porazom na volitvah, je dejal, da so politični konkurenti širili laži in natolcevanja. Hotel je odstopiti takoj, a le če odstopijo tudi trije podpredsedniki.

FOTO: V enodelnem pajacu magnet za paparace

22.07.2014

Igralka Kate Hudson je pritegnila veliko pozornosti pred hotelom v New Yorku. Zvezdnica se je na oddajo, katere voditelj je Jimmy Fallon, odpravila v enodelnem modnem pajacu, v katerem je poudarila vitko postavo.

Žreb rokometnega SP: Slovencem so bile kroglice kar naklonjene

20.07.2014

Rokometna reprezentanca je na žrebu v Dohi dobila tekmece v prvem delu svetovnega prvenstva, ki bo med med 15. januarjem in 1. februarjem prihodnje leto v Katarju. Slovenija bo igrala v skupini A, v njej so še Španija, Katar, Belorusija, Brazilija in Čile.

Bo Rihanna dala Chrisu še eno priložnost?

20.07.2014

Pevka Rihanna ima pravo dramo s svojimi moškimi. Potem, ko se je nedavno razšla z raperjem Drakeom, za katerega so mnogi menili, da je "predober zanjo", jo v stanju pijanost še vedno rad kliče še en nekdanji – Chris Brown, človek, ki jo je nekoč brutalno pretepel.

Forum