Članki

Več kot 300 šoferjev ni bilo treznih, več kot sto bi jih lahko šlo na streznitev

22.10.2014

V akciji policistov proti alkoholiziranim voznikom je bilo ugotovljenih 319 kršitev. Osem voznikov so pridržali, kar 108 pa so jih izpustili, pa čeprav bi jih lahko pridržali do streznitve. Letos bodo akcijo policisti ponovili še dvakrat.

Fištravec: Našli smo rešitev za sezono na Pohorju

22.10.2014

Mariborski župan je po srečanju s stečajnim upraviteljem ŠC Pohorje zagotovil, da so našli primerno rešitev za letošnjo smučarsko sezono. Do ponedeljka bodo pripravili pravni model, po katerem bodo vse tri žičniške koncesije prenesene na občinsko podjetje Pohorje šport in turizem.

VIDEO: Drogba: Skušali smo hitro zadeti in jim zbiti moralo

22.10.2014

Portugalski strateg na klopi otoškega Chelseaja Jose Mourinho je navkljub visoki zmagi svojih varovancev na tekmi tretjega kroga lige prvakov proti Mariboru (6:0), na račun večkratnih slovenskih šampionov "stresal" cel kup pohval, podobno kot tudi napadalec Didier Drogba.

VIDEO: Šimundža: Zavedamo se, da smo igrali proti favoritu za naslov LP

22.10.2014

Vodilna ekipa skupine G nogometne lige prvakov in tudi angleškega prvenstva londonski Chelsea je dvome o zmagovalcu na tekmi proti Mariboru rešila že v prvih tridesetih minutah. Mariborčani so bili blizu vsaj častnemu golu, a je Agim Ibraimi zastreljal enajstmetrovko.

FOTO in VIDEO: Zaradi neurja poplavljenih več kot tisoč objektov in evakuiranih 312 ljudi

22.10.2014

Nočno neurje je največjo škodo povzročilo na Tolminskem, v Poljanski dolini in jugovzhodni Ljubljani, kjer pripadniki reševalnih služb še odstranjujejo posledice. Evakuirali so 312 ljudi, poplavljenih pa je več kot 1000 objektov. V vzhodnem delu države pa je nevšečnosti povzročal močan veter.

FOTO: Pol ducata Chelseaja Mariboru na Stamford Bridgeu

21.10.2014

V 3. krogu skupinskega dela lige prvakov je slovenski prvak Maribor gostoval pri Chelseaju. Na stadionu Stamford Bridge so si gostitelji zmago zagotovili že v prvem polčasu, ki so ga dobili s 3:0. V drugem delu so Mariborčani zapravili enajstmetrovko, domači pa so dosegli še tri gole za visoko zmago s 6:0. Schalke je premagal Sporting.

Roma jo je proti Bayernu odnesla s 'sedmico', Adrianovih pet golov Bateju

21.10.2014

V torkovem krogu lige prvakov so gledalci videli kopico golov. Derbi večera je pripadel münchenskemu Bayernu, ki je s 7:1 odpravil Romo v Rimu, na tekmi Šahtarja in Bateja v Borisovu pa je bilo 7:0 za goste. Barcelona je s 3:1 premagala Ajax.

FOTO: Precej prepovedane droge že posušene

21.10.2014

Policisti policijske postaje Lenart so na podlagi sodne odredbe opravili hišno preiskavo na območju Trat v občini Šentilj. Odkrili so 435 sadik konoplje, precej kilogramov omenjene prepovedane droge pa je bilo že posušene.

Črni scenarij na Pohorju: zadnji hotel zaprt, vzpenjača stoji

21.10.2014

Na Pohorju se tik pred zimsko sezono, kot kaže, uresničuje najbolj črn scenarij za mariborski turizem. Potem ko je šel Športni center Pohorje prejšnji teden v stečaj, je moral vrata zapreti še njihov zadnji hotel Arena. Mariborski vodovod jim je namreč odklopil vodo, stoji pa tudi vzpenjača.

VIDEO: Mariborski navijači prišli navijat tudi v London

21.10.2014

Martiborčane na Stamford Bridgu čaka londonski Chelsea s slovitim Josejem Mourinhom na čelu, a Štajerci vnaprej ne mečejo puške v koruzo. Letos v najmočnejšem evropskem tekmovanju namreč še ne poznajo poraza.

Forum