Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO in VIDEO: Pet let za umor Reeve. Njena starša zadovoljna, da je končno konec

21.10.2014

Sodnica je paraolimpijca Oscarja Pistoriusa, ki je spoznan nenaklepnega uboja dekleta Reeve Steenkamp, kaznovala s petimi leti zapora. Tožilstvo je za Pistoriusa sicer zahtevalo najmanj 10 let zapora. V zaporu bo Pistorius vključen v program rehabilitacije.

VIDEO: Kosorjeva odkrito spregovorila o Sanaderju, Pahorju in Janši

25.09.2014

Jadranka Kosor je za oddajo Epilog iskreno spregovorila o svoji politični karieri, uspehih in padcih. Med drugim je povedala, da se za ljudi, ki smo jih imeli za zelo uspešne in velike državnike, zdaj kaže, da to sploh niso bili.

Po 13 letih boja proti terorizmu teroristi še bolj kruti in nevarnejši

11.09.2014

Pred natanko 13 leti se je zgodil napad, ki je precej spremenil tok dogodkov na političnem mednarodnem prizorišču. ZDA so namreč po terorističnem napadu napovedale vojno teroristom, a zdi se, da je teh zdaj več, postali pa so še bolj kruti in nevarni.

Juncker brani svojo izbiro: Cerar mi je dal proste roke

10.09.2014

Jean-Claude Juncker je slovenski premierki v odhodu Alenki Bratušek res dodelil enega od podpredsedniških položajev v Evropski komisiji. Pet slovenskih evropskih poslancev meni, da bi moral Cerar predlagati novega kandidata.

VIDEO: Prišla v zapor in se poročila z morilcem

05.07.2014

Nizozemec Joran van der Sloot je v perujskem zaporu, saj je priznal, da je ubil 21-letno domačinko. Pristojni sumijo, da je povezan tudi z izginotjem ameriške najstnice. A vse to ne moti njegove izbranke, ki je morilca spoznala v zaporu. Z njim pričakuje otroka.

'Hvala Kijev. Ubili ste nedolžne civiliste!'

03.07.2014

Na vzhodu Ukrajine je po napadu vas Kondrašovka uničena. Umrlo je več ljudi, prebivalci pa se sprašujejo, zakaj so jih vladne sile napadle. Tu namreč teroristov ni. Medtem vladna stran izpostavlja, da so separatisti napadli ukrajinske vojake in da so štirje vojaki umrli.

Odkrili nenavadno zvezdo, veliko kot Zemlja, ki je kristalizirala v diamant

25.06.2014

Astronomi so odkrili morda najbolj nenavadno zvezdo v naši galaksiji. Gre namreč za izjemno hladno belo pritlikavko, ki jih je sicer veliko, a jih je le težko videti. Odkrita pritlikavka je po mnenju znanstvenikov kristalizirala v diamant.

Papež Frančišek zavezniškim velesilam: Imeli so fotografije poti do taborišč. Zakaj jih niso razstrelili?

15.06.2014

Papež Frančišek velja za zelo odkritega sogovornika, ki odgovarja na vsa vprašanja in ga ne moti, če s kakšnim odgovorom koga razjezi ali vzpodbudi k razmišljanju. V zadnjem odmevnem intervjuju je spregovoril o fundamentalizmu, vlogi katoliške cerkve v drugi svetovni vojni in svojem predhodniku Benediktu XVI.

Avtorica Harryja Potterja darovala milijon funtov za kampanjo proti škotski neodvisnosti

11.06.2014

Pisateljica J. K. Rowling je nasprotnikom neodvisne Škotske podarila milijon britanskih funtov. Moti jo predvsem, da zagovorniki neodvisnosti ne upoštevajo tveganja. Padla je tudi največja politična stava v Veliki Britaniji.

'Ameriška vojska je vojska lažnivcev, zahrbtnežev, bedakov in nasilnežev'

03.06.2014

Še vedno ni jasno, ali bodo vojaka Bergdahla uradno obtožili dezerterstva. Ko so ga talibani ugrabili, je namreč zapustil svojo enoto, pojavljajo se tudi neuradne informacije, da so ga talibani ugrabili, ko je bil pijan.

Video

Ni zadetkov!

Forum