Članki

Lorenzo: Tudi v prihodnje želim sodelovati s Forcado!

22.09.2014

Dvakratni svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo (Yamaha) si želi nadaljevati sodelovanje z dosedanjim šefom ekipe Ramonom Forcado. Priznava, da letos ne preživljata najboljše sezone, a zato ne razmišlja o prekinitvi sodelovanja.

Nove padavine prinesle nove težave: V Pomurju spet zalivalo kleti

22.09.2014

Dež, ki je v nedeljo zajel državo, je v Pomurju, ki so ga močno prizadele nedavne poplave, povzročil nove težave. Meteorna voda je zalivala kleti, tako da so imeli gasilci polne roke dela s črpanjem vode in nameščanjem protipoplavnih vreč. Zemeljski plaz se je sprožil v občini Hoče Slivnica.

Marquez, mar res nisi več povsem prepričan v svoje sposobnosti?

21.09.2014

Marc Marquez je tudi v letošnji sezoni prvo ime motocikističnega razreda motoGP. Čeprav se je zdelo, da zmagovalca enajstih od dosedanjh trinajstih dirk sezone ne more nič vreči iz tira, mladi as kaže prve signale, ki nakazujejo, da ni več tako močno prepričan v svoje sposobnosti.

KTM leta 2017 v motoGP

19.09.2014

Svetovna motociklistična elita bo v sezoni 2017 bogatejša še za eno tovarniško moštvo. Po Hondi, Yamahi, Ducatiju, Suzukiju in Aprilii, se bodo za ta korak odločili pri KTM-u, ki je zaenkrat prisoten v najšibkejšem razredu moto3.

VIDEO: Zavec: Ameriški prostor me zanima kljub dvema porazoma

18.09.2014

Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec se dobro leto od zadnjega dvoboja vrača v ring. Ptujčan se bo 17. oktobra v Mariboru za naslov evropskega prvaka po verziji WBO pomeril z Madžarom Ferencem Hafnerjem.

'Izkušnje iz leta 2005 so nam pomagale, da smo težave sorazmerno dobro rešili'

17.09.2014

Razmere zaradi poplav v Pomurju se počasi umirjajo. Iz nekaterih vasi še črpajo vodo, na lendavskem koncu se kopiči voda iz potokov in zalednih voda, vendar so razmere pod nadzorom.

Doohan: Marquez je postavil letvico uspešnosti zelo visoko!

17.09.2014

Nekdanji svetovni motociklistični prvak Mick Doohan verjame, da je Španec Marc Marquez tisti, ki bi lahko leta blestem med dirkaško elito razreda motoGP. Vesel bo, če bo njegove rekorde zrušil nekdo, ki je tako karizmatičen, kot 21-letni Španec.

Vransko: Nekaj ur pred tragično nesrečo upravljalec ceste ocenil, da ni nevarnosti

16.09.2014

Nekaj ur pred tragično nesrečo na Vranskem, v kateri sta umrla 17-letna Lara in 30-letni Miha, oba sodelavca AMZS, si je most čez potok Bolska ogledal preglednik. Ocenil je, da nevarnosti ni, sporoča upravljalec ceste.

Pedrosa: Misano za pozabo, v Aragoniji pa bo vse drugače ...

16.09.2014

Dirka v Misanu, kjer navijači legendarnega Italijana Valentina Rossija vedno poskrbijo za izjemno vzdušje in so tribune večinoma v rumenem, je postregla z razburljivim začetkom ter s srečnim koncem za domačega junaka. Za Hondo pa je bil to črn konec tedna. Tudi za Danija Pedroso.

Dovizioso: Zadovoljen sem! Za Valentinom sem zaostal 'le' 5 sekund!

15.09.2014

Italijanski dirkač razreda motoGP Andrea Dovizioso (Ducati) je dirko za Veliko nagrado San Marina končal na izvrstnem četrtem mestu, za zmagovalec Valentinom Rossijem pa je zaostal vsega dobrih pet sekund. Takšen dosežek mu vlivajo upanje, da bi se lahko v kratkem resneje vmešal v boj za zmagovalni oder.

Forum