Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Ducati pripravljen za debi?

11.12.2014

Italijanski motociklistični gigant Ducati si želi koraka naprej. Z motociklom, ki bo nosil oznako GP15, naj bi bilo to dosegljivo. Andrea Dovizioso in Andrea Iannone najverjetneje tega motorja v Sepangu še ne bosta preizkusila.

Nakamoto: Želim Hondo z večjim izkoristkom!

08.12.2014

Podpredsednik motociklističnega giganta Honda Šuhej Nakamoto priznava, da v drugem delu lanske sezone niso naredili napredka na področju razvoja. Ravno zaradi tega si želi, da bi bil motocikel tovarniške ekipe v novi sezoni lažje vodljiv.

Millerju odstranili ploščico

06.12.2014

Novincu med svetovno motociklistično elito razreda motoGP Jacku Millerju so odstranili ploščico, ki so mu jo kirurgi namestili ob zadnji operaciji ramena. Poseg je prestal v Barceloni, po operacji pa se počuti dobro.

Čelada 'zaustavimo raka' prodana za 255 tisoč evrov

05.12.2014

Dobrodelni projekt s katerim bodo priskočili na pomoč Španski fundaciji v boju z rakom (AECC) je uspel. Čelado na katero se je podpisalo 12 nekdanjih in aktivnih motociklističnih šampionov, so prodali za 255 tisoč evrov.

Iannone: Zelo pozitiven test

01.12.2014

Italijanski novinec v tovarniški ekipi Ducatija Andrea Iannone z nestrpnostjo pričakuje naslednja testiranja. Italijanski motociklist je v Jerezu dobil potrditve, da se je na novi motor v popolnosti privadil.

Miller: Motor je neverjeten!

28.11.2014

Avstralski novinec med motociklistično elito razreda motoGP Jack Miller (CWM LCR Honda) je nadvse zadovoljen z zmogljivostjo svojega novega motocikla, ki nosi oznako RC213V-RS. V Maleziji se je povsem privadil nanj.

Rossi: Akademija me pomlajuje!

26.11.2014

Svetovni motociklistični podprvak razreda motoGP Valentino Rossi je razkril razlog, zakaj se pri 35-letih še vedno na dirkališču počuti zelo mladostno. Razlog tiči v njegovi dirkaški akademiji VR46, pod okriljem katere napreduje sedem dirkačev.

Crutchlow: To je tisto, kar sem pričakoval!

25.11.2014

Angleški motociklist razreda motoGP Cal Crutchlow (CWM LCR Honda) z nestrpnostjo pričakuje naslednja testiranja, saj se je na novem motorju izvrstno znašel. Priznava, da je bil dan testiranj premalo, da bi motor v popolnosti osvojil.

VIDEO: Tudi na gala zabavi vse v znaku Marca Marqueza

10.11.2014

Padel je zastor nad motocikloistično sezono. Najboljšim posameznikom v vseh razredih so na gala zabavi vročili zaslužene nagrade. Seveda je bil v središču pozornosti Marc Marquez, ki je tudi letos postavil nekaj mejnikov. V Valencii je z že 13. zmago v eni sezoni postavil nov rekord v tem razredu.

Bojanov moto muzej

09.11.2014

Bojan Jakše sodi v skupino največjih motociklističnih navdušencev na sončni strani Alp. Srce mu bije za Valentina Rossija, a v njegovem 'moto muzeju' ne manjka spominkov številnih dirkaških legend od obdobja Wayna Gardnerja naprej.

Video

Ni zadetkov!

Forum