Članki

Lindsey Vonn: Želim postati najboljša alpinka v zgodovini

18.09.2014

Ameriška olimpijska prvakinja v smuku in svetovna šampionka v smuku in superveleslalomu Lindsey Vonn je napovedala vrnitev v karavano alpskih smučark. Američanka ne skriva, da si želi postati najuspešnejša alpska smučarka vseh časov.

Sodni postopek proti Massiju končan, Ferkova in trener Tine Maze sklenila dogovor

12.09.2014

Na kranjskem okrajnem sodišču bi se moralo začeti sojenje trenerju Andrei Massiju za grožnje, ki jih je leta 2012 v Schladmingu izrekel smučarki Maruši Ferk. Vendar sta se tik pred začetkom sojenja Massi in Ferkova pogodila in Ferkova je sprejela Massijevo opravičilo. Postopek na sodišču je bil s tem zaključen.

VIDEO: Massi: Zdovc in druščina naj raje gledajo nase, kot pa na avstralske taktične manevre ...

05.09.2014

Profesor športne vzgoje in šef ekipe Tine Maze Andrea Massi je znan po tem, da ima o vsem svoje mnenje, ki ga brez razmišljanja vedno znova rad deli tudi s širšo javnostjo. Na tiskovni konferenci je nepričakovano komentiral dogodke na SP v košarki in delil nasvete slovenski reprezentanci ...

VIDEO: Tina Maze: Manj sem tečna in bolj motivirana!

05.09.2014

Najboljša slovenska alpska smučarka zadnjih let Tina Maze se je zadovoljna vrnila s priprav v Argentini in Čilu, se z belih strmin podala obveznostim do pokroviteljev naproti, sedaj pa bodo v ekipi nadaljevali z nabrianjem kondicije in pripravam na ledeniško uverturo v Söldnu.

Tina Maze o Schildovi: Slalomski navdih!

02.09.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze je ob slovesu izjemne slalomistke Marlies Schild dejala, da je bila Avstrijka velika šampionka, tudi sama pa jo je označila za slalomsko kraljico.

Tina Maze tudi letos v finalnem izboru za svetovno športnico leta

27.08.2014

Slovenska alpska smučarka Tina Maze je tudi letos ena od finalistk za naziv najboljše športnice leta na svetu, ki ga podeljuje Ženska športna fundacija (WSF). Lani je prestižno nagrado osvojila ameriška plavalka Missy Franklin.

Selitev v Chillan zadetek v polno

27.08.2014

Slovenska alpska smučarka Tina Maze se je skupaj s člani ekipe iz Portilla preselila v Chillan, kjer imajo vse pogoje za nemoteno vadbo. Večino časa posvečajo treningom hitrih disciplin.

Team to aMaze zapustil Portillo in se preselil v Chillan

25.08.2014

Slovenska smučarska šampiona Tina Maze je skupaj z ekipo zapustila Portillo in se na novo sezono pripravljal v Chillanu. Razlog so veliko boljše snežne razmere, saj je bila snežna podlaga v Portillu preskromna za trening.

Tina Maze: Facebooku recite ne

18.08.2014

Življenje bo lepše, če nehate uporabljati Facebook, svoje prijatelje na tem družbenem omrežju opozarja najboljša slovenska športnica Tina Maze in jih sprašuje, čemu služijo objave fotografij hrane, oblačil, avtomobilov ter celo otrok na spletnih omrežjih.

Tina Maze: Valerio uporablja prave besede, ob pravem času!

18.08.2014

Slovenska alpska smučarka Tina Maze se na začetek tekmovalnega leta pripravlja v Portillu. V Čilu je dobila še zadnje potrditve, da so s trenerjem Valerijem Ghirardijem zadeli v polno. Uporablja prave besede, ob pravem času, pravi Črnjanka.

Forum