Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO: Kako hiter bo v primerjavi s predhodniki pri sestavljanju vlade Miro Cerar?

19.08.2014

Predsednik države Borut Pahor je podpisal predlog kandidature Mira Cerarja za novega mandatarja. Pojasnil je, da ga je predlagal iz treh razlogov. Cerar že ima zagotovljeno podporo na glasovanju, ki bo predvidoma prihodnji teden.

Naše morje cveti, pristojni budno spremljajo širjenje sluzi

14.08.2014

V severnem Jadranu se je razbohotila sluz. Čeprav gre za čisto naraven pojav, ki občasno moti le kopalce in ribiče, je ob pretiranih količinah smrtonosna za živež na morskem dnu, kjer lahko potroši ves kisik. Zaenkrat bojazni pred tem ni, a pristojni ostajajo pozorni.

Cerar ni prepričal Nove Slovenije. Ta se je odločila za opozicijo.

13.08.2014

DeSUS, SD, NSi in ZaAB so na mizo prejeli drugi osnutek koalicijskega sporazuma. Nekateri so z njim zadovoljni, drugi spet ne. V NSi z zapisanim niso zadovoljni, zato so se odločili za opozicijo. Sklenili so tudi, da Cerarja ne bodo podprli za mandatarja.

VIDEO: Posnetek brezglave vožnje motorista, ki je bežal pred kranjskimi policisti

11.08.2014

Letos je na slovenskih cestah umrlo že enajst motoristov. Osem jih je bilo tudi povzročiteljev nesreče, trije pa so umrli, ker so jih spregledali ostali udeleženci v prometu. Poglejte si primer neodgovornega motorista, ki so ga nedavno lovili gorenjski policisti!

Bratuškova ne izključuje možnosti, da bi jo vlada predlagala za komisarko. Cerar nejevoljen

16.07.2014

Premierka Alenka Bratušek, ki opravlja tekoče posle, ni izključila možnosti, da bi jo lahko vlada predlagala za kandidatko za evropsko komisarko. Miro Cerar meni, da se mora vlada v odhodu o postopkih imenovanja posvetovati tudi s SMC in drugimi v DZ izvoljenimi strankami.

Znebite se neprijetnega vonja vetrov

14.07.2014

Mnogi ljudje se brez pravega uspeha borijo s prebavnimi motnjami, katerih posledica so velikokrat tudi neprijetni plini in vetrovi, a tovrstne težave so od sedaj lahko preteklost.

FOTO in VIDEO: Zaradi česa bi politični veljaki odstopili?

10.07.2014

Na POP TV je potekalo zadnje soočenje predstavnikov strank. Ker smo v času volilne kampanje slišali ogromno volilnih obljub, so odgovarjali tudi na vprašanje, kateri od ukrepov je za njih tako pomemben, da bi, če ne bi bil uresničen, odstopili.

Stranke, ki se borijo za glasove volivcev: s kom bi šli v koalicijo, kaj ponujajo, po kom se zgledujejo in kako bi politiki vrnili ugled

03.07.2014

Politične stranke razkrivajo, kdo so njihovi kandidati za vodenje vlade, po kom se zgledujejo, s kom (ne) bi šle v koalicijo in kako bi politiki vrnile izgubljeni ugled.

Za muslimane se začenja ramazan

27.06.2014

Za okoli milijardo muslimanov po svetu se bo ta konec tedna začel ramazan. Ramazan bo trajal 30 dni, muslimani v Sloveniji pa ga bodo zaključili v ponedeljek, 28. julija. Postijo se zdravi, polnoletni muslimani in muslimanke.

Tviteraši ob soočenju: To je komedija!

26.06.2014

Na Twitterju tudi ob tokratnem soočenju ni manjkalo sočnih odzivov gledalcev. Govora je bilo o grdi igri Bratuškove, Cerarja so nekateri označili za lažnivca, Erjavca in Jankovića pa za prava komika.

Forum