Članki

Zaradi obsesije več kot 50 operacij in ločitev

18.12.2014

Britanski umetnik ličenja Jordan James Parke je porabil preko 120 tisoč evrov in se podvrgel več kot 50 operacijam, da bi izgledal kot priljubljena resničnostna zvezdnica. Na drugem koncu sveta pa se je žena ločila od moža, ker si je želel, da bi izgledala kot taista zvezdnica.

NHL: Zaradi Vojnova Los Angeles ob 100 tisoč dolarjev

03.12.2014

Vodstvo hokejske lige NHL je kaznovalo ekipo Los Angeles Kings zaradi kršitve prepovedi vseh aktivnosti hokejista Slave Vojnova. Ta je bil v torek na neobveznem treningu na ledu skupaj s soigralci, vodstvo NHL pa je klub kaznovalo s 100 tisoč ameriškimi dolarji.

Rus Vojnov obtožen nasilja nad ženo

21.11.2014

Hokejist ekipe Los Angeles Kings Slava Vojnov, soigralec Anžeta Kopitarja, je bil obtožen zaradi nasilja nad soprogo. Rus se bo moral pred okrajnim sodiščem v Los Angelesu zagovarjati 1. decembra. V primeru, da bo obsojen, mu grozi deset let zapora, izključen pa ni niti izgon iz države.

Da bi na 'selfiejih' zgledala lepše, je zapravila že skoraj 11 tisoč evrov!

26.04.2014

Amerika in tudi ostali svet je popolnoma podlegla "selfiemaniji", 38-letna Američanka Triana Lavey iz Los Angelesa pa je živi dokaz, kako globoko lahko človek zabrede v lastni narcisoidnosti.

Vlado Pilja: Najbolj se bojim ženskih petk!

19.04.2014

Vlado Pilja se je že v preteklosti dokazal kot pevec z izvrstnim glasom. Nekateri se ga spomnijo še kot Lepega Dase, ki je že nekaj časa preteklost, dejstvo pa je, da prihaja iz pevske družine. V četrti oddaji se bo prelevil v Massima Savića, največji izziv pa mu bo, če bi se moral preleviti v žensko.

Lady Gaga do mlajšega videza z lepilnim trakom

12.04.2014

Ameriška glasbenica Lady Gaga, ki rada šokira s svojo ekstravagantno zunanjo podobo, je razkrila svoj lepotni trik, ki pa je lahko zanjo na dolgi rok zelo škodljiv. Uporablja ga tudi 67-letna Cher.

Ali verjamete, da ni šla pod nož?

07.11.2013

Pevka Jennifer Lopez, ki se po novem lahko pohvali z lastno punčko Barbie, zanika, da je kadar koli imela lepotne operacije. 44-letnico je namreč londonski kirurg na Twitterju obtožil, da je šla pod nož.

PARISAX: Visoka kvaliteta, pestra ponudba in nizke cene

21.10.2013

Profesionalna znamka ličil PARISAXširom sveta osvaja uporabnice, saj jim za nizko ceno nudi ugodje najvišjih možnih rezultatov. Prijazen je vsakdanji uporabi, preprost za nanašanje, ter obstojen in učinkovit.

Z vodnim balončkom ji je zlomil nos in ličnico

24.08.2013

Predrzni voznik audija je v skupino starejših nemških turistk zalučal vodni balonček. Projektil je 65-letno žensko zadel naravnost v očala, ki so se zlomila in pripomogla k hujšim poškodbam.

Voznik gondole je bil v času nesreče pod vplivom drog

24.08.2013

Po tragediji v beneškem kanalu so oblasti sporočile, da je bil gondoljer v času nesreče, v kateri je umrl nemški turist, gondola je namreč trčila z vodnim taksijem, pod vplivom drog.

Video

Ni zadetkov!