Članki

CELOVEČERNA ZABAVA MEGA ZVEZD

25.10.2014

MILE KITIĆ, SANDRA AFRIKA, JANA

VIDEO: Zavec: Ameriški prostor me zanima kljub dvema porazoma

18.09.2014

Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec se dobro leto od zadnjega dvoboja vrača v ring. Ptujčan se bo 17. oktobra v Mariboru za naslov evropskega prvaka po verziji WBO pomeril z Madžarom Ferencem Hafnerjem.

Mercator bo še naprej vodil Balažič, uprava odslej tričlanska

18.09.2014

Nadzorni svet Mercatorja je razrešil dosedanje štiri člane uprave in tri od njih ponovno imenoval. Toni Balažič tako ostaja predsednik uprave, Drago Kavšek in Igor Maroša pa člana uprave. Četrtega člana uprave ne bo več, do sedaj pa je bila na tej funkciji Stanka Pejanović.

BMW FEST - festival teka in zabave

18.09.2014

21. septembra 2014 bo v Arboretumu Volčji Potok potekal BMW FEST – festival teka in zabave. Prireditev BMW FEST je namenjena družinam, tekačem in vsem, ki radi aktivno preživljajo prosti čas.

Lindsey Vonn: Želim postati najboljša alpinka v zgodovini

18.09.2014

Ameriška olimpijska prvakinja v smuku in svetovna šampionka v smuku in superveleslalomu Lindsey Vonn je napovedala vrnitev v karavano alpskih smučark. Američanka ne skriva, da si želi postati najuspešnejša alpska smučarka vseh časov.

Seedorf z AC Milanom na sodišče?

18.09.2014

Nogometaši AC Milana so v novo tekmovalno leto krenili z novim trenerjem, klubsko legendo Filippom Inzaghijem, očitno pa imajo do njegovega predhodnika Clarencea Seedorfa še nekaj neporavnanih obveznosti, zaradi česar bodo najverjetneje stvari reševali na sodišču.

Scott in Williams v novi sezoni vsak svojo pot

18.09.2014

Avstralski golfski as Adam Scott bo v novo tekmovalno leto zakorakal z novim kedijem. S Stevom Williamsom sta se namreč dogovorila, da po koncu sezone ne bosta več sodelovala. O imenu novega 'pomočnika' zmagovalec Mastersa 2013 še ne govori.

Bi rekli, da je dvojčka povila pred komaj šestimi meseci?

18.09.2014

Španska igralka Elsa Pataky, ki je konec marca letos rodila dvojčka Tristana in Sasho, je sodeč po fotografiji že povsem izgubila nosečniške kilograme.

Nizozemec išče svojo staro ljubezen – Slovenko Nado

18.09.2014

Nizozemec Martin Hendriks je pred leti med dopustom na Jadranu spoznal Slovenko Nado. Ta ga je popolnoma očarala, a na koncu se njuni načrti o skupnem življenju niso izšli. Zdaj Nizozemec svojo staro ljubezen skuša najti s pomočjo medijev.

Najsrečnejši so v Panami, Hrvati so na repu lestvice

18.09.2014

Ste vedeli, da so najsrečnejši Zemljani prebivalci Paname? Tako ugotavlja raziskava, ki je zajela 135 držav in ki je preverjala, kako uspešno udejanjamo svoje cilje, kako zadovoljni smo s svojim finančnim položajem, okoljem, v katerem živimo, prijateljskimi odnosti ter s fizičnim počutjem.

Forum