Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Trstenjakova po stopinjah Urške Žolnir

06.12.2014

Slovenska judoistka Tina Trstenjak je na veliki nagradi Tokia zmagala v kategoriji do 63 kilogramov. Članica celjskega kluba z'dežele Sankaku je v velikem finalu premagala naturalizirano Italijanko Edwige Gwend.

Janković, Gabrovec in Vehovar predstavili svoja stališča

19.11.2014

Na prvi predstavitvi kandidatov za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije so kandidati Zoran Janković, Bogdan Gabrovec in Andraž Vehovar spregovorili, zakaj so se odločili podati v boj za predsedniški stolček, kakšno je stanje v slovenskem športu in kakšni so njihovi konkretni predlogi.

Žagar športnik leta po izboru AMZS

14.11.2014

Na slavnostni podelitvi nagrad najboljšim športnikom pod okriljem Avto moto zveza Slovenije (AMZS) je najpomembnejše priznanje za športnika leta dobil speedwayist Matej Žagar. Prislužil si ga je s skupno petim mestom v svetovnem prvenstvu in prvo slovensko zmago v tem tekmovanju.

Slovenska dirka ostaja na koledarju

14.10.2014

Na stadionu Matije Gubca v Krškem bo tudi prihodnje leto gostovala spidvejistična elita iz celega sveta. Preizkušnja za Veliko nagrado Slovenije bo na sporedu 12. septembra.

VIDEO: Zavec: Ameriški prostor me zanima kljub dvema porazoma

18.09.2014

Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec se dobro leto od zadnjega dvoboja vrača v ring. Ptujčan se bo 17. oktobra v Mariboru za naslov evropskega prvaka po verziji WBO pomeril z Madžarom Ferencem Hafnerjem.

Tamše: Tisti, ki ne bodo igrali v obrambi, tudi v napadu ne morejo računati na minute!

05.09.2014

Državni rokometni prvaki, igralci Celja Pivovarne Laško, bodo v novo tekmovalno leto krenili z najmlajšo zasedbo v zgodovini kluba, trener Branko Tamše pa verjame, da mladost ni merilo, ampak le kakovost. Poudarja, da tisti, ki ne bodo igrali v obrambi, tudi minut v napadu naj ne pričakujejo.

Veslači na SP želijo dva finala

23.08.2014

V Amsterdamu je bil žreb predtekmovalnih skupin za svetovno prvenstvo v veslanju, ki se bo začelo v nedeljo. Slovenski cilji ostajajo nespremenjeni - finale dvojnega četverca in lahkega skifista Rajka Hrvata.

Vukmirovićeva z osmim dosežkom v finale troskoka

13.08.2014

Koprčanka Snežana Vukmirović je v kvalifikacijah troskoka drugega dne evropskega prvenstva v atletiki v Zürichu s 13,78 metra zasedla osmo mesto in se zanesljivo uvrstila v finale. Nina Djordjevič je v finalu v skoku v daljino zasedla zadnje, 12. mesto (6,19 m)

VIDEO: 'Divji' motokrosisti na olimpijskem stadionu v Münchnu

20.07.2014

Olimpijski park v Munchnu postaja evropski center največjih dogodkov ekstremnih športov. Leta 2012 je že gostil turnejo Red Bull X-Fighters, lani so tam prvič gostovale znamenite X-Games, daleč od dolgočasnega pa je bilo tam tudi ta konec tedna.

Polanc bo odkrito napadal zmago na slovenski pentlji

18.06.2014

S kronometrom v središču Ljubljane se bo začela kolesarska dirka Po Sloveniji. Tako kot vsako leto bo tudi letos na njej nekaj zvenečih imen kolesarskega športa, najbolj slaven udeleženec bo zagotovo Američan Chris Horner, nekdanji zmagovalec Vuelte. A tudi Slovenija ima močne adute.

Forum