Članki

Zlata gondola za olimpijsko prvakinjo

21.04.2014

Švicarska alpska smučarka Dominique Gisin je za osvojeno zlato smukaško medaljo na olimpijskih igrah v Sočiju dobila prav posebno nagrado. Občina Engelberg ji je namreč posvetila zlato gondolo, na kateri je njena fotografija.

VIDEO: Gorišek: Massija sem osebno poprosil, če bi nam pomagal!

21.04.2014

Novi predsednik alpskega odbora in zbora Dušan Gorišek je že začel z delom, njegova velika želja pa je bil, da bi šef ekipe Team to aMaze Andrea Massi, kondicijsko na tekmovalno leto pripravil reprezentante.

Ekipa Tine Maze za Blažiča, Gorišek računa na Slivnika

19.04.2014

Najboljša slovenska alpska smučarka Tina Maze bo v smučarski karavani vztrajala vsaj še eno sezono. Predstavniki Smučarske zveze Slovenije in ekipe Tine Maze so uskladili vse glavne podrobnosti, tudi tiste, ki se nanašajo na finančni okvir sodelovanja v novi sezoni 2014/15.

Konkurenti že trenirajo, slovenski alpinci pa še iščejo rešitve ....

18.04.2014

Tina Maze, nekaj prebliskov in potem dolgo nič. Takšno je stanje alpskega smučanja. Nekoč paradni konj slovenskega športa se je znašel tako v rezultatskem breznu kot organizacijski zmedi. V času, ko bi morali tekmovalci z jasnimi cilji že na polno trenirati, bo rešitve iskal predsednik alpskega zbora Dušan Gorišek.

Mauro Pini zapušča Team to aMaze: Odločitev je moja!

16.04.2014

Švicarski ’čarovnik’ Mauro Pini v prihodnji sezoni ne bo več sodeloval s Team to aMaze. S takšnimi zapisi so postregli italijanski in francoski poročevalci in zapisali, da je velika verjetnost, da bo v prihodnje sodeloval z Italijani.

Narodnjak.si - del spleta, kjer so doma polke in valčki

14.04.2014

V zadnjih letih narodno-zabavna glasba v Sloveniji doživlja razcvet, predvsem postaja vse bolj priljubljena med mladimi, ki so vse pogostejši obiskovalci veselic in koncertov, kjer domačih viž ne manjka. Od leta 2006 pa skupaj s priljubljenostjo polk in valčkov raste tudi prvi in vodilni spletni medij narodno-zabavne glasbe pri nas, Narodnjak.si.

Američanke s Švicarjem nad Tino Maze in konkurenco

12.04.2014

Novi trener ameriške ženske ekipe za hitre discipline je Švicar Stefan Abplanalp, ki je na položaju zamenjal Chipa Whitea. Omenjeni bo tako skrbel za napredek povratnice na bele strmine Lindsey Vonn in njenih reprezentančnih kolegic.

Znani športniki mlade Novogoričane opozarjali na nevarnosti v prometu

11.04.2014

Tina Maze, Jurij Tepeš, Teja Gregorin in Rajmond Debevec so policisti. In v tej opravi so stopili pred mladino v Novi Gorici. Res da so delili avtograme, a so hkrati podučili mladino, da je promet lahko zelo nevaren.

VIDEO: Massi ostaja ob Tini: Ostajam, če ne najde menjave!

07.04.2014

Šef ekipe Team to aMaze Andrea Massi bo očitno nadaljeval sodelovanje z najboljšo slovensko alpinko vseh časov Tino Maze. Do spremembe lahko pride le v primeru, da Črnjanka najde primerno zamenjavo zanj.

VIDEO in FOTO: Tina Maze: Moj motiv je dobra ekipa!

07.04.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze je na olimpijskem sprejemu priznala, da si psihično še ni odpočila od letošnje zelo naporne sezone in poudarila, da je njen motiv dobra ekipa. Dotaknila se je tudi slovesa fizioterapevtke Nežke Poljanšek.

Forum