Članki

Pri Suzukiju se (še) ne pogajajo s Pedroso

24.04.2014

Vodstvo motociklistične ekipe Suzuki, ki bo v prihodnji sezoni nastopala med dirkaško elito serije motoGP, še ni sestavilo dirkaške postave za novo tekmovalno leto. Zanimiv naj bi jim bil predvsem Dani Pedrosa, s katerim še niso stopili v kontakt.

Lorenzo: Moram ostati miren

24.04.2014

Španski motociklistični šampion Jorge Lorenzo (Yamaha) prestaja težke dirkaške dni, a po dveh skromnih dirkah zanj, je napočil trenutek, ko lahko znova opozori nase. Sploh zaradi dejstva, da so dirkališče v Argentini preizkusili redki.

Paketa obližev, ki staneta po en evro, ji je prodala za 100 evrov

24.04.2014

Starejša ženska je v svoj dom spustila prodajalko, ki je ponujala temperaturno občutljive obliže. Prodajalka je žensko prepričala, da kupi dva paketa, ki sta skupaj stala 100 evrov. Dejanska cena za paket je en evro.

Bo Pedrosa v Argentini prehitel Barrosa?

24.04.2014

Španski motociklistični as Dani Pedrosa (Honda) se utegne na dirki za Veliko nagrado Argentine prebiti na 3. mesto večne lestvice po številu osvojenih točk na dirkah svetovnega prvenstva serije motoGP.

Crutchlow bo moral na debi v Argentini še počakati

23.04.2014

Angleški motociklist Cal Crutchlow (Ducati) bo moral zaradi poškodbe desne rok izpustiti dirko za Veliko nagrado Argentine. Nadomestil ga bo Ducatijev testni dirkač Michelle Pirro.

Kaj berejo znani Slovenci – so knjige na papirju spet 'in'?

23.04.2014

V 76 krajih po Sloveniji in zamejstvu bo ob svetovnem dnevu knjige in avtorskih pravic potekala prva Noč knjige. Ob tej priložnosti smo nekaj poznanih imen povprašali o njihovih bralnih navadah, najljubši knjigi in o tem, ali "klasično" branje na papirju izginja.

FOTO: Aprilsko vreme ni ustavilo motoristov na poti v Mirno Peč

21.04.2014

Na 16. tradicionalnem blagoslovu motoristov v Mirni Peči se je po ocenah prirediteljev iz Moto kluba Trebnje zbralo približno 4000 motoristov. Obisk je okrnil dež. Po podatkih organizatorjev se v državi motociklizem vse bolj krepi.

Hayden: Veselim se argentinskega izziva!

21.04.2014

Nekdanji svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Nicky Hayden se veseli argentinskega izziva, v preteklosti pa se je na novih dirkališčih vselej znašel dobro.

Dosežki de Punieta primerljivi s tistimi Aleixa Espargaroja

21.04.2014

Medtem, ko se svetovna motociklistična elita zbrana v razredu motoGP spogleduje z naslednjo dirko, so pri Suzukiju v zadnji sezoni pred vrnitvijo, osredotočeni na test, ki ga bodo opravili na novem dirkališču v Argentini.

Pazljivo s pirotehniko, pri pokanju z možnarji ali karbidom

19.04.2014

V času velikonočnih in prvomajskih praznikov se policisti srečujejo s problematiko, povezano s pokanjem z možnarji ali drugimi pirotehničnimi sredstvi. V preteklih letih je zaradi tega že prišlo do telesnih poškodb ali kaljenja javnega reda in miru, opozarjajo.

Forum