Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Slovenija se je spet zadolžila, čeprav so pristojni zatrjevali, da novih obveznic letos ne bo

28.10.2014

Slovenija gre spet po denar v tujino. Izposodili si bomo milijardo evrov, in spet se bomo zadolžili dražje, kot bi bilo treba, saj obveznice izdajamo ravno v obdobju, ko so zahtevani donosi, tudi zaradi slabih stresnih testov, poskočili.

Fraport dobil gradbeno dovoljenje za gradnjo novega terminala

12.08.2014

Upravljalec frankfurtskega letališča Fraport, ki je najresnejši kandidat za nakup Aerodroma Ljubljana, je dobil gradbeno dovoljenje za tretji terminal. Prvi del naj bi bil v uporabi že leta 2021, s tem pa pričakujejo dodatnih 25 milijonov potnikov letno.

Stavka se nadaljuje, saj je sporazum za stavkajoče nesprejemljiv

08.08.2014

Stavkajoči v Nafti Petrochem ne sprejemajo osnutka socialnega sporazuma. Najbolj jih moti, ker v njem ni ničesar o zagonu proizvodnje. Stavka se tako nadaljuje.

Semolič: Je res pravi čas za dvig plač menedžerjem?

14.01.2014

"Ne poznam menedžerja, ki bi zaradi trenutne omejitve plače zbežal v tujino, poznam pa veliko mladih, ki so to storili, ker ne dobijo služb," predlogu, da bi ukinili omejitev višine plače vodilnim v državnih podjetjih, nasprotuje sindikalist Dušan Semolič.

Jezi jih, ker bodo morali prispevati k reševanju bank

11.12.2013

Skupina malih imetnikov podrejenih obveznic bank je vložila pobudo za oceno ustavnosti novele zakona o bančništvu. Moti jih, da bodo morali prispevati k reševanju bank in jih zato čaka delna ali popolna razlastitev.

Kaže, da bo Pogorevc moral vrniti popust, ki mu ga je odobrila Tovšakova

03.09.2013

Nekdanji prvi mož policije Marko Pogorevc bo verjetno moral Vegradu vrniti več kot 140.000 evrov. Gre za popust, ki mu ga je pri nakupu stanovanja odobrila obsojena Hilda Tovšak. Pogorevc je ogorčen nad gradnjo in trdi, da stanovanje celo gnije.

Mišič: Na Luko je prisesanih več takšnih, ki pridno skrbijo za denarni odtok. To bom ustavil ...

27.08.2013

Gašpar Gašpar Mišič se je prebil na vrh Luke Koper. Izključno po zaslugi programa, zagotavlja. Težišče načrta je v boljšem sodelovanju z lokalno skupnostjo, kar bi Luki olajšalo pot do potrebnih dovoljenj in širitev kapacitet pristanišča. Če bo moral družbo zapustiti, pa odpravnine ne bo zahteval, še zagotavlja Mišič.

Center za poslovno usposabljanje – CPU

26.08.2013

CPU – Višja strokovna šola vpisuje v študijske programe Ekonomist, Varovanje, Gradbeništvo, Informatika in Poslovni sekretar do 30. septembra 2013.

Solidarnost prodajo Mercatorja prijavila na KPK

03.07.2013

Člani stranke v nastajanju Solidarnost so na Komisijo za preprečevanje korupcije (KPK) vložili prijavo suma koruptivnih dejanj v zvezi s prodajo Mercatorja. Moti jih, da je Agrokor neprimerno bolj zadolžen kot Mercator, zaradi česar je ta izpostavljen velikemu tveganju.

Višji DDV prinaša izredno podražitev pogonskih goriv

28.06.2013

V začetku tega tedna nas je razveselila sicer le rahla pocenitev naftnih derivatov, a veselje ni trajalo dolgo. Že v ponedeljek se obeta izredna podražitev, razlog pa je dvig DDV. Za liter goriva bo treba odšteti dva centa in pol več kot doslej.

Video

Ni zadetkov!

Forum