Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Marquez: Ne smemo pozabiti na Danija, Jorgeja in Valentina!

20.07.2014

Španski motociklistični šampion Marc Marquez se ne obremenjuje z dejstvo, da bi lahko že na dirki za Veliko nagrado Aragonije slavil naslov svetovnega prvaka. Opozarja, da je konkurenca z Danijem Pedroso, Jorgejem Lorenzom in Valentinom Rossijem, izjemna.

Dovi podaljšal, Crutchlow ostaja

19.07.2014

Na dogodku WDW, ki se je odvijal na dirkališču v Misanu, je vodstvo Ducatija zaupalo, s kakšno dirkaško zasedbo bodo krenili v prihodnjo sezono. Na motociklih bosta tudi v prihodnje sedela Andrea Dovizioso in Cal Crutchlow.

Hayden še drugič operiran

19.07.2014

Ameriški motociklistični šampion Nicky Hayden v v tednih premora od napornega dirkanja ni odločil za oddih, ampak je prestal še drugo operacijo zapestja. V San Diegu so naredili vse, da bi se dirkač v prihodnje na stezi počutil veliko bolje.

Pedrosa: Zelo sem zadovoljen

18.07.2014

Motociklistični zvezdnik karavane motoGP Dani Pedrosa (Honda) je zadovoljen z opravljenim na testiranjih v Brnu. O novem motorju ne želi zgubljati besed, saj bodo za konkretne ocene potrebni dodatni preizkusi.

VIDEO: Marquez: Novi motocikel je stabilnejši

18.07.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez je zaključil s testiranji v Brnu in začenja uživati zaslužene počitnice. Prepričan je, da so na češkem dirkališču naredili celo več, kot so načrtovali.

VIDEO: Marquez in Pedrosa testirata v Brnu

16.07.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez za razliko od konkurentov ne počiva. Skupaj z moštvenim tekmecem Danijem Pedroso se mudita na testiranjih v Brnu na Češkem, kjer bo 17. avgusta na sporedu 11. dirka sezone.

Bautista: Želim ostati del motoGP karavane!

16.07.2014

Španski motociklist razreda motoGP Alvaro Bautista se zaveda, da na prvih devetih preizkušnjah letošnje sezone ni pokazal vsega kar zna, a naredil bo vse, da ostane član elitne motociklistične karavane.

Rossi: Zadovoljen sem, a žal še nisem zmagal!

15.07.2014

Italijanski dirkaški šampion Valentino Rossi (Yamaha) je zadovoljen s prvo polovico letošnje sezone razreda motoGP. Želel bi si le, da kar najhitreje vknjiži še zmago, saj je slast drugega in tretjega mesta že okusil.

Marquez po fantastičnem prvem delu sezone: Potrebujem sprostitev, potem pa spet 'na polno'

14.07.2014

Marc Marquez je z devetimi zaporednimi zmagami v razredu motoGP zdaj le še eno oddaljen od rekordnega dosežka Italijana Giacoma Agostinija, ki je v sezonah 1968, 1969 in 1970 dobil prvih deset. Serija se utegne nadaljevati, saj bo naslednja dirka v ZDA, kjer v kraljevem razredu še ni izgubil.

Lorenzo: Potrebujemo še desetinko, ali dve

14.07.2014

Španski motociklistični šampion Jorge Lorenzo je na dirki za Veliko nagrado Nemčije osvojil 3. mesto in ustrezno okrepil močno načeto samozavest. Prepričan je, da za Yamaho prihajajo boljše dirke.

Forum