Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Nasmejan otrok med kopanjem je ljubka fotografija, toda ali res sodi na družbeno omrežje?

24.11.2014

Osebe, ki so danes še dojenčki, bodo v prihodnosti soočene z dejstvom, da na spletu obstaja bogat zapis njihove preteklosti. Starši naj se vprašajo, ali bo njihovim otrokom čez deset let všeč, da so te slike na spletu, pravi Ajda Petek iz Centra za varnejši internet SAFE-SI.

Hojs bo kandidiral, Novakova pa pravi, da mora biti vodstvo enotno

19.11.2014

Ljudmila Novak je dobila protikandidata na bližajočem se kongresu stranke NSi. Za kandidaturo se je odločil podpredsednik Aleš Hojs, ob tem pa je Novakova sporočila, da mora biti vodstvo stranke skupaj s temeljnimi usmeritvami enotno.

Sindikalisti Cerarju: Glavna žrtev privatizacije bodo zaposleni

14.11.2014

Miro Cerar je na sestanku s predsedniki sindikalnih central izrazil željo po dialogu. Sindikalisti pa so izrazili prepričanje, da je treba zaustaviti proces privatizacije. Cerarja so tudi opozorili na potek pogajanj o krčenju mase plač v javnem sektorju.

Zadnji dnevi in zadnje fotografije Tomaža Humarja

13.11.2014

Pet let po tragični smrti velikega alpinista so v oddaji Epilog s pomočjo njegovih svojcev iskali epilog njegovega poslednjega vzpona. Razkrili so fotografije, ki so jih našli v fotoaparatu, ki ga je imel pri sebi na gori. Spregovoril je tudi njegov šerpa, zadnji človek, ki ga je videl živega.

Juncker Bulčevo potrdil kot komisarsko kandidatko, dobila naj bi resor za promet

14.10.2014

Bodoči predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker je prvi pogovor z Violeto Bulc označil kot odličen in jo potrdil kot komisarsko kandidatko. Viri blizu Junckerja pa so sporočili, da Juncker razmišlja, da bi Bulčevi dodelil resor za promet.

Spet vremenske težave: strele in zalite kleti

22.09.2014

Lep dan se je spremenil v deževnega, ponekod tudi nevihtnega. Iz dveh občin poročajo o udarih strel, iz kranjske občine pa o zalitih kleteh. Kmalu se bo sicer pokazalo, da velja izrek, da po dežju vedno posije sonce, saj bo v naslednjih dneh sončno.

'Izkušnje iz leta 2005 so nam pomagale, da smo težave sorazmerno dobro rešili'

17.09.2014

Razmere zaradi poplav v Pomurju se počasi umirjajo. Iz nekaterih vasi še črpajo vodo, na lendavskem koncu se kopiči voda iz potokov in zalednih voda, vendar so razmere pod nadzorom.

Vransko: Nekaj ur pred tragično nesrečo upravljalec ceste ocenil, da ni nevarnosti

16.09.2014

Nekaj ur pred tragično nesrečo na Vranskem, v kateri sta umrla 17-letna Lara in 30-letni Miha, oba sodelavca AMZS, si je most čez potok Bolska ogledal preglednik. Ocenil je, da nevarnosti ni, sporoča upravljalec ceste.

Klemenčič: Z ognjem in mečem slovenskega pravosodja ne moremo spremeniti

15.09.2014

Kandidat za pravosodnega ministra Goran Klemenčič je uspešno prestal preizkus pred parlamentarnim odborom za pravosodje. Ni sem mogel izogniti vprašanjem, kaj bo storil, če bo protikorupcijska komisija zaznala kršitve glede kandidature Alenke Bratušek za evropsko komisarko. Poudaril je, da ne bo tiho.

VIDEO: Leto od zaprtja Slovenske ceste: 'Če že delajo peš cono, naj odstranijo tudi semaforje za pešce!'

15.09.2014

Ljubljančanom leto dni po zaprtju Slovenske ceste sicer gneča na vzporednih mestnih cestah ni pogodu, a bolj jim gredo v nos semaforji za pešce. "V Zagrebu čez center vozijo tramvaji, pa ni nobenih semaforjev," pravijo. Občina bo sicer z deli na Slovenski cesti nadaljevala oktobra, prihaja tudi drevored.

Forum