Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

VIDEO: Prišla v zapor in se poročila z morilcem

05.07.2014

Nizozemec Joran van der Sloot je v perujskem zaporu, saj je priznal, da je ubil 21-letno domačinko. Pristojni sumijo, da je povezan tudi z izginotjem ameriške najstnice. A vse to ne moti njegove izbranke, ki je morilca spoznala v zaporu. Z njim pričakuje otroka.

'Hvala Kijev. Ubili ste nedolžne civiliste!'

03.07.2014

Na vzhodu Ukrajine je po napadu vas Kondrašovka uničena. Umrlo je več ljudi, prebivalci pa se sprašujejo, zakaj so jih vladne sile napadle. Tu namreč teroristov ni. Medtem vladna stran izpostavlja, da so separatisti napadli ukrajinske vojake in da so štirje vojaki umrli.

Odkrili nenavadno zvezdo, veliko kot Zemlja, ki je kristalizirala v diamant

25.06.2014

Astronomi so odkrili morda najbolj nenavadno zvezdo v naši galaksiji. Gre namreč za izjemno hladno belo pritlikavko, ki jih je sicer veliko, a jih je le težko videti. Odkrita pritlikavka je po mnenju znanstvenikov kristalizirala v diamant.

Papež Frančišek zavezniškim velesilam: Imeli so fotografije poti do taborišč. Zakaj jih niso razstrelili?

15.06.2014

Papež Frančišek velja za zelo odkritega sogovornika, ki odgovarja na vsa vprašanja in ga ne moti, če s kakšnim odgovorom koga razjezi ali vzpodbudi k razmišljanju. V zadnjem odmevnem intervjuju je spregovoril o fundamentalizmu, vlogi katoliške cerkve v drugi svetovni vojni in svojem predhodniku Benediktu XVI.

Avtorica Harryja Potterja darovala milijon funtov za kampanjo proti škotski neodvisnosti

11.06.2014

Pisateljica J. K. Rowling je nasprotnikom neodvisne Škotske podarila milijon britanskih funtov. Moti jo predvsem, da zagovorniki neodvisnosti ne upoštevajo tveganja. Padla je tudi največja politična stava v Veliki Britaniji.

'Ameriška vojska je vojska lažnivcev, zahrbtnežev, bedakov in nasilnežev'

03.06.2014

Še vedno ni jasno, ali bodo vojaka Bergdahla uradno obtožili dezerterstva. Ko so ga talibani ugrabili, je namreč zapustil svojo enoto, pojavljajo se tudi neuradne informacije, da so ga talibani ugrabili, ko je bil pijan.

FOTO in VIDEO: Zaradi poplav se premikajo minska polja; nevarnost eksplozije min je velika

18.05.2014

Na severu BiH so razmere izredno napete. Oblasti opozarjajo, da po katastrofalnih poplavah zdaj grozi nevarnost zemeljskih plazov. Kritično je tudi na vzhodu Hrvaške, kjer je vodna ujma zahtevala prvo žrtev.

FOTO in VIDEO: 'Situacija je katastrofalna. V Obrenovcu imamo 12 trupel in še več jih bo'

18.05.2014

Tako iz Šabca kot Sremske Mitrovice poročajo o upadanju vodostaja Save, iz Obrenovca pa o umikanju poplavnih voda, medtem ko se v Beogradu z gradnjo nasipov pripravljajo na poplavni val.

'Agonija, ko ne veš, kje je tvoj otrok, je nekaj nepredstavljivega'

01.05.2014

Starša Madeleine McCann, ki je pogrešana že skoraj sedem let, pravita, da sta pripravljena tudi na najhujši možni scenarij. "Vsak, ki misli, da si zatiskamo oči pred resnico, se moti," pravi njena mama Kate. Oče pa: "Primer moramo razrešiti".

Uzakonili poligamijo, a le za moške

30.04.2014

Kenijski predsednik je podpisal sporni zakon, ki dovoljuje poligamijo. Moški imajo lahko zdaj tudi uradno več žen, medtem ko so ženske še vedno lahko poročene zgolj z enim moškim. Podporniki zakona pravijo, da je takšna pač kenijska tradicija.

Video

Ni zadetkov!

Forum