Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Kaj berejo znani Slovenci – so knjige na papirju spet 'in'?

23.04.2014

V 76 krajih po Sloveniji in zamejstvu bo ob svetovnem dnevu knjige in avtorskih pravic potekala prva Noč knjige. Ob tej priložnosti smo nekaj poznanih imen povprašali o njihovih bralnih navadah, najljubši knjigi in o tem, ali "klasično" branje na papirju izginja.

Magnifico napada Facebook: Všečkajte, naslednjič se bom podelal v hlače!

07.04.2014

Glasbenik in očitno tudi velik šaljivec Magnifico je "udaril" z dvema fotografijama na Facebooku. Na eni mu iz nosa visi (kot kaže) kondom, na drugi pa se smeji, med zobmi pa ima (očitno) tobak za žvečenje. Je vzel zares besede kolega Predina "bolj star, bolj nor"?

Skoraj vsak teden jo pelje na morje

06.08.2013

Kitarist Matic Ajdič je zdaj že drugi teden zapored s Samuelom Lucasom nastopal na priljubljeni papricirani terasi, kjer sta kot vedno navdušila. Med številnimi obiskovalci, ki duetu vedno je iz rok, je tudi Matičeva najbolj zvesta oboževalka.

FOTO: Dopustniške fotografije Damjana Murka

10.07.2013

Damjan Murko, ki je pred devetimi meseci postal očka sina Tiara, se je z družinico odpravil na počitnice na morje. Od vseh je najbolj užival prav njegov prvorojenec, ki je bil navdušen nad kopanjem.

FOTO: Bo novi slovenski misici uspelo tisto, kar do zdaj ni še nobeni?

07.06.2013

23-letna Špela Hojnik, miss Freedom of Slovenia, se odpravlja na prestižni svetovni lepotni izbor Miss Freedom of the World 2013, ki bo potekal na Kosovu. Misica pa nam je razkrila tudi svojo željo. In kaj si želi?

Omar v objemu lepe temnolaske

22.05.2013

Glasbenik Omar Naber, ki so ga v zadnjem času opazili v družbi samih lepotic, se je na nedavnem dogodku družil s temnolaso punco, s katero sta si bila precej naklonjena. Je Omar našel svojo boljšo polovico?

Natalija Verboten v bikiniju pokazala svojo seksi postavo

20.05.2013

Letošnje leto je za priljubljeno slovensko pevko Natalijo Verboten v marsikaterem smislu prelomno. Zakaj se čedalje raje in pogosteje fotografira v seksi krpicah in ali ima zaradi finančne krize novo službo ... nam je Natalija odgovorila iskreno, brez dlake na jeziku ...

Ljubljenček mu je padel s tretjega nadstropja

19.05.2013

Pevec Dadi Daz, ki je zadnje čase zelo dejaven na glasbenem področju, saj ga čakajo poletni festivali in nastopi na večjih odrih, je nedavno preživel zelo travmatično izkušnjo. Njegov mačkon je namreč skozi odprto okno padel v precejšnjo globino, kar je Dadija seveda zelo pretreslo.

'Tudi ženska v obleki lahko nosi hlače'

12.04.2013

Čeprav so nekateri obiskovalci 4. slovenskega tedna mode pogrešali kreacije modnih oblikovalcev, kot so Nina Šušnjara, Matevž Faganel in Sanja Grcić, slednji kljub vsemu niso počivali. Poglejte, kaj so ustvarili.

La Toya: ’Lahka dekleta mi kradejo kariero in kvarijo ugled’

12.02.2013

Porno igralka La Toya Lopez je zelo jezna na mlajšo generacijo deklet, še posebno tujk, ki si s prostituiranjem pri nas služijo kruh. Pravi namreč, da sama samo malo pokaže prsi in zavrti ritko, pa ima denar, še na pamet pa ji ne pride, da bi kar dala vsakomur, kot to počnejo one.

Video

Ni zadetkov!

Forum