Članki

VIDEO: 'Divji' motokrosisti na olimpijskem stadionu v Münchnu

20.07.2014

Olimpijski park v Munchnu postaja evropski center največjih dogodkov ekstremnih športov. Leta 2012 je že gostil turnejo Red Bull X-Fighters, lani so tam prvič gostovale znamenite X-Games, daleč od dolgočasnega pa je bilo tam tudi ta konec tedna.

Marquez: Ne smemo pozabiti na Danija, Jorgeja in Valentina!

20.07.2014

Španski motociklistični šampion Marc Marquez se ne obremenjuje z dejstvo, da bi lahko že na dirki za Veliko nagrado Aragonije slavil naslov svetovnega prvaka. Opozarja, da je konkurenca z Danijem Pedroso, Jorgejem Lorenzom in Valentinom Rossijem, izjemna.

Dovi podaljšal, Crutchlow ostaja

19.07.2014

Na dogodku WDW, ki se je odvijal na dirkališču v Misanu, je vodstvo Ducatija zaupalo, s kakšno dirkaško zasedbo bodo krenili v prihodnjo sezono. Na motociklih bosta tudi v prihodnje sedela Andrea Dovizioso in Cal Crutchlow.

Hayden še drugič operiran

19.07.2014

Ameriški motociklistični šampion Nicky Hayden v v tednih premora od napornega dirkanja ni odločil za oddih, ampak je prestal še drugo operacijo zapestja. V San Diegu so naredili vse, da bi se dirkač v prihodnje na stezi počutil veliko bolje.

Pedrosa: Zelo sem zadovoljen

18.07.2014

Motociklistični zvezdnik karavane motoGP Dani Pedrosa (Honda) je zadovoljen z opravljenim na testiranjih v Brnu. O novem motorju ne želi zgubljati besed, saj bodo za konkretne ocene potrebni dodatni preizkusi.

VIDEO: Marquez: Novi motocikel je stabilnejši

18.07.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez je zaključil s testiranji v Brnu in začenja uživati zaslužene počitnice. Prepričan je, da so na češkem dirkališču naredili celo več, kot so načrtovali.

Kaj zatre željo po seksu?

17.07.2014

Večina žensk se počuti nesamozavestno v svoji koži, a se ne zavedajo, da pomanjkanje samozavesti slabo vpliva na moške. Preverite, katero napako ženske najpogosteje delajo v spalnici in kako to vpliva na spolnost.

Bratuškova ne izključuje možnosti, da bi jo vlada predlagala za komisarko. Cerar nejevoljen

16.07.2014

Premierka Alenka Bratušek, ki opravlja tekoče posle, ni izključila možnosti, da bi jo lahko vlada predlagala za kandidatko za evropsko komisarko. Miro Cerar meni, da se mora vlada v odhodu o postopkih imenovanja posvetovati tudi s SMC in drugimi v DZ izvoljenimi strankami.

VIDEO: Marquez in Pedrosa testirata v Brnu

16.07.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez za razliko od konkurentov ne počiva. Skupaj z moštvenim tekmecem Danijem Pedroso se mudita na testiranjih v Brnu na Češkem, kjer bo 17. avgusta na sporedu 11. dirka sezone.

Bautista: Želim ostati del motoGP karavane!

16.07.2014

Španski motociklist razreda motoGP Alvaro Bautista se zaveda, da na prvih devetih preizkušnjah letošnje sezone ni pokazal vsega kar zna, a naredil bo vse, da ostane član elitne motociklistične karavane.

Forum