Članki

V Žetalah vlomil v hišo, ukradel bančno kartico in si dvignil še 4.300 evrov

31.10.2014

Za nepridiprave ni prazničnega oddiha. Pravzaprav so v teh dneh še bolj aktivni, opozarjajo policisti. V Žetalah je lastnih zaradi roparja ostal brez 6000 evrov.

Trčila tovornjak in osebno vozilo, štajerska avtocesta je bila pri Slovenski Bistrici več ur zaprta

31.10.2014

Zaradi praznikov je na naših cestah povečan promet. Previdnost ne bo odveč, saj poleg gneče na povečano nevarnost ponekod vpliva tudi megla. Na štajerski avtocesti se je že zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bila avtocesta pri Slovenski Bistrici že več ur zaprta.

Podpisani dogovor zadošča za začetek del na Pohorju

30.10.2014

Mariborski župan Andrej Fištravec je potrdil, da so podpisali dogovor med vodstvom občinskega Marproma in stečajnim upraviteljem Športnega centra Pohorje. Tako bodo že kmalu stekla pripravljalna dela na novo smučarsko sezono.

25-letnik, ki je večkrat zabodel svoje dekle, naj bi imel psihične težave

30.10.2014

25-letnik, ki je v Mariboru večkrat zabodel 29-letnico, naj bi po grozljivem dejanju o tem obvestil najemnika v hiši, nato pa odšel v noč. Policisti so ga našli po nekaj urah, motiv pa zaenkrat še ugotavljajo.

Tragedija v Mariboru: v stanovanjski hiši našli mrtvo dekle, storilca že prijeli

29.10.2014

V Mariboru naj bi mlajši moški v še nepojasnjenih okoliščinah do smrti zabodel mlajšo žensko. Na PU Maribor so potrdili, da so v stanovanjski hiši našli truplo dekleta, na katerem so bili znaki nasilja. Storilca so že prijeli.

Šibila ni več trener mariborskih rokometašev

29.10.2014

Vodstvo rokometnega kluba Maribor Branik se je sporazumno razšlo s trenerjem Markom Šibilo, ki je v zadnjih štirih sezonah, poskrbel za popolni preporod rokometa v štajerski prestolnici. Razlog je prehiter izpad iz Evrope in slovenskega pokala.

Na Pohorju dočakali dobro novico

29.10.2014

Mariborsko občinsko podjetje Marprom bo, kot kaže, prevzelo upravljanje s celotnim žičniškim sistemom na Pohorju. O tem so se bolj ali manj že dogovorili, čakajo le na zeleno luč občine. 50 ljudi naj bi spet dobilo delo.

86-letni voznik za posledicami prometne nesreče umrl v UKC Maribor

29.10.2014

Nedavno se je na glavni cesti Slovenska Bistrica-Ptuj pri križišču za Leskovec zgodila prometna nesreča, v katero so bila vpletena tri vozila. 86-letni voznik je za posledicami nesreče v bolnišnici umrl.

Petrovič o razrešitvi Venigerja: Bilo je samo vprašanje časa

29.10.2014

V koalicijskih strankah in opozicijski ZaAB pravijo, da je razrešitev generalnega direktorja policije Stanislav Venigerja v skladu z zakonom. V večjem delu opozicije pa jih skrbi. Za SDS je to ena v seriji zamenjav, v NSi svarijo, da gre za destabilizacijo sistema. V ZL pa se bojijo, da na MNZ ob varčevalnih ukrepih želijo poslušnega človeka.

V Mariboru popravili aparat za slikanje žil in srca, eden v okvari tudi v Ljubljani

29.10.2014

Serviserji so uspešno popravili aparat za interventno kardiologijo na Oddelku za kardiologijo in angiologijo UKC Maribor, so sporočili iz mariborskega kliničnega centra. Eden od aparatov je na popravilu tudi v Ljubljani.

Forum