Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Bratuškova ne izključuje možnosti, da bi jo vlada predlagala za komisarko. Cerar nejevoljen

16.07.2014

Premierka Alenka Bratušek, ki opravlja tekoče posle, ni izključila možnosti, da bi jo lahko vlada predlagala za kandidatko za evropsko komisarko. Miro Cerar meni, da se mora vlada v odhodu o postopkih imenovanja posvetovati tudi s SMC in drugimi v DZ izvoljenimi strankami.

Znebite se neprijetnega vonja vetrov

14.07.2014

Mnogi ljudje se brez pravega uspeha borijo s prebavnimi motnjami, katerih posledica so velikokrat tudi neprijetni plini in vetrovi, a tovrstne težave so od sedaj lahko preteklost.

FOTO in VIDEO: Zaradi česa bi politični veljaki odstopili?

10.07.2014

Na POP TV je potekalo zadnje soočenje predstavnikov strank. Ker smo v času volilne kampanje slišali ogromno volilnih obljub, so odgovarjali tudi na vprašanje, kateri od ukrepov je za njih tako pomemben, da bi, če ne bi bil uresničen, odstopili.

Stranke, ki se borijo za glasove volivcev: s kom bi šli v koalicijo, kaj ponujajo, po kom se zgledujejo in kako bi politiki vrnili ugled

03.07.2014

Politične stranke razkrivajo, kdo so njihovi kandidati za vodenje vlade, po kom se zgledujejo, s kom (ne) bi šle v koalicijo in kako bi politiki vrnile izgubljeni ugled.

Za muslimane se začenja ramazan

27.06.2014

Za okoli milijardo muslimanov po svetu se bo ta konec tedna začel ramazan. Ramazan bo trajal 30 dni, muslimani v Sloveniji pa ga bodo zaključili v ponedeljek, 28. julija. Postijo se zdravi, polnoletni muslimani in muslimanke.

Tviteraši ob soočenju: To je komedija!

26.06.2014

Na Twitterju tudi ob tokratnem soočenju ni manjkalo sočnih odzivov gledalcev. Govora je bilo o grdi igri Bratuškove, Cerarja so nekateri označili za lažnivca, Erjavca in Jankovića pa za prava komika.

Poslanci ZaAB želijo zakonsko določiti, da posameznik ne more voditi države iz zapora

19.06.2014

Poslanci ZaAB v DZ vlagajo novelo zakona o vladi, s katero bi uvedli minimalne pogoje, ki jih nekdo mora izpolnjevati za nastop funkcije. Po besedah Kociprove je med pogoji najbolj bistven ta, da posameznik ni bil pravnomočno obsojen na nepogojno kazen zapora.

Morilca moti spomenik

04.06.2014

V Jurovskem Dolu, domačem kraju Ivana Krambergerja, ne bodo postavili spominske plošče njemu v spomin. In to zato, ker je tako zahteval njegov morilec. Peter Rotar, ki je zaradi umora odsedel devet let, je namreč lastnik precejšnjega dela okoliške zemlje.

Po kriminalistični preiskavi generalnemu sekretarju AMZS odvzeli vsa pooblastila

21.05.2014

V devetih hišnih preiskavah na območju Ljubljane in Novega mesta so kriminalisti zaradi suma korupcije pridržali tri osebe. Dve osebi so izpustili, ena pa je ostala v pridržanju. Z AMZS so potrdili, da so jih obiskali kriminalisti, kot tudi to, da je bil pridržan generalni sekretar Slavko Rus.

Policijske preiskave v AMZS, pridržan naj bi bil Slavko Rus

20.05.2014

Policija naj bi po neuradnih informacijah preiskovala podkupovanje in izsiljevanje na Avto-moto zvezi Slovenije. Na policiji so potrdili, da so bile pridržane tri osebe, po neuradnih informacijah pa naj bi bil med pridržanimi generalni sekretar Slavko Rus.

Forum