Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Semolič: Je res pravi čas za dvig plač menedžerjem?

14.01.2014

"Ne poznam menedžerja, ki bi zaradi trenutne omejitve plače zbežal v tujino, poznam pa veliko mladih, ki so to storili, ker ne dobijo služb," predlogu, da bi ukinili omejitev višine plače vodilnim v državnih podjetjih, nasprotuje sindikalist Dušan Semolič.

Jezi jih, ker bodo morali prispevati k reševanju bank

11.12.2013

Skupina malih imetnikov podrejenih obveznic bank je vložila pobudo za oceno ustavnosti novele zakona o bančništvu. Moti jih, da bodo morali prispevati k reševanju bank in jih zato čaka delna ali popolna razlastitev.

Kaže, da bo Pogorevc moral vrniti popust, ki mu ga je odobrila Tovšakova

03.09.2013

Nekdanji prvi mož policije Marko Pogorevc bo verjetno moral Vegradu vrniti več kot 140.000 evrov. Gre za popust, ki mu ga je pri nakupu stanovanja odobrila obsojena Hilda Tovšak. Pogorevc je ogorčen nad gradnjo in trdi, da stanovanje celo gnije.

Mišič: Na Luko je prisesanih več takšnih, ki pridno skrbijo za denarni odtok. To bom ustavil ...

27.08.2013

Gašpar Gašpar Mišič se je prebil na vrh Luke Koper. Izključno po zaslugi programa, zagotavlja. Težišče načrta je v boljšem sodelovanju z lokalno skupnostjo, kar bi Luki olajšalo pot do potrebnih dovoljenj in širitev kapacitet pristanišča. Če bo moral družbo zapustiti, pa odpravnine ne bo zahteval, še zagotavlja Mišič.

Center za poslovno usposabljanje – CPU

26.08.2013

CPU – Višja strokovna šola vpisuje v študijske programe Ekonomist, Varovanje, Gradbeništvo, Informatika in Poslovni sekretar do 30. septembra 2013.

Solidarnost prodajo Mercatorja prijavila na KPK

03.07.2013

Člani stranke v nastajanju Solidarnost so na Komisijo za preprečevanje korupcije (KPK) vložili prijavo suma koruptivnih dejanj v zvezi s prodajo Mercatorja. Moti jih, da je Agrokor neprimerno bolj zadolžen kot Mercator, zaradi česar je ta izpostavljen velikemu tveganju.

Višji DDV prinaša izredno podražitev pogonskih goriv

28.06.2013

V začetku tega tedna nas je razveselila sicer le rahla pocenitev naftnih derivatov, a veselje ni trajalo dolgo. Že v ponedeljek se obeta izredna podražitev, razlog pa je dvig DDV. Za liter goriva bo treba odšteti dva centa in pol več kot doslej.

Kmeta kaznovali, znanstvenike utišali: tako so potihem prevzeli nadzor nad semeni in hrano

24.05.2013

Potem ko je javnost razburil primer kmeta, ki je moral plačati odškodnino, ker je sejal neoznačeno seme, se boj proti Monsantu nadaljuje. Zgodba o spornih praksah družbe pa je tudi vse daljša.

FOTO in VIDEO: Delavci Gorenja dosegli svoje: pisni dogovor o izplačilu božičnice in neodpuščanju

12.12.2012

Pred upravno stavbo Gorenja se je zbralo okoli 1000 delavcev, ki so stavkali med drugim zaradi znižanja božičnice in neizplačila nadur. Delavci so dosegli svoj cilj, saj so z upravo sklenili pisni dogovor o izplačilu božičnice, nadur in neodpuščanju.

Od hobija do bogastva: z objavljanjem videov na YouTubu služijo milijone

31.08.2012

Ko se bo vaš otrok naslednjič na glas zasmejal, ko bo pes spet šel mimo mizice in z nje z repom 'pometel' kavno skodelico ali ko si bo mačka zjutraj umivala obraz – snemajte in objavite. Morda boste naslednji srečnež, ki bo obogatel s spomočjo YouTuba.

Video

Ni zadetkov!

Forum