Članki

FOTO: Sneg odnesel trening smuka, Tina Maze trenirala slalom

18.12.2014

Pretoplo vreme je terjalo nov davek. Pomanjkanje snega sta prireditelje paralelnega slaloma v Münchnu prisilila k odpovedi dogodka. V francoskem Val d'Iseru pa so zaradi obilnega sneženja odpovedali trening pred ženskim smukom, Tina Maze pa je opravila slalomski trening.

Težek dan za ekipo Tine Maze

17.12.2014

Tina Maze bo v Val d'Iseru poskušala nadaljevati svetovni pokal v izjemnem ritmu, kakršnega je pokazala do sedaj. A ob prihodu v francosko smučarsko središče so smučarke pričakale slabe razmere za trening, zato se je ekipa Team to aMaze znašla po svoje.

AVDIO in FOTO: Tina Maze: Naredila sem izjemen vikend

13.12.2014

Švedski Are je gostil žensko slalomsko tekmo svetovnega pokala. Zmagala je Švedinja Maria Pietilae-Holmner, druga je bila Slovenka Tina Maze, tretja je bila še ena Švedinja Frida Hansdotter. Druga slovenska predstavnica Ana Bucik je zasedla 26. mesto.

AVDIO in FOTO: Tina Maze: Imela sem neporavnane račune z Aarejem!

12.12.2014

Alpinka Tina Maze je dosegla novo zmago v svetovnem pokalu. Na veleslalomu v švedskem Aareju se je z najboljšim dosežkom druge vožnje kljub večji napaki s sedmega mesta po prvem teku prebila na vrh in dosegla še tretjo zmago v sezoni ter utrdila vodstvo v skupnem seštevku.

VIDEO: Gorišku nezaupnica, ni več predsednik alpskega zbora

10.12.2014

Dušan Gorišek ni več predsednik zbora in odbora panoge za alpsko smučanje. Tako je na današnji izredni seji na predlog predsednika Smučarske zveze Slovenije Enza Smrekarja sklenila večina članov zbora panoge.

VIDEO: Kandidati za predsednika OKS tečejo zadnji krog

10.12.2014

Na javnem soočenju treh kandidatov za novega predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije, Zorana Jankovića, Bogdana Gabrovca in Andraža Vehovarja, ki je bilo na Fakulteti za šport (FŠ) v Ljubljani, so govoril pretežno o posebnostih, s katerimi se srečujejo diplomanti te fakultete, dotaknili pa so se tudi drugih tem.

VIDEO in FOTO: Prevc: Te nagrade so obstranska zadeva, a to ne pomeni, da na njih nismo ponosni

09.12.2014

Najboljša športnika Slovenije v letu 2014 sta alpska smučarka Tina Maze in smučarski skakalec Peter Prevc, najboljša ekipa leta po izboru Društva športnih novinarjev Slovenije (DŠNS) pa je hokejska reprezentanca Slovenije.

Tinin adventni koledar: vsak dan mamljive nagrade!

09.12.2014

Vstopili smo v najbolj čaroben mesec leta! December je mesec, ki ga zaznamujejo darila (tudi čokoladna), zato se je Tina Maze skupaj z Milko in svojimi drugimi partnerji odločila, da svojim oboževalcem podari prav poseben adventni koledar.

Tina zadovoljno zapušča severnoameriško turnejo: Ekipa je super, dobra energija je med nami!

08.12.2014

Slovenska alpinka Tina Maze tlakuje pot k novi osvojitvi velikega kristalnega globusa, saj je trenutno edina, ki lahko zmaga v vseh disciplinah, kar je že dokazala z zmagama v slalomu in smuku v manj kot mesecu dni.

Lara Gut do prve letošnje zmage, Tina Maze tretja

07.12.2014

Švicarska alpska smučarka Lara Gut je zmagovalka prvega veleslaloma nove sezone. Na progi v Lake Louisu je bila slabe štiri desetinke boljša od Američanke Lindsey Vonn, tretjega mesta pa se je veselila vodilna v skupnem seštevku svetovnega pokala Tina Maze.

Forum