Članki

Mazejeva: Počasi gre zgodba h koncu

24.07.2014

Slovenska smučarka Tina Maze se je s snežnih priprav v švicarskem Zermattu vrnila v svojo bazo v Gorici. Že konec meseca se seli v Ushuaio, kjer jo čakajo treningi tehničnih disciplin. Povsem možno je, da v argentinsko smučarsko središče v vlogi tekmovalke odhaja zadnjič.

Tomba: Tina naj razmišlja o koncu kariere

20.07.2014

Legendarni Alberto Tomba je Andrei Massiju in, oziroma, Tini Maze v preteklosti že znal (po)deliti kakšen koristen nasvet. V ekipi Team to aMaze so se v sezoni 2011, po težavah s serviserjem, odločili prav za tistega, ki je leta pripravljal smuči šampionu iz Bologne.

VIDEO: Nenavadna Tinina pomlad: Energijo za zimo sem letos nabirala s študijem

14.07.2014

Napori na meji zmogljivosti, uteži v telovadnici, kladivo in šprinti na stadionu. Vse to je poletni vsakdan najboljše slovenske smučarke. Tina Maze svoje forme ne prepušča naključju, ampak zanjo gara na skrbno načrtovanih treningih. Vse za en cilj - nove zmage na snegu.

Nekdanji Tinin trener blestel na Ironmanu

23.06.2014

Nekdanji pomočnik Andree Massija v ekipi Team to aMaze Livio Magoni se je še enkrat več izkazal kot izvrstni triatlonec. Na Ironman Challengu na madžarskem Blatnem jezeru je v svoji starostni skupini osvojil 4. mesto.

Zbor za alpsko smučanje potrdil ekipe za novo sezono

12.06.2014

Zbor panoge za alpsko smučanje je potrdil program dela za prihajajočo sezono in s tem tudi sestavo ekip, za vodjo panoge za alpsko smučanje je bil imenovan Vlado Makuc. Glavni trener ženskih ekip bo v prihodnje Rasto Ažnoh, moških pa Klemen Bergant.

Massi pomaga SZS in alpincem

09.06.2014

Na seji izvršilnega odbora (IO) Smučarske zveze Slovenije (SZS) so govorili o težkem finančnem položaju zveze. Večina zborov posameznih panog ima seje ta teden, po njih pa bodo znani okvirni proračuni in programi dela, ki jih bo potrjevala skupščina SZS 18. junija.

Janez Slivnik bo poslej skrbel za Avstrijce

08.06.2014

Janez Slivnik, nekdanji trener slovenske ženske reprezentance, pod njegovim vodstvom je vadila tudi kasnejša olimpijska šampionka Tina Maze, se je dogovoril za sodelovanje z avstrijsko reprezentanco.

Zasenčitveno jadro podjetja Senčila Bled d.o.o.

05.06.2014

Nova dimenzija na področju senčenja, čiste linije, enostaven dizajn - to je zložljivo ZASENČITVENO JADRO, ki omogoča senčenje velikih površin, do 70 kvadratnih metrov.

Tina Maze še na športni znamki

29.05.2014

Tina Maze bo po novem predstavljena še na poštnih znamkah. Pošta Slovenije bo v petek, 30. maja izdala znamke v čast dvakratni olimpijski prvakinji iz Sočija 2014 in dobitnici desetih medalj na velikih tekmovanjih.

VIDEO in FOTO: Novi trener Tine Maze je Valerio Ghirardi

23.05.2014

Sedaj ni več nobenega dvoma. Alpinko Tino Maze bo v naslednji sezoni treniral Italijan Valerio Ghirardi. Izkušeni trener je v preteklosti sodeloval tudi z italijansko šampionko Isolde Kostner, nazadnje pa je vodil špansko smučarko Maria Rienda Contreras.

Forum