Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Juncker Bulčevo potrdil kot komisarsko kandidatko, dobila naj bi resor za promet

14.10.2014

Bodoči predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker je prvi pogovor z Violeto Bulc označil kot odličen in jo potrdil kot komisarsko kandidatko. Viri blizu Junckerja pa so sporočili, da Juncker razmišlja, da bi Bulčevi dodelil resor za promet.

Spet vremenske težave: strele in zalite kleti

22.09.2014

Lep dan se je spremenil v deževnega, ponekod tudi nevihtnega. Iz dveh občin poročajo o udarih strel, iz kranjske občine pa o zalitih kleteh. Kmalu se bo sicer pokazalo, da velja izrek, da po dežju vedno posije sonce, saj bo v naslednjih dneh sončno.

'Izkušnje iz leta 2005 so nam pomagale, da smo težave sorazmerno dobro rešili'

17.09.2014

Razmere zaradi poplav v Pomurju se počasi umirjajo. Iz nekaterih vasi še črpajo vodo, na lendavskem koncu se kopiči voda iz potokov in zalednih voda, vendar so razmere pod nadzorom.

Vransko: Nekaj ur pred tragično nesrečo upravljalec ceste ocenil, da ni nevarnosti

16.09.2014

Nekaj ur pred tragično nesrečo na Vranskem, v kateri sta umrla 17-letna Lara in 30-letni Miha, oba sodelavca AMZS, si je most čez potok Bolska ogledal preglednik. Ocenil je, da nevarnosti ni, sporoča upravljalec ceste.

Klemenčič: Z ognjem in mečem slovenskega pravosodja ne moremo spremeniti

15.09.2014

Kandidat za pravosodnega ministra Goran Klemenčič je uspešno prestal preizkus pred parlamentarnim odborom za pravosodje. Ni sem mogel izogniti vprašanjem, kaj bo storil, če bo protikorupcijska komisija zaznala kršitve glede kandidature Alenke Bratušek za evropsko komisarko. Poudaril je, da ne bo tiho.

VIDEO: Leto od zaprtja Slovenske ceste: 'Če že delajo peš cono, naj odstranijo tudi semaforje za pešce!'

15.09.2014

Ljubljančanom leto dni po zaprtju Slovenske ceste sicer gneča na vzporednih mestnih cestah ni pogodu, a bolj jim gredo v nos semaforji za pešce. "V Zagrebu čez center vozijo tramvaji, pa ni nobenih semaforjev," pravijo. Občina bo sicer z deli na Slovenski cesti nadaljevala oktobra, prihaja tudi drevored.

Številne ceste so zaradi poplav zaprte

13.09.2014

Padavine povzročajo številne nevšečnosti tudi v prometu. Preverite, katere ceste so zaprte. Na cestah na Koroškem je na posameznih odsekih cest zaradi vode, ki z brežin teče čez ceste, potrebna še previdnejša vožnja, opozarja prometnoinformacijski center.

Meteorna voda zalivala kleti, zaradi poplavljenega cestišča zaprte nekatere ceste

02.09.2014

Padavine so povzročile nekaj nevšečnosti. Meteorna voda je zalila kletne prostore gospodarskega objekta v Žužemberku ter dvorišče na Kolodvorski ulici v Lendavi. Zaradi poplavljenega cestišča so zaprte nekatere regionalne ceste. Reka Mura poplavlja znotraj protipoplavnih nasipov.

Bratuškova ni želela dati izjave: 'Vse bo gospod Juncker povedal'

02.09.2014

Jean-Claude Juncker se je sestal z Alenko Bratušek, eno od treh slovenskih kandidatov za položaj evropskega komisarja. Bratuškova izjav po sestanku ni želela dati. Medtem SDS zaradi dogajanja s kandidatom za komisarja želi izredno sejo DZ.

FOTO: Kako hiter bo v primerjavi s predhodniki pri sestavljanju vlade Miro Cerar?

19.08.2014

Predsednik države Borut Pahor je podpisal predlog kandidature Mira Cerarja za novega mandatarja. Pojasnil je, da ga je predlagal iz treh razlogov. Cerar že ima zagotovljeno podporo na glasovanju, ki bo predvidoma prihodnji teden.

Forum