Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Umrl je Kajetan Kovič

07.11.2014

V 84. letu starosti se je poslovil slovenski pesnik, pisatelj in prevajalec, akademik Kajetan Kovič, ki se ga spominjamo po delih Moj prijatelj Piki Jakob, Maček Muri, Zmaj Direndaj, Pajacek in punčka, Pesmi štirih in številnih drugih.

Da, tudi v slovenskih kreacijah se lahko sprehajate po Parizu

07.11.2014

Glavni moto četrtkovega dogodka, ko so svoje modne moči združili Veleblagovnica Nama, Maja Štamol, Kopitarna Sevnica in Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije se je izkazal za več kot pravilnega.

Kljub zvezi manekenstvo pri njej ostaja na prvem mestu

21.10.2014

Katarina Jurkovič se z manekenstvom ukvarja že 13 let. Na začetku si sicer lepotica, ki se je na veselje pripadnikov močnejšega spola pred leti razgalila tudi v znani reviji za moške, ni niti slučajno mislila, da bo toliko let vse podrejala le karieri.

FOTO: Maja Prašnikar s fantom uživa na Filipinih!

20.10.2014

Pevka in udeleženka resničnostnega šova Kmetija slavnih Maja Prašnikar se je s fantom Klemenom Drobežem na začetku oktobra preselila na Filipine. Maji je najbolj všeč toplo vreme, najbolj pa jo je presenetila njihova hrana …

FOTO: Tjaša Hrovat rada eksperimentira

09.08.2014

Pevka Tjaša Hrovat, ki jo je širša javnost spoznala v oddaji X Factor, potem bila članica dekliške zasedbe S.W.A.G., zdaj pa prepeva v Ansamblu Zajc, si je nedavno spremenila barvo las. Zdaj je plavolaska. Pa se kaj bolj zabava, kot se je s temnejšo barvo las?

FOTO: Maskerka, ki je skrbela za preobrazbe v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je za svoje sanje prodala tudi avto

07.07.2014

Maskerka Nastja Starič je pred delom v oddaji Znan obraz ima svoj glas tri leta delala v Londonu. V domovino se je vrnila januarja letos zaradi podnebja in bolj kakovostnega načina življenja, trenutno pa se službeno mudi na Maldivih.

La Toya zmešala glavo Nizozemcu!

26.04.2014

Pornoigralka La Toya Lopez je v nočnem klubu spoznala poslovneža, ki se je povsem zatreskal vanjo. Dejal ji je, da je njen princ in da se bosta poročila. Vsak dan jo tudi pokliče in ji pošilja sms-e.

Kaj berejo znani Slovenci – so knjige na papirju spet 'in'?

23.04.2014

V 76 krajih po Sloveniji in zamejstvu bo ob svetovnem dnevu knjige in avtorskih pravic potekala prva Noč knjige. Ob tej priložnosti smo nekaj poznanih imen povprašali o njihovih bralnih navadah, najljubši knjigi in o tem, ali "klasično" branje na papirju izginja.

Magnifico napada Facebook: Všečkajte, naslednjič se bom podelal v hlače!

07.04.2014

Glasbenik in očitno tudi velik šaljivec Magnifico je "udaril" z dvema fotografijama na Facebooku. Na eni mu iz nosa visi (kot kaže) kondom, na drugi pa se smeji, med zobmi pa ima (očitno) tobak za žvečenje. Je vzel zares besede kolega Predina "bolj star, bolj nor"?

Skoraj vsak teden jo pelje na morje

06.08.2013

Kitarist Matic Ajdič je zdaj že drugi teden zapored s Samuelom Lucasom nastopal na priljubljeni papricirani terasi, kjer sta kot vedno navdušila. Med številnimi obiskovalci, ki duetu vedno je iz rok, je tudi Matičeva najbolj zvesta oboževalka.

Video

Ni zadetkov!

Forum