Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: 25 krvavih milijard: kruta resnica za olepšano podobo modnih oblačil in čevljev

04.04.2014

Po desetletjih drugačnega mnenja, nošenje krzna in eksotičnih kož ponovno postaja simbol modnega stila in celo prestiža. Resnična podoba industrije se po novem skriva za pridevnikom "etična" reja.

VIDEO: Skoraj 30 let je bil obsojen na smrt, nato pa so ga oprostili

12.03.2014

V ZDA so na prostost izpustili človeka, ki je bil skoraj 30 let za zapahi, saj je bil zaprt za umor svojega občasnega delodajalca, ki pa ga ni izvršil. Pravi, da je odšel v zapor, ko so bili njegovi sinovi še dojenčki, zdaj pa so odrasli in imajo že svoje otroke.

Letalo skrenilo s poti in več kot uro letelo z izključenimi napravami za sledenje. Svojci: Telefoni potnikov še kar zvonijo

11.03.2014

Radarji malezijske vojske naj bi pogrešano letalo boeing 777 zaznali še več kot uro potem, ko je izginilo z radarjev civilnega letalstva. Območje iskanja sledi letala so zato oblasti razširile tudi na Malaško ožino, proti kateri naj bi letelo letalo, potem ko je spremenilo smer in preden so se za njim izgubile vse sledi.

Na Hrvaškem solidarnostna splošna stavka

25.02.2014

Sindikalne centrale so na Hrvaškem k dvourni stavki pozvale vse delavce tako v javnem kot zasebnem sektorju. Stavkali so v znak solidarnosti z delavci, ki že več mesecev niso prejeli plač. Sindikate moti tudi nov zakon o delu.

Renzi bo poskusil oblikovati novo italijansko vlado

17.02.2014

Italijanski predsednik Giorgio Napolitano je vodjo Demokratske stranke, 39-letnega Mattea Renzija, imenoval za mandatarja za sestavo nove vlade. Ravno Renzi je predlagal preoblikovanje vlade, kar je Demokratska stranka z veliko večino potrdila.

Visoka ameriška političarka užalila EU

07.02.2014

"Je*** EU." S temi besedami je z evropsko povezavo na pogovoru o reševanju razmer v Ukrajini opravila pomočnica ameriškega zunanjega ministra. Na njeno nesrečo so ruski "vohuni" pogovor posneli in objavili. Slednje Američane moti bolj kot neokusne besede.

FOTO in VIDEO: Ukrajinska opozicija: V spopadih je umrlo pet ljudi

22.01.2014

"Od zdaj velja, da je bilo ubitih pet ljudi," je glede krvavih spopadov med protestniki in policijo sporočila ukrajinska opozicija. Timošenkova je zaradi smrtnih žrtev iz zapora varnostne sile pozvala, naj ne obremenijo svoje duše s krvjo Ukrajincev.

Obama: Marihuana je manj nevarna kot alkohol

19.01.2014

Barack Obama je dejal, da je marihuana za uporabnike manj nevarna kot pitje alkohola. Prepričan je, da je treba odpraviti zakonodajo, ki predvideva visoke kazni za uporabnike te droge. Priznava, da je 'travo' kadil tudi sam.

Snowden ob koncu 'divjega' leta: Zmagal sem!

24.12.2013

Leto 2013 so močno zaznamovali škandali, ki so bili posledica razkritij ameriškega žvižgača Edwarda Snowdna. Ta je ob koncu leta s svojim "delom" zadovoljen, kot pravi, je dosegel svoje.

Pozirala ob levu, ki ga je ravno ubila, in naletela na ogorčenje javnosti

17.11.2013

Američanka Melissa Bachman, ki ima svojo televizijsko oddajo o lovu, je na svojem Facebook profilu objavila fotografijo zadnje "trofeje". Z njo je pritegnila pozornost uporabnikov družbenih omrežij, ki so množično začeli opozarjati, da je Bachmanovo treba ustaviti.

Video

Ni zadetkov!

Forum