Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO: Aprilsko vreme ni ustavilo motoristov na poti v Mirno Peč

21.04.2014

Na 16. tradicionalnem blagoslovu motoristov v Mirni Peči se je po ocenah prirediteljev iz Moto kluba Trebnje zbralo približno 4000 motoristov. Obisk je okrnil dež. Po podatkih organizatorjev se v državi motociklizem vse bolj krepi.

Pazljivo s pirotehniko, pri pokanju z možnarji ali karbidom

19.04.2014

V času velikonočnih in prvomajskih praznikov se policisti srečujejo s problematiko, povezano s pokanjem z možnarji ali drugimi pirotehničnimi sredstvi. V preteklih letih je zaradi tega že prišlo do telesnih poškodb ali kaljenja javnega reda in miru, opozarjajo.

Janković: Predčasne volitve šele četrta možnost

16.04.2014

Bratuškova si težko predstavlja, da bi vodila vlado, če Janković zmaga v tekmi za mesto predsednika PS. Tudi koalicijske partnerice menijo, da bi bile predčasne volitve najverjetnejša možnost, če zmaga Janković. Ta pa meni popolnoma drugače.

Državljanom tri leta časa za legalizacijo gradenj

15.04.2014

Slovenci bomo imeli od uveljavitve novega zakona, do česar naj bi prišlo ob začetku leta 2015, tri leta časa, da legaliziramo gradnje. Strokovnjaki sicer ocenjujejo, da je v Sloveniji okoli 400.000 spornih gradenj.

Pred začetkom obnove že dvomi in strah pred vedno novimi aneksi

09.04.2014

Za onkološki inštitut smo plačali več kot 90 milijonov evrov, samo za sanacijo vodovoda pa jih bomo še najmanj sedem, morda pa tudi več. Direktor inštituta pravi: dvomimo da je podpisana pogodba za sanacijo ustrezna ter da jo z aneksi ne bodo dražili.

'Domobranci niso bili slovenska narodna vojska'

03.04.2014

Zveza združenj borcev je ministru za kulturo Grilcu izročila podpise pod peticijo proti postavitvi spomenika v Grahovem. Pravijo, da napis na spomeniku ne ustreza zgodovinskim dejstvom, Nova Slovenska zaveza, ki spomenik postavljal pa trdi nasprotno.

Po sestanku Čuferja z DL: minister molči, Virant pa: Razprava bo zanimiva

02.04.2014

"Mislim, da se minister intimno strinja s tem, da je treba narediti čim več na odhodkovni strani. A po mojem ocenjuje, da je v tej levosredinski vladi to nekoliko težje kot pa dvigovati davke. To pa je točno tisto, kar DL moti," je po sestanku z ministrom Čuferjem dejal Virant.

'Mislila sem, da zdržim več'

25.03.2014

Ministrica za zdravje Alenka Trop Skaza je predsednici vlade Alenki Bratušek Zapisala je, da zapušča položaj zaradi pritistkov, vendar pa javnosti teh pritiskov ne želi pojasnjevati. Prav pojasnil pa si želi sindikat Praktikum.

Virant v pismu: Številnim sem trn v peti. Ne bom odstopil

20.03.2014

Gregor Virant je kupovanje cenejših letalskih kart v pismu pojasnil svojim strankarskim kolegom. Obtožbe so neosnovane, pravi, razlog zanje pa je po njegovem v tem, da sta on in DL številnim trn v peti. Naštel je tudi nekaj razlogov, zakaj naj bi ga želeli diskreditirati.

FOTO: V Kopru tri Natove ladje

28.02.2014

V Koper so priplule tri Natove ladje za odstranjevane min. Poleg odstranjevanja min jih uporabijo tudi v boju proti terorizmu in v operacijah proti širjenju orožja za množično uničevanje.

Forum