Članki

Na sodišču vendarle dočakali Zavašnika

02.09.2014

Robert Zavašnik, ki se je kar pet let skrival pred roko pravice, se je vendarle pojavil na ljubljanskem sodišču. A ne zaradi primera Lipa, ki je zastaral, ampak zaradi goljufije z lizinškimi pogodbami. Obravnava je preložena, Zavašnikov zagovornik pa je sodišče pozval, naj da Zavašniku možnost za poravnavo.

FOTO in VIDEO: Kdo je elegantni obiskovalec brniškega letališča?

02.09.2014

Na brniškem letališču so danes gostili prav posebnega gosta. To je Airbusovo reaktivno potniško letalo Airbus A350-900, ki ima domet kar 19.000 kilometrov. Letalo je še v testni fazi, na letališču pa so ga označili za "elegantnega obiskovalca."

Turškega Frankensteina izsledili v Amsterdamu

02.09.2014

Srbsko tožilstvo za vojne zločine je prišlo na sled turškemu zdravniku Yusufu Sonmezu, ki naj bi na zloglasni kliniki Medikus opravljal nezakonite presaditve človeških organov. Sonmez se že več let nahaja na Interpolovi listi iskanih kriminalcev.

Vedro ledene vode na glavo: Kaj bo s 100 milijoni naredila organizacija, ki za raziskave nameni le 28 odstotkov donacij?

02.09.2014

Izziv z ledenim vedrom vode je svet obšel kot vihar. Od 29. julija pa do 29. avgusta je organizacija ALSA na račun izziva prejela 98,2 milijona dolarjev donacij. Postavlja pa se vprašanje, kje bodo zares končali zbrani milijoni.

Van Gaal po prihodu Falcaa: Ko smo spoznali, da ga lahko dobimo, smo naredili vse!

02.09.2014

Kolumbijski nogometni reprezentant Falcao je tudi uradno član Manchester Uniteda, so potrdili na straneh angleškega kluba. Osemindvajsetletni Falcao bo v Manchestru igral kot posojeni igralec Monaca z možnostjo odkupa do konca sezone 2014/15.

VIDEO: Ste za ples na velikem platnu?

01.09.2014

Vsi plesalci iz prejšnjih štirih filmskih nadaljevanj Odpleši svoje sanje se srečajo v lesketajočem se Las Vegasu, kjer se začenja plesni boj za zmago, ki lahko udeležencem prinese kariero in uresniči njihove življenjske sanje.

Finančni rekord Hull Cityja ob prestopu Hernandeza

01.09.2014

Angleški nogometni klub Hull City je s prestopom urugvajskega reprezentanta Abela Hernandeza iz italijanskega Palerma poskrbel za nov finančni rekord v klubski zgodovini.

Samska Britney znova v objem nekdanjega?

01.09.2014

Po tem ko je 32-letna ameriška pevka in mama dveh sinov Britney Spears zaradi prevare načevljala fanta Davida Lucada, s katerim sta bila skupaj več kot eno leto, naj bi se znova zagrela za paparaca Adnana Ghaliba, s katerim sta bila skupaj v njenih najbolj turbulentnih časih.

Novi in nekdanji poslanci morajo prijaviti svoje premoženje

01.09.2014

Novoizvoljeni in nekdanji poslanci morajo protikorupcijski komisiji prijaviti svoje premoženjsko stanje. Javno dostopni bodo le tisti podatki, ki se nanašajo na dohodke in premoženje, pridobljeno v času opravljanja funkcije.

Terorist iz Beslana: Jaz sem storil, kar sem moral, in to je vse

01.09.2014

Deset let po tragediji v Beslanu, kjer je umrlo 334 otrok, njihovih staršev, učiteljev, vojakov in policistov, edini preživeli napadalec pravi, da žrtev ne bi mogel rešiti. Če bi se uprl napadu na šolo, trdi, da bi bil prva žrtev prav on.

Forum