Članki

Da bi na 'selfiejih' zgledala lepše, je zapravila že skoraj 11 tisoč evrov!

26.04.2014

Amerika in tudi ostali svet je popolnoma podlegla "selfiemaniji", 38-letna Američanka Triana Lavey iz Los Angelesa pa je živi dokaz, kako globoko lahko človek zabrede v lastni narcisoidnosti.

Vlado Pilja: Najbolj se bojim ženskih petk!

19.04.2014

Vlado Pilja se je že v preteklosti dokazal kot pevec z izvrstnim glasom. Nekateri se ga spomnijo še kot Lepega Dase, ki je že nekaj časa preteklost, dejstvo pa je, da prihaja iz pevske družine. V četrti oddaji se bo prelevil v Massima Savića, največji izziv pa mu bo, če bi se moral preleviti v žensko.

Lady Gaga do mlajšega videza z lepilnim trakom

12.04.2014

Ameriška glasbenica Lady Gaga, ki rada šokira s svojo ekstravagantno zunanjo podobo, je razkrila svoj lepotni trik, ki pa je lahko zanjo na dolgi rok zelo škodljiv. Uporablja ga tudi 67-letna Cher.

Ali verjamete, da ni šla pod nož?

07.11.2013

Pevka Jennifer Lopez, ki se po novem lahko pohvali z lastno punčko Barbie, zanika, da je kadar koli imela lepotne operacije. 44-letnico je namreč londonski kirurg na Twitterju obtožil, da je šla pod nož.

PARISAX: Visoka kvaliteta, pestra ponudba in nizke cene

21.10.2013

Profesionalna znamka ličil PARISAXširom sveta osvaja uporabnice, saj jim za nizko ceno nudi ugodje najvišjih možnih rezultatov. Prijazen je vsakdanji uporabi, preprost za nanašanje, ter obstojen in učinkovit.

Z vodnim balončkom ji je zlomil nos in ličnico

24.08.2013

Predrzni voznik audija je v skupino starejših nemških turistk zalučal vodni balonček. Projektil je 65-letno žensko zadel naravnost v očala, ki so se zlomila in pripomogla k hujšim poškodbam.

Voznik gondole je bil v času nesreče pod vplivom drog

24.08.2013

Po tragediji v beneškem kanalu so oblasti sporočile, da je bil gondoljer v času nesreče, v kateri je umrl nemški turist, gondola je namreč trčila z vodnim taksijem, pod vplivom drog.

FOTO: Gondoljerji v spomin dvignili vesla: umrl, da je rešil življenje triletni hčerki

19.08.2013

Po tragediji v Benetkah, ko je vodni avtobus trčil v gondolo, pri tem pa je umrl nemški turist, so se znova razplamtele debate o pretiranem prometu v Canalu Grande. Triletna hčerka žrtve je utrpela hude poškodbe obraza.

Jansenu najvišja kazen v zgodovini nemškega rokometa

23.05.2013

Rokometaš Hamburga Torsten Jansen bo moral zaradi grobega udarca člana Füchse Berlina Ivana Ninčevića prisilno počivati na desetih tekmah, za nameček pa plačati še 15.000 evrov visoko kazen.

VIDEO: Ponoreli Jansen je Ninčeviću zlomil ličnico

22.05.2013

Na derbiju nemške rokometne lige sta se pomerila Hamburg in Füchse Berlin (28:25), najslabše pa jo je odnesel Ivan Ninčević, ki ga je levi krilni igralec nemške reprezentance Torsten Jansen z glavo udaril v obraz.

Video

Ni zadetkov!