Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Se 10. decembra poslavlja Dušan Gorišek?

26.11.2014

Predsednik Smučarske zveze Slovenije Enzo Smrekar je uresničil napovedi z zadnje seje IO in sklical izredni zbor alpskih disciplin na katerem bodo glasovali tudi o nezaupnici predsedniku Zbora in Odbora alpskih disciplin.

Tina Maze v Aspen po 200 točk: Zakaj pa ne? Ne bi si rada dajala omejitev ...

26.11.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze se veseli novih tekmem svetovnega pokala, ki bodo na sporedu v Aspnu. Verjame, da je sposobna zasesti sam vrh, ne izključuje pa možnosti osvojitve 200 točk.

Tina z dobrimi občutki pred tekmami v ZDA: Imamo primerjave, na treningih sem v vrhu

25.11.2014

Dvakratna olimpijska zmagovalka Tina Maze se na nadaljevanje sezone pripravlja v ameriškem Vailu. Črnjanka je vesela, ker je na treningih trenutno v vrhu. Želi si ponoviti dobro slalomsko predstavo iz Levija, kjer je zmagala, ter obdržati sedaj dobre veleslalomske občutke.

Tina Maze, Peter Prevc in NK Maribor blagovne znamke leta

20.11.2014

Alpska smučarka Tina Maze, smučarski skakalec Peter Prevc in Nogometni klub Maribor so po izboru širše javnosti športne blagovne znamke leta 2014 v Sloveniji. Nagrajence so razglasili na slovesni večerji konference Sporto o marketingu in sponzorstvih v športu, ki poteka v Portorožu.

Ultimat alpskim smučarjem: Le še 150.000 evrov do konca sezone

19.11.2014

Izvršilni odbor SZS je panogi za alpsko smučanje, gre za del reprezentanc ločen od ekipe Tina Maze, izdal še zadnji ultimat. V skladu s sprejetim sklepom bo panoga, ki je v pripravljalnem obdobju zapravila skoraj 900.000 evrov, lahko do konca sezone za izpeljavo programov porabila le še 150.000 evrov.

Tina Maze: Vedno je najtežje pogledati sebe in si povedati te stvari!

18.11.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze se je z zmago odpravila na poti v Združene države Amerike, kjer se bo nadaljeval svetovni pokal. Po zmagi v Leviju sta oba z Andreo Massijem poudarila, da se je odnos znotraj ekipe nekoliko spremenil.

Mikaela Shiffrin po 11. mestu: To je bila lekcija zame!

17.11.2014

Ameriška alpska smučarka Mikaela Shiffrin bo skušala kar najhitreje pozabiti slalomski vožnji iz Levija, kjer je načrtovala novo uvrstitev na zmagovalni oder. Z 11. mestom je močno zaostala za pričakovanji.

Kam bo šel Tinin jelenček Viktor?

16.11.2014

Potem ko je slovenska smučarska šampionka Tina Maze slavila na slalomu za svetovni pokal v Leviju, je v dar prejela tudi severnega jelena, ki ga je poimenovala Viktor. In kje bo domoval njen jelenček?

AVDIO: Tina Maze po šampionski zmagi: Občutki so super, naredili smo svoje

15.11.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze je zmagovalka slaloma za svetovni pokal v Leviju. 31-letna Črnjanka je vodila že po prvi vožnji. Druga je bila Švedinja Frida Hansdotter, tretja pa Avstrijka Kathrin Zettel.

Vanessa Mae napovedala pritožbo na suspenz

14.11.2014

Glasbena zvezdnica Vanessa Mae se bo pritožila na štiriletni suspenz s strani Mednarodne smučarske zveze zaradi domnevne manipulacije tekme na Krvavcu, s katero si je zagotovila nastop na letošnjih olimpijskih igrah v Sočiju.

Video

Ni zadetkov!

Forum