Članki

VIDEO: Marquez: Čutim, da sem v Silverstonu zelo sproščen ...

30.08.2014

Marc Marquez je na VN Češke prvič v sezoni moral priznati premoč tekmecem. Po desetih zaporednih zmagah je v Brnu osvojil zanj skromno četrto mesto. To ga je podžgalo in tudi razbremenilo, kar je pokazal z daleč najboljšimi časi prostih treningov pred VN Velike Britanije.

VIDEO: Marquez na treningih brez prave konkurence

29.08.2014

Dirkaška elita serije motoGP se je preselila na Otok. Na dirkališču v Silverstonu so opravili s prostima treningoma pred nedeljsko preizkušnjo za Veliko nagrado Velike Britanije. Na obeh je bil daleč pred vsemu vodilni v skupnem seštevku Španec Marc Marquez.

Ludogorec ima svojega 'Tavaresa': branilec Moti ubranil dve enajstmetrovki!

28.08.2014

Bolgarski Ludogorec bo prvič v zgodovini nastopil v ligi prvakov. Roman Bezjak in soigralci se za to lahko zahvalijo predvsem Cosminu Motiju, ki je zamenjal izključenega vratarja in na koncu ubranil dve enajstmetrovki nogometašem Steaue.

Dovizioso: Lahko smo optimisti

27.08.2014

Italijanski motociklist Ducatija Andrea Dovizioso je pred potjo v Silverstone opravil še test v Misanu, kjer je bil z doseženim zelo zadovoljen. Verjame, da bodo na dirki za Veliko nagrado San Marina močno, kot že dolgo ne.

Pedrosa: Želim si bitke z Marcom in Jorgejem!

27.08.2014

Španski motociklist Dani Pedrosa je po zmagi na dirki razreda motoGP za Veliko nagrado Češke, pred dirkaškim vikendom v Silverstonu, optimistično razpoložen. Želi se vmešati v bitko za zmago.

Marquez: Pritisk je izginil!

26.08.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez z nestrpnostjo pričakuje dirko za Veliko nagrado Velike Britanije. V Silverstone je pripotoval povsem sproščen, saj je pritisk po 4. mestu v Brnu izginil.

Kolegi ustreljenega policista za njegovo družino zbirajo sredstva: Kljub minimalni možnosti smo upali do zadnjega ...

25.08.2014

Policist, ki ga je med nadzorom prometa v glavo ustrelil pripadnik Slovenske vojske, je izgubil boj za življenje. Svoje delo je posvetil varovanju življenj drugih, žal pa ni mogel obvarovati svojega, je v sožalnem pismu zapisal predsednik države Borut Pahor.

Veslači na SP želijo dva finala

23.08.2014

V Amsterdamu je bil žreb predtekmovalnih skupin za svetovno prvenstvo v veslanju, ki se bo začelo v nedeljo. Slovenski cilji ostajajo nespremenjeni - finale dvojnega četverca in lahkega skifista Rajka Hrvata.

VIDEO: Zdovc: Kljub jezi med tekmo sem zadovoljen

22.08.2014

Varovanci Jureta Zdovca so v prvem krogu Telemachovega turnirja v Stožicah s 77:69 ugnali Iran. Slovenski selektor je bil med tekmo večkrat vidno nezadovoljen z igro svojih varovancev, kljub temu pa je po koncu izpostavil nekaj dobrih stvari.

Madonnin 30 let mlajši žrebec: 'Hočem otroke!'

20.08.2014

Trideset let mlajši žrebec kraljice popa Madonne, Timor Steffens, je izrazil željo, a bi imel otroke. S 56 let staro pevko sta skupaj od začetka letošnjega leta. Madonna ima dva svoja in dva posvojena otroka, očitno pa bi tudi njen novi fant rad postal oče.

Forum