Članki

Ante Šimundža: Nerad govori o sebi, zanj govorijo dejanja

30.08.2014

Nogometaši Maribora so se v še drugič uvrstili v nogometna nebesa – ligo prvakov. Tako leta 1999, ko je kot napadalec za vijoličaste zabijal gole, kot leta 2014, ko je sedel na trenerskem stolčku, je bil eden glavnih protagonostov obeh uspehov Ante Šimundža.

Za nogometaše Gorice okrepitvi iz Milana, Argentinec in Nigerijec

30.08.2014

Pred dvema dnevoma sta igralski kader Gorice okrepila Miha Kokol, ki je s slovenskim pokalnim zmagovalcem podpisal dveletno pogodbo, in Argentinec Alessio Innocenti, ki se je Goričanom pridružil kot posojen nogometaš italijanskega Milana, zadnja okrepitev pa je Nigerijec Ezekiel Henty.

Za Viške hrane bo zdaj skrbel center za socialno delo

29.08.2014

V Mariboru socialno ogroženim, ki nimajo sredstev niti za hrano, pomagajo z akcijo "Viški hrane". Začeli so jo v tamkajšnjem Lions klubu, nadaljevali pa jo bodo v okviru Centra za socialno delo. Hrano bodo zdaj dostavljali s službenim vozilom.

Slavje v Mariboru: Štajerska prestolnica pričakala nogometaše

29.08.2014

V središču Maribora so pripravili veliki sprejem za nogometaše, ki so z uvrstitvijo v Ligo prvakov dosegli enega največjih uspehov slovenskega klubskega nogometa. V štajerski prestolnici, ki slavi že od torka zvečer, je bila skupaj z navdušenimi navijači tudi naša ekipa.

Mariborčane uspavala liga prvakov, sedma zaporedna zmaga Domžal!

29.08.2014

Nogometaši Domžal so tudi na derbiju sedmega kroga državnega prvenstva obdržali mrežo nedotaknjeno in z 2:0 ugnali Maribor. Celje in Olimpija sta se razšla brez golov. Zavrč je v edinem petkovem obračunu z 2:1 odpravil Kalcer iz Radomelj, ki še naprej ostaja brez osvojene točke.

VIDEO: Katanec računa tudi na Boharja in Vilerja

29.08.2014

Selektor slovenske nogometne reprezentance je razkril prvi seznam igralcev na katere računa ob začetku kvalifikacijskega ciklusa za nastop na evropskem prvenstvu. Proti Estoncem računa tudi na novinca Damjana Boharja in Mitjo Vilerja.

Kek v Tiraspolu ni pozabil na Maribor

29.08.2014

Nogometaši Rijeke so se še drugo leto zapored uvrstili v skupinski del lige Evropa, kjer si v letošnji sezoni želijo koraka naprej, kot vsi pa zelo atraktivnih tekmecev. Matjaž Kek tako še napej skrbi za nogometni preporod ponosa Kvarnerja.

Policista pokopali, vojaka budno pazijo na psihiatriji

28.08.2014

V Slovenskih Konjicah so pokopali 39-letnega policista, ki ga je hladnokrvno ustrelil vojak Dušan Petrovčič. Slednji svoj pripor prestaja v mariborskem kliničnem centru, kjer pravijo, da nevarnosti, da bi pobegnil, ni.

Maribor z najcenejšim, Real z najdražjim moštvom v ligi prvakov

28.08.2014

Nogometaši Maribora bodo drugič v zgodovini kluba nastopili v ligi prvakov. Vijoličastim je velik met uspel z najcenejšim igralskim kadrom izmed vseh udeležencev skupinskega dela. Tržna vrednost čete Anteja Šimundže znaša dobrih 11 milijonov evrov.

Ne nasedajte goljufoma, ki skušata s prevaro priti do denarja

28.08.2014

Ne nasedajte goljufoma, ki ogovarjata ljudi in jih prepričujeta, da imata v bolnišnici sorodnika, ki je doživel prometno nesrečo in ni zavarovan, zato nujno potrebujeta denar, opozarjajo mariborski policisti. Oškodovanka je goljufoma izročila kar 1500 evrov.

Forum