Članki

FOTO: Telovadili sta kar na zelenici pred hotelom

16.04.2014

Seksi poslovna partnerka člana skupine Bon Jovi Nikki Lund tudi med festivalom skrbi za svoje telo. S prijateljico, zajčico in igralko Nikki Leigh sta z raztegovanjem poskrbeli za pozornost mimoidočih in paparacev, ki so seveda z obema rokama zgrabili ponujeno priložnost.

Ob 102. obletnici potopa: 40 dejstev o mogočni ladji Titanik

15.04.2014

V sredo, 10. aprila 1912, se je Titanik prvič podal na potovanje čez Atlantik, kjer je v noči iz 14. na 15. april trčil v ledeno goro in potonil. Poglejte si 40 zanimivih dejstev o Titaniku, med drugim tudi kakšnega ugodja so bili deležni potniki v prvem razredu in kdo je bil najbogatejši na krovu.

FOTO: Manekenka že smuknila v kopalke

15.04.2014

Manekenka Iryna Osypenko Nemec si je privoščila nekajdnevni dopust. Z možem sta se odpravila v zibelko začetka civilizacije. Dolgonogo lepotico so njeni starodavni ostanki zelo navdušili, prizadeli pa sta jo tamkajšnja revščina in umazanija.

Seka Aleksić pokazala popolno postavo

14.04.2014

Pevka Seka Aleksić, ki je svoje telo s strogo dieto in vadbo izklesala do popolnosti, je prek družbenih omrežij svoje oboževalce razveselila s fotografijo v čipkastem pajacu, skozi katerega je do izraza prišel ves njen trud.

Kje pa boste vi preživeli prvomajske počitnice?

11.04.2014

Ali ste vedeli, da Slovenci v velikem številu hodimo na prvomajske počitnice? Tudi letos turistične agencije beležijo veliko zanimanje za prvomajske počitnice. V ponudbah "last minute" so cene tudi do 45% nižje.

Šejk išče 60 žensk: mlade, urejene, z znanjem angleščine. Obvladati morajo - nakupovanje

11.04.2014

Dubajski šejk je objavil zanimiv zaposlitveni oglas. Ponudba je mamljiva, a ima italijanski partner, ki išče primerna dekleta precej težav. Predvsem zaradi luknjaste angleščine kandidatk.

'Molčal sem, dokler nisem videl, da Severina tepta vse pred seboj!'

10.04.2014

Srbski poslovnež Milan Popović, nekdanji partner pevke Severine, je dolgo časa molčal o njuni zvezi. Sedaj pa je spoznal, da ona ne izbira sredstev, zato je za srbsko revijo Blic razkril številne podrobnosti iz njunega zasebnega življenja.

Abanka in NLB prodali založbo Mladinska knjiga založbi Učila International

10.04.2014

Na dražbi Abanke in NLB je 51,2-odstotni delež, ki sta ga imeli v Mladinski knjigi založbi, odkupila založba Učila International, ki se je že prej omenjala kot zelo verjeten kupec. Po mnenju ministra za kulturo Uroša Grilca je pred novim večinskim lastnikom velika odgovornost.

VIDEO: Pistoriusu popustili živci, ko je tožilec Reevino glavo primerjal z lubenico

09.04.2014

Na sodišču v Pretorii je tožilec Gerrie Nel s prikazovanjem Reevinih fotografij razjezil Pistoriusa. Dejal mu je, da je njena glava eksplodirala kot lubenica, v katero je Pistorius streljal na nekem strelišču. "Poglejte že vendar!" je vztrajal, nakar je sodišče prekinilo obravnavo.

Preminula še ena rokoborska legenda: Ultimate Warrior

09.04.2014

James "Brian" Hellwig je bil širši javnosti bolje poznan kot Ultimate Warrior, ki je bil ob boku Hulka Hogana in Randyja "Macho Mana" Savagea eden od velikih zvezdnikov rokoborbe iz zlate dobe konec 80. in v 90. letih prejšnjega stoletja.

Forum