Članki

Zoran Dragić objavil fotografijo s poroke

28.07.2014

Košarkar Zoran Dragić je slabo leto po tem, ko je večni da dahnil njegov starejši brat Goran, zdaj to storil še sam. Večno zvestobo je obljubil Svetlani, s katero sta sicer skupaj že deset let.

22-letni košarkar po operaciji srca nazaj na igrišče

28.07.2014

Dobra novica prihaja iz slovenske košarkarske zveze. Mladi košarkar Urban Gorjanc, za katerega so denar za operacijo srca zbirali številni Slovenci, se vrača na parket. Da je pripravljen na nove košarkarske izzive, je potrdil tudi njegov južnokorejski kirurg.

Pargo okrepil evropske prvake

27.07.2014

Ameriški košarkar Jeremy Pargo se po treh letih vrača v Maccabi iz Tel Aviva. Branilec, ki je za Maccabi odigral sezono 2010/11, je z evropskimi prvaki podpisal dveletno pogodbo.

VIDEO: Zdovc: Čestitam fantom, ker so odigrali obrambo

27.07.2014

Slovenska košarkarska reprezentanca je zabeležila tri zaporedne zmage in osvojila prvo mesto na turnirju za pokal Adecco. Za MVP turnirja je bil izbran slovenski branilec Jaka Klobučar, z uvodom v priprave pa je bil zadovoljen tudi selektor Jure Zdovc.

Slovenci do tretje zmage, za 13 točk 'padli' še Ukrajinci

26.07.2014

Slovenska košarkarska reprezentanca je zabeležila tretjo zaporedno zmago v sklopu priprav na svetovno prvenstvo. V Rogaški Slatini so bili varovanci Jureta Zdovca boljši in so za 13 točk premagali Ukrajino (64:51).

VIDEO: Nash: Dragić je trenutno eden najboljših branilcev na svetu!

26.07.2014

Skupaj s košarkarsko reprezentanco Kanade, ki te dni nastopa na pokalu Adecco, je v Slovenijo prišel tudi Steve Nash. Izkušeni branilec, ki je bil tudi dvakrat najkoristnejši igralec lige NBA, o Goranu Dragiću govori z izbranimi besedami.

NBA: Byron Scott je novi trener ekipe Los Angeles Lakers

26.07.2014

Šestnajstkratni prvaki lige NBA Los Angeles Lakers so sklenili dogovor s trenerjem Byronom Scottom. Jezerniki so se med številnimi kandidati odločili prav za izkušenega 53-letnega stratega, ki je nekoč za jezernike tudi uspešno igral.

VIDEO: Zdovc: V napadu želim še bolj kolektivno igro

26.07.2014

Slovenska košarkarska reprezentanca je dobila tudi drugo pripravljalno tekmo pred svetovnim prvenstvom v Španiji. Tokrat so varovanci Jureta Zdovca brez težav odpravili Gruzijo (95:68), naš selektor pa kljub temu opozarja na pomanjkljivosti v igri.

Po Kanadi padla še Gruzija

25.07.2014

Slovenska košarkarska reprezentanca se je tudi na drugi pripravljalni tekmi veselila zmage. Tokrat je bila četa Jureta Zdovca v Murski Soboti uspešnejša od Gruzijcev. Gostitelji mednarodnega turnirja so zmagali s 95:68

Radnički brez lige ABA?

25.07.2014

Košarkarji Radničkega utegnejo izpustiti prihodnjo sezono med regionalno elito lige ABA. Razlog so hude finančne težave, saj v klubu ne vidijo načina s katerim bi zagotovili, da bi lahko zasedba Kragujevca tudi v prihodnje delovala na profesionalni ravni.

Forum

falare15.09.2011