Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Za muslimane se začenja ramazan

27.06.2014

Za okoli milijardo muslimanov po svetu se bo ta konec tedna začel ramazan. Ramazan bo trajal 30 dni, muslimani v Sloveniji pa ga bodo zaključili v ponedeljek, 28. julija. Postijo se zdravi, polnoletni muslimani in muslimanke.

Poslanci ZaAB želijo zakonsko določiti, da posameznik ne more voditi države iz zapora

19.06.2014

Poslanci ZaAB v DZ vlagajo novelo zakona o vladi, s katero bi uvedli minimalne pogoje, ki jih nekdo mora izpolnjevati za nastop funkcije. Po besedah Kociprove je med pogoji najbolj bistven ta, da posameznik ni bil pravnomočno obsojen na nepogojno kazen zapora.

Morilca moti spomenik

04.06.2014

V Jurovskem Dolu, domačem kraju Ivana Krambergerja, ne bodo postavili spominske plošče njemu v spomin. In to zato, ker je tako zahteval njegov morilec. Peter Rotar, ki je zaradi umora odsedel devet let, je namreč lastnik precejšnjega dela okoliške zemlje.

Po kriminalistični preiskavi generalnemu sekretarju AMZS odvzeli vsa pooblastila

21.05.2014

V devetih hišnih preiskavah na območju Ljubljane in Novega mesta so kriminalisti zaradi suma korupcije pridržali tri osebe. Dve osebi so izpustili, ena pa je ostala v pridržanju. Z AMZS so potrdili, da so jih obiskali kriminalisti, kot tudi to, da je bil pridržan generalni sekretar Slavko Rus.

Policijske preiskave v AMZS, pridržan naj bi bil Slavko Rus

20.05.2014

Policija naj bi po neuradnih informacijah preiskovala podkupovanje in izsiljevanje na Avto-moto zvezi Slovenije. Na policiji so potrdili, da so bile pridržane tri osebe, po neuradnih informacijah pa naj bi bil med pridržanimi generalni sekretar Slavko Rus.

Obsojeni pedofil Oman dobil uradno vabilo, sedel z veleposlanikom za častno mizo in z njim obedoval

20.05.2014

Zunanji minister Karl Erjavec, ki opravlja tekoče posle, bo na seji vlade predlagal odpoklic veleposlanika v Avstraliji Milana Balažica, in sicer zaradi sporne udeležbe obsojenega pedofila Nicholasa Omana na odprtju konzulata v Melbournu.

VIDEO: 'Ko sem šel v zapor, je Slovenija postala drugačna. Za to sem pripravljen iti še dvakrat v zapor'

29.04.2014

Predsednik stranke SDS Janez Janša je prepričan, da bo sodba v zadevi Patria padla. Za alternativno prestajanje kazni ne bo zaprosil. Kaj se bo zgodilo s stranko, če bo odšel v zapor? "SDS ni samo Janez Janša," je odgovoril.

Stranka SDS v podporo Janši: 'V kratkem času bo sodba izbrisana iz tega sveta'

28.04.2014

Člani izvršilnega odbora SDS so enotno podprli Janeza Janšo. Kot je sporočil podpredsednik stranke SDS Černač, odzivi na sodbo v zadevi Patria kažejo, da se bo stranka še okrepila. Medtem predsednik republike Pahor pravi, da je treba odločitev sodišča sprejeti in spoštovati.

Domačini zaprli priključek Brnik, ker jim Dars zapira dovoze na parcele

25.04.2014

Domačini so na gorenjski avtocesti zaprli priključek Brnik v obe smeri. Ne strinjajo se namreč, da so po obnovi ceste izgubili dostop do svojih parcel in gozdov.

FOTO: Aprilsko vreme ni ustavilo motoristov na poti v Mirno Peč

21.04.2014

Na 16. tradicionalnem blagoslovu motoristov v Mirni Peči se je po ocenah prirediteljev iz Moto kluba Trebnje zbralo približno 4000 motoristov. Obisk je okrnil dež. Po podatkih organizatorjev se v državi motociklizem vse bolj krepi.

Forum