Članki

Velika prednovoletna zabava

26.12.2014

26. 12. 2014 Gospodarsko razstavišče

V prihodnjih letih bo Akrapovič v Beli krajini zaposloval do 800 ali tudi več ljudi

24.11.2014

Selitev proizvodnje družbe Akrapovič iz Ivančne Gorice v Črnomelj poteka po načrtih. Glavnina zaposlenih v Ivančni Gorici bo svojo zaposlitev obdržala, v Belo krajino pa se bodo vozili in nekateri tudi preselili. Skrbi jih slaba prometna povezava.

VIDEO: Šimundža: Imamo pravico razmišljati o napredovanju

24.11.2014

Nogometaši Maribora so z graškega letališča odpotovali v Lizbono, kjer jih čaka tekma lige prvakov. Štajerci so na treh od štirih dosedanjih tekem ostali neporaženi, kar jim po njihovem daje pravico razmišljati tudi o napredovanju. Za kaj takšnega bodo morali Sportingu odščipniti še kakšno točko.

Izpolnite novoletne zaobljube še pred novim letom!

24.11.2014

''Shujšala bom, bolj bom športno aktivna, želim imeti več kondicije, želim imeti lepše oblikovano telo, …'' To so najpogostejše novoletne zaobljube, ki si jih vsako leto znova zadamo.

To je alpska vasica, ki je postala 'raj' za azilante

24.11.2014

Medtem ko Evropa le s težavo rešuje problem množice beguncev, ki bežijo z vojnih območij, si je majhna avstrijska vasica Altmünster prislužila posebno nagrado, ker je dokazala, da je možno sožitje med begunci in lokalnim prebivalstvom.

Slike so mu odprle vrata v svet

23.11.2014

Prav poseben koledar za prihodnje leto so izdali na Gimnaziji Kranj, kjer so k sodelovanju povabili nekdanjega dijaka – 20-letnega bodočega slikarja Jana Novaka, ki riše, da preživi. Njegova dela dosegajo dokaj visoke cene in to celo v Londonu.

Švedi razpisali natečaj za imenovanje ženske masturbacije

23.11.2014

Ker na Švedskem nimajo uradne besede za žensko masturbacijo, je tamkajšnje združenje za spolno vzgojo razpisala natečaj, da bi s skupnimi močmi našli pravo besedo. Zaenkrat vodijo predlogi "klittra", "pulla" in "selfa".

Nista se mogla upreti drug drugemu

22.11.2014

Priznana stilistka Rachel Zoe in njen mož Rodger Berman sta stopila na rdečo preprogo in s strastnim poljubljanjem pred fotografskimi objektivi dokazala, da je njuna ljubezen še vedno zelo močna.

Zaradi inicialk, ki jih je hotel vrezati na zid Koloseja, si je prislužil 20.000 evrov kazni

22.11.2014

42-letni ruski turist je hotel na zid Koloseja z ostrim kamnom vrezati svoji začetnici, a so ga ujeli. Zdaj bo moral plačati 20.000 evrov kazni, sodišče pa ga je obsodilo tudi na štiri mesece pogojne zaporne kazni. To je že peti turist letos, ki so ga kaznovali zaradi uničevanja svetovno znanega amfiteatra.

V Novi Gorici bo zaživel milijonski računalniški center

22.11.2014

Konkreten izplen obiska kitajske delegacije si lahko v kratkem obeta novogoriško računalniško podjetje Arctur. Že čez leto dni naj bi v nekdanjem skladišču Mebla zaživel računalniški center – kitajski investitor bo financiral vso opremo – v višini 2,5 milijona evrov.

Forum