Članki

Tina Maze ohranja mirno kri

31.10.2014

Tina Maze je po šele 22. mestu na uvodni tekmi sezone ohranila mirno kri. Veliko zaslug za umirjenost na in izven snežnih strmin naj bi imel tudi novi pomočnik Andree Massija Valerio Ghirardi.

Jutri je nov dan …

27.10.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze je na uvodni tekmi nove sezone razočarala. 22. mesto je bistveno manj od njenih pričakovanj, a to ji, za razliko od prejšnjih let, ni pokvarilo razpoloženja.

FOTO in VIDEO: Tina: Lahko bi iskala različne vzroke, rečem pa lahko le, da je bil to slab dan

25.10.2014

Dvakratna olimpijska zmagovalka Tina Maze je na prvi tekmi svetovnega pokala v novi sezoni, na veleslalomu v Söldnu, zasedla šele 22. mesto. Črnjanka je po nastopu dejala, da je bila proga težka in da lahko reče le, da je bil to zanjo slab dan.

FOTO in VIDEO: Tina z velikim zaostankom daleč od najboljših v uvodu v sezono

25.10.2014

V Söldnu se začenja nova sezona svetovnega pokala v alpskem smučanju. Dekleta so se pomerila v veleslalomu. Slavili sta Američanka Mikaela Shiffrin in Avstrijka Anna Fenninger, ki sta imeli v cilju povsem isti čas. Tina Maze je slabo opravila s progo in ob velikem zaostanku osvojila skromno 22. mesto.

FOTO: Tina Maze dobro razpoložena pričakuje začetek sezone

24.10.2014

Smučarska sezona se bo že tradicionalno začela v Söldnu z uvodnim veleslalom za točke svetovnega pokala in glede na razpoloženje in dobro voljo Tine Maze se obeta še ena izjemna sezona najboljše slovenske smučarke.

Anna Fenninger nasledila Tino Maze

23.10.2014

Mednarodno združenje smučarskih novinarjev je pred začetkom nove sezone svetovnega pokala v alpskem smučanju razkrilo zmagovalca v izboru smučarja leta. To je v Söldnu postala Avstrijka Anna Fenninger, zmagovalka svetovnega pokala v sezoni 2013/14.

Najboljši smučarji pred začetkom sezone

23.10.2014

Najboljši alpsko smučarji in smučarke so že zbrani v Söldnu. Pred začetkom sezone je veliko vprašajev o razmerju moči. Tina Maze velja za eno od favoritinj. In tudi njene tekmice so prepričane v njeno dobro pripravljenost.

Tina Maze podarila opremo smučarskemu klubu Črna

23.10.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze je svojemu matičnemu klubu SK Črna podarila opremo za najmlajše člane selekcij. Mazejeva je koroškemu klubu podarila več kot 100 količkov za mladinske reprezentance in več kot 45 količkov za slalom za cicibane.

Tinin kotiček v Pitztalu

22.10.2014

Svetovna smučarska elita odšteva dneve do začetka nove sezone. Tina Maze je zapustila Hintertux in se preselila v Sölden. V sosednjem Pitztalu je pri tradicionalnem gostitelju v hotelu najboljša slovenska smučarka dobila svoj kotiček.

VIDEO: Pri SZS računajo na uspešno sezono in vrhunske izide

20.10.2014

Vodstvo Smučarske zveze Slovenije po napornem poletnem obdobju, ko so se pretežno ukvarjali z nabiranjem sponzorskih sredstev, sedaj optimistični pričakujejo začetek svetovnega pokala.

Forum