Članki

Tudi to so ZDA: streljanja učijo petletnike, rojstne dneve praznujejo na streliščih

28.08.2014

V Ameriki več kot tretjina družin z otroki poseduje orožje. Otroci se z njim spoznajo že zelo zgodaj, nekateri celo pri petih letih starosti. Na streliščih organizirajo rojstnodnevne zabave, kjer lahko otroci streljajo tudi z brzostrelkami, s kakršno je devetletna deklica minuli vikend ubila inštruktorja.

Platini ne bo kandidiral, Blatter brez resnega protikandidata

28.08.2014

Švicar Sepp Blatter na volilnem kongresu prihodnjega maja v Zürichu ne bo imel najverjetneje edinega resnega protikandidata, ki bi lahko ogrozil njegov primat na mestu prvega moža Fife. Francoz Michel Platini je sporočil, da ne bo kandidiral.

Koprskemu učitelju izredna odpoved zaradi domnevnega spolnega nadlegovanja učenk

28.08.2014

Koprski kriminalisti so po opravljeni preiskavi podali ovadbo zoper učitelja na Glasbeni šoli Koper. Osumljen je spolnega nadlegovanja svojih učenk, starih od 12 do 14 let. Vodstvo šole je sporočilo, da je v postopku izredne odpovedi.

Goran Dragić: Morda je dobro, da smo med pripravami doživljali poraze

28.08.2014

Slovenska košarkarska reprezentanca bo v soboto začela nastope na njenem tretjem zaporednem svetovnem prvenstvu. Na Japonskem leta2006 je prišla do osmine finala, štiri leta kasneje v Carigradu je napredovala do četrtfinala, sledi v Španiji polfinale?

VIDEO: Eno leto po operaciji mala Gaja sama hodi, kolesari in pleše

27.08.2014

Eno leto od operacije mala Gaja Ivančič, za katero so denar zbirali Slovenci in Slovenke, svet lahko raziskuje sama, na svojih nogah. Ob tej priložnosti je njena mama objavila video in se še enkrat zahvalila vsem, ki so na različne načine pomagali.

Platini bo kandidiral za predsednika Fife

27.08.2014

Žreb parov skupinskega dela lige prvakov v mondenem Monaku ne bo pomemben le za nogometaše Maribora, ki bodo dobili tekmece, ampak bo dolgo pričakovano novico sporočil tudi predsednik Evropske nogometne zveze. Michel Platini bo razkril, ali se bo potegoval za predsednika Fife.

Stiska pred prvim dnevom šole: mnogi si šolskih potrebščin ne morejo privoščiti

27.08.2014

Iz leta v leto več staršev z grozo gleda na cene šolskih potrebščin, številni si jih ne morejo več privoščiti. Tu vskočijo dobri ljudje in organizacije, ki zbirajo zvezke, svinčnike, barvice, torbe … Preverite, kako lahko pomagate.

Najbolje plačana manekenka na svetu objavila seksi fotografijo

27.08.2014

Gisele Bündchen, ki je že osmo leto zapored pristala na vrhu Forbesove lestvice najbolje plačanih manekenk na svetu, je na Instagramu objavila zapeljivo fotografijo. Z njo dokazuje, da je resnično vredna milijonov.

Raich o nadaljevanju športne poti: Odločitev je bila lahka!

26.08.2014

Eden najbolj popularnih alpskih smučarjev vseh časov, Avstrijec Benjamin Raich, bo podaljšal športno pot za vsaj še leto dni. Od sprejetju odločitve je dejal, da je bil ta korak zanj zelo lahek.

Leber in Medvec okrepila Telemach Olimpijo

26.08.2014

Vodstvo hokejskega kluba Telemach Olimpija še naprej sestavlja igralsko križanko za novo tekmovalno leto, v svoje vrste pa so zvabili Celjana Roka Lebra in ameriškega branilca Kyla Medveca.

Forum