Članki

Tinin kotiček v Pitztalu

22.10.2014

Svetovna smučarska elita odšteva dneve do začetka nove sezone. Tina Maze je zapustila Hintertux in se preselila v Sölden. V sosednjem Pitztalu je pri tradicionalnem gostitelju v hotelu najboljša slovenska smučarka dobila svoj kotiček.

VIDEO: Pri SZS računajo na uspešno sezono in vrhunske izide

20.10.2014

Vodstvo Smučarske zveze Slovenije po napornem poletnem obdobju, ko so se pretežno ukvarjali z nabiranjem sponzorskih sredstev, sedaj optimistični pričakujejo začetek svetovnega pokala.

Lindsey Vonn ima velike težave z depresijo

18.10.2014

Ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn se je že dalj časa zdravi za depresijo. Priznala je, da ima slabe in dobre dneve. Glavni cilj sezone pa bo, kot pravi, nastop na svetovnem prvenstvu v ameriškem Vailu meseca februarja.

Massi je prepričan, da je naslednja sezona njegova zadnja

14.10.2014

Tina Maze ne razmišlja o koncu kariere, oziroma premoru, tako kot njen šef ekipe Andrea Massi. Na ledeniku Hintertux je povsem osredotočena na vijuganje med količki. Črnjanko zanimajo samo vrhunski dosežki, zato njeno vnovično spogledovanje z velikim kristalnim globusom in medaljami na SP, ne preseneča.

VIDEO: Tina Maze posebna gostja na Barkovljanki

11.10.2014

Slovenska smučarska šampionka Tina Maze je za krajši čas atletsko stezo v italijanski Gorici zamenjala s Tržaškim zalivom, kjer se je dan pred jadralsko regato imenovano Barkovljanka, pojavila na povabilo enega izmed pokroviteljev dogodka.

'Morda bom izpustila le eno sezono in se nato vrnila!'

11.10.2014

Slovenska alpska smučarka Tina Maze še ni sprejela odločitve o tem, kdaj bo postavila smuči v kot. Najverjetneje po koncu letošnje sezone, čeprav to še ne pomeni, da bo takrat sklenila uspešno športno pot. Morebiti se obeta le premor in vrnitev na strmine.

VIDEO: Bodo našli pot iz Labirinta?

06.10.2014

Thomas se prebudi v dvigalu in nima pojma, kje je, od kod je prišel; ne spominja se staršev, svoje preteklosti, niti lastnega imena. Dejstvo pa je, da se vsako jutro razprejo velikanska betonska vrata, ki vodijo v Labirint.

Smučarska zveza Slovenije na finančnem robu, obeta se desetletna sanacija

29.09.2014

Na seji izvršnega odbora Smučarske zveze Slovenije (SZS) je direktor zveze Jurij Žurej pred predstavitvijo obstoječega finančnega stanja in desetletnega sanacijskega programa dejal, da je "SZS je blizu insolventnosti, če ni že prekoračila te meje." Predsednik SZS Enzo Smrekar je dodal, da so razmere težke, niso pa nerešljive.

Tina Maze z vzornico Urško Hrovat na fotografiji iz leta 2001

21.09.2014

Tina Maze je na Twitterju objavila fotografijo z vzornico Urško Hrovat iz leta 2001, ko je bila še najstnica. Šampionki in prijateljici sta se za fotografijo nasmehnili v "ličnih" pletenih puloverjih z identičnim vzorcem snežink.

Lindsey Vonn: Želim postati najboljša alpinka v zgodovini

18.09.2014

Ameriška olimpijska prvakinja v smuku in svetovna šampionka v smuku in superveleslalomu Lindsey Vonn je napovedala vrnitev v karavano alpskih smučark. Američanka ne skriva, da si želi postati najuspešnejša alpska smučarka vseh časov.

Forum