Članki

FOTO: Izpod obleke ji je kukal modrček

21.08.2014

Igralko Lindsay Lohan so opazili pred newyorškim hotelom, v katerem je bil nastanjen tudi oskarjevec Jared Leto. 28-letnica je v drznih oblačilih s čipko razkazovala zapeljive noge, na plano pa je kukal tudi njen modrček.

Na Krvavec se vrača adrenalinski Mountain Wake Jam

21.08.2014

Zadnji vikend v avgustu bo na Zvohu, najvišji točki smučišča Krvavec (1971 nmv), potekalo že tretjič zapored tekmovanje v vejkanju.

Stavkajoči v Nafti Petrochem o vodilnih: 'Z njimi ne moremo sodelovati, samo grozijo nam'

20.08.2014

Vodstvo Nafte Lendava je sporočilo, da nadaljuje pogajanja s predstavniki zaposlenih v Nafti Petrochem in upa, da bodo socialni sporazum dosegli do konca prihodnjega tedna. A predsednik stavkovnega odbora pravi, da se ne bodo več pogajali, saj jim ves čas samo grozijo.

VIDEO: Izjemni talenti na poti do svojih sanj!

20.08.2014

Vsi talenti, ki so morda oklevali do zadnjega, so imeli pretekli ponedeljek še zadnjo priložnost, da se predstavijo komisiji producentov in zaživijo svoje sanje. Da leta pri tem niso pomembna, je dokazal Maks, 78-letni plesalec stepa, ki pravi, da 'hec mora bit''. Kdo pa so še ostali talenti, si oglej v ekskluzivni videovsebini na VOYO!

VIDEO: Na invalidskem vozičku sta zaplesala sanjski ples!

19.08.2014

Da so sanje uresničljive, če le dovolj verjameš vanje, so vedno znova dokazovali izjemni posamezniki na predzadnjem predizboru v Ljubljani. Talenti z močno voljo do življenja, uspeha in vsega, česar se lotijo, so preplavili Austria Trend Hotel in marsikoga pustili brez besed. Preveri v ekskluzivni videovsebini.

19-letnik policistom natvezil zgodbo o ropu, ki se sploh ni zgodil

18.08.2014

Novogoriški policisti so bili obveščeni o ropu na Ulici Gradnikovih brigad. 19-letni oškodovanec je trdil, da je v garažni hiši k njemu pristopil neznanec in mu hotel ukrasti verižico. Pri tem ga je tudi porezal po roki, zaradi česar je moral poiskati zdravniško pomoč. A izkazalo se je, da njegova zgodba ne drži ...

Velenjski rudarji prejeli še drugi del regresa

18.08.2014

Velenjski rudarji so ob izplačilu julijskih plač prejeli še drugi del regresa, tako kot je bilo dogovorjeno. Prvi del regresa so rudarji prejeli skupaj z junijsko plačo.

FOTO: Boste ravno vi ena od zvezd letošnje jeseni?

17.08.2014

Komisija producentov POP TV je z namenom, da spozna čim več talentov, v preteklih dneh dodobra prekrižarila Slovenijo. Tokrat so vas pričakovali v Ljubljani, natančneje v Austria Trend Hotelu, kjer je bilo zelo vroče.

FOTO: Predizbori za šov Slovenija ima talent so zaključeni!

15.08.2014

V Ljubljani se je končal še zadnji v nizu predizborov za šov Slovenija ima talent. Zabavno in zanimivo dogajanje se bo sedaj preselilo na avdicijski oder, pred žirijo in gledalce, predstavili pa se bodo vsi izbranci s predizborov.

Se nadaljuje: zbogom Tricolorom rekel še Abidal!

15.08.2014

Potem, ko sta reprezentančno slovo hitro po kocu svetovnega prvenstva v Braziliji naznanila zvezdnik münchenskega Bayerna Franck Ribery in član Manchester Cityja Samir Nasri, je po njunih stopinjah šel še član grškega Olyimpiakosa Eric Abidal.

Forum