Članki

NINA BADRIĆ

18.04.2014

ODMEVNA NOČ V RITMU NAJBOLJ POPULARNIH HRVAŠKIH POP GLASBENIKOV – NINE BADRIĆ IN POSEBNEGA GOSTA MASSIMA SAVIČA

Nina Badrić (+ gost Massimo Savić)

18.04.2014

najava koncerta

Pri Hondi še ne razmišljajo o podaljšanju pogodb z dirkačema

16.04.2014

Čeprav se pri Yamahi že intenzivno pogovarjajo glede podaljšanja pogodb z Valentinom Rossijem in Jorgejem Lorenzom, v taboru Honde še ne razmišljajo o novih pogodbah. Šef moštva Livio Suppo je zatrdil, da je za kaj takšnega še prezgodaj.

Elvis Pajić ni več na begu, predal se je sam

16.04.2014

Elvis Pajić, ki ga je mariborsko sodišče spoznalo za krivega za streljanje v Miklavžu na Dravskem polju in mu prisodilo enoletno zaporno kazen, je kmalu zatem izginil brez sledu. Za njim so razpisali tiralico, zdaj pa se je predal kar sam.

Janković: Predčasne volitve šele četrta možnost

16.04.2014

Bratuškova si težko predstavlja, da bi vodila vlado, če Janković zmaga v tekmi za mesto predsednika PS. Tudi koalicijske partnerice menijo, da bi bile predčasne volitve najverjetnejša možnost, če zmaga Janković. Ta pa meni popolnoma drugače.

12-letna Britanka dobila otroka s 13-letnikom

16.04.2014

Komaj 12-letna Londončanka je povila hčerko. Oče je njen leto starejši fant, s katerim sta, kot trdita, noro zaljubljena. Ena od babic ima komaj 27 let. Novopečeni stari starši, ki so šele mesec dni pred porodom ugotovili, da je deklica noseča, se trudijo mlademu paru čim bolj olajšati življenje.

VIDEO: 100. gol Lewandowskega za preboj Borussie v finale

16.04.2014

Nogometaši dortmundske Borussie so potrdili dobro formo in se z zmago z 2:0 proti Wolfsburgu prebili v veliki finale nemškega pokala. Svoj 100. gol v rumeno-črnem dresu je dosegel Robert Lewandowski, ki se bo poleti preselil v Bayern.

Ali zakon res uvaja šolnine? Protestniki pravijo 'da', država vztraja pri 'ne'

16.04.2014

Organizatorji protesta v Ljubljani opozarjajo, da novi zakon o visokem šolstvu uvaja šolnine, a na ministrstvu za izobraževanje vztrajajo, da to ne drži. Kako to, da isti zakon nasprotni strani dojemata povsem drugače?

FOTO: Najbolj obdarjeni zvezdniki

16.04.2014

V svetu zabave skoraj nič ne more ostati skrito. Niti to ne, koliko je katerega zvezdnika v hlačah. V fotogaleriji vam predstavljamo znane obraze, ki se lahko pohvalijo z zelo velikimi korenjaki.

Cole in Obi Mikel na spisku želja Milana?

16.04.2014

Trener Milana Clarence Seedorf že razmišlja o naslednji sezoni. Nizozemec, ki je 'rossonere' prevzel sredi sezone, želi okrepiti moštvo. Visoko na spisku želja naj bi bila člana Chelseaja John Obi Mikel in Ashley Cole.

Forum