Članki

Tina Maze, Peter Prevc in NK Maribor blagovne znamke leta

20.11.2014

Alpska smučarka Tina Maze, smučarski skakalec Peter Prevc in Nogometni klub Maribor so po izboru širše javnosti športne blagovne znamke leta 2014 v Sloveniji. Nagrajence so razglasili na slovesni večerji konference Sporto o marketingu in sponzorstvih v športu, ki poteka v Portorožu.

Ultimat alpskim smučarjem: Le še 150.000 evrov do konca sezone

19.11.2014

Izvršilni odbor SZS je panogi za alpsko smučanje, gre za del reprezentanc ločen od ekipe Tina Maze, izdal še zadnji ultimat. V skladu s sprejetim sklepom bo panoga, ki je v pripravljalnem obdobju zapravila skoraj 900.000 evrov, lahko do konca sezone za izpeljavo programov porabila le še 150.000 evrov.

Tina Maze: Vedno je najtežje pogledati sebe in si povedati te stvari!

18.11.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze se je z zmago odpravila na poti v Združene države Amerike, kjer se bo nadaljeval svetovni pokal. Po zmagi v Leviju sta oba z Andreo Massijem poudarila, da se je odnos znotraj ekipe nekoliko spremenil.

Mikaela Shiffrin po 11. mestu: To je bila lekcija zame!

17.11.2014

Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin bo skušala kar najhitreje pozabiti slalomski vožnji iz Levija, kjer je načrtovala novo uvrstitev na zmagovalni oder. Z 11. mestom je močno zaostala za pričakovanji.

Kam bo šel Tinin jelenček Viktor?

16.11.2014

Potem ko je slovenska smučarska šampionka Tina Maze slavila na slalomu za svetovni pokal v Leviju, je v dar prejela tudi severnega jelena, ki ga je poimenovala Viktor. In kje bo domoval njen jelenček?

AVDIO: Tina Maze po šampionski zmagi: Občutki so super, naredili smo svoje

15.11.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze je zmagovalka slaloma za svetovni pokal v Leviju. 31-letna Črnjanka je vodila že po prvi vožnji. Druga je bila Švedinja Frida Hansdotter, tretja pa Avstrijka Kathrin Zettel.

Vanessa Mae napovedala pritožbo na suspenz

14.11.2014

Glasbena zvezdnica Vanessa Mae se bo pritožila na štiriletni suspenz s strani Mednarodne smučarske zveze zaradi domnevne manipulacije tekme na Krvavcu, s katero si je zagotovila nastop na letošnjih olimpijskih igrah v Sočiju.

Pini je Tino videl na snegu in verjame v ponovitev lanskih rezultatov

13.11.2014

Slovenska smučarska javnost še ni pozabila na enega odločilnih dejavnikov preporoda šampionke Tine Maze v minuli sezoni. Švicar Mauro Pini, njen tedanji trener, še ni povsem dojel, kaj mu je s Črnjanko uspelo v prejšnji sezoni.

Tina o svoji prihodnosti: Ne direktorica, prej Massijeva tajnica

12.11.2014

V Leviju se bo ob koncu tedna s slalomoma nadaljeval svetovni pokal v alpskem smučanju. Tina Maze je pred nadaljevanjem sezone spregovorila tudi o svoji prihodnosti, v kateri sebe ne vidi v vlogi direktorice, temveč prej tajnice izbranca srca in vodje ekipe Andree Massija.

Svetovni mediji o aferi Mae: Štiri leta prepovedi zaradi prirejenih tekem v Sloveniji

11.11.2014

O aferi glede nastopa Vanesse Mae na olimpijskih igrah so se razpisali tudi svetovni mediji. Ti znova poudarjajo, da so sloviti violinistki na poti do Sočija, s prirejenimi tekmami na Krvavcu pomagali slovenski organizatorji.

Forum