Članki

Michael Jordan še zmeraj najpopularnejši športnik v ZDA

24.04.2014

Legendarni košarkar Michael Jordan, ki je zadnjo tekmo v severnoameriški ligi NBA odigral pred 11 leti, je po anketi revije Sports Business Journal še naprej najbolj priljubljen športnik v Združenih državah Amerike.

Telekom za dividende predlaga skoraj 22 milijonov evrov

24.04.2014

Nadzorni svet in uprava Telekoma Slovenije sta sprejela sklep, da skupščini predlagata, da se za dividende nameni del bilančnega dobička za leto 2013 v skupni višini 21,66 milijona evrov oz. 3,33 evra bruto na delnico.

Pri Suzukiju se (še) ne pogajajo s Pedroso

24.04.2014

Vodstvo motociklistične ekipe Suzuki, ki bo v prihodnji sezoni nastopala med dirkaško elito serije motoGP, še ni sestavilo dirkaške postave za novo tekmovalno leto. Zanimiv naj bi jim bil predvsem Dani Pedrosa, s katerim še niso stopili v kontakt.

Petrol bo za dividende izplačal skorajda celoten lanski bilančni dobiček

24.04.2014

Delničarji Petrola so podprli predlog o izplačilu dividend po 10,10 evra bruto na delnico. To pomeni, da bo družba izplačala skorajda celoten bilančni dobiček za leto 2013, ki je bil skoraj 20,9 milijona evrov.

Kdo bo dobil stranko in kakšne bodo posledice?

24.04.2014

Država je trenutno ujetnica dogajanja v PS oziroma dvoboja med z aferami obremenjenim Jankovićem in politično neveščo Bratuškovo. Če na kongresu ne zmaga ona, so najboljša možnost predčasne volitve, in to še pred poletjem, menita Erjavec in Židan, oba pomembna člana koalicije.

FOTO: To so delavke, ki leto dni po najhujši tovarniški nesreči životarijo

24.04.2014

24. aprila lani se je zgodila najhujša tovarniška nesreča v Bangladešu. Leto dni po tragediji je med delavkami, ki so jih reševali izpod ruševin, še vedno prisoten strah. Številne so utrpele hude poškodbe in niso sposobne za delo. Še vedno čakajo na obljubljene odškodnine.

Jodie Foster se je poročila z nekdanjim dekletom Ellen DeGeneres

24.04.2014

Ameriška filmska igralka Jodie Foster, ki je šele lani na podelitvi zlatih globusov javno razkrila, da je lezbijka, se je poročila s svojo izbranko, 44-letno fotografinjo in igralko Alexandro Hedison. Ta je prej prijateljevala z Ellen DeGeneres.

Počitnice, obogatene z znanjem angleškega jezika!

24.04.2014

Vse hitreje bližajoči se čas počitnic predstavlja za mnoge otroke čas zabave in druženja. Kljub vsemu pa imajo mnogi starši radi, če njihovi otroci ta čas preživijo aktivno ter se posvetijo spoznavanju novih stvari in dodatnih znanj.

15 dejstev, ki jih morda ne veste o kondomih

24.04.2014

Morda se vam dozdeva, da veste vse v zvezi s kondomi, a raje ponovno razmislite. Preberite si nekatera dejstva, ki jih najbrž niste poznali v zvezi z domnevnim "največjim sovražnikom" moškega spolnega užitka.

VIDEO in FOTO: 'Življenje v nekdanji Jugoslaviji je bilo za večino ljudi veliko bolj humano'

23.04.2014

Režiser kultnih filmov Rane, Lepe vasi lepo gorijo in Parada Srđan Dragojević v novem filmu z naslovom Atomski z desne, v katerem med drugim igrata tudi Tanja Ribič in Branko Đurić - Đuro predstavi uničevalne posledice 'divjega' kapitalizma, ki ga je izkusil tudi na lastni koži.

Forum