Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

FOTO: Motoristi za motoriste

07.04.2014

Na Vranskem se je zgodil izobraževalno-dobrodelni dogodek Motoristi za motoriste, ki je bil namenjen osvežitvi vozniškega znanja in preizkusu sposobnosti voznikov na dveh kolesih v različnih kritičnih situacijah.

VIDEO: Milijonsko: svečano dočakal najdražji avto na svetu!

27.01.2014

Kris Singh je bogati menedžer investicijskega podjetja, ki je hkrati eden od treh srečnežev, ki so si lahko privoščili nakup okrogle tri milijone vrednega lamborghinija. Avto je kupil ne da bi ga prej videl,dostavili pa so mu ga kar na dom. Več v videu!

Bi imeli lutko princa Georgea?

17.12.2013

Ljubitelji britanske kraljeve družine si lahko po novem omislijo čisto svojega princa Georgea. Gre za porcelanasto lutko bodočega prestolonaslednika v oblačilih, v katerih je šarmiral na dan krsta.

VIDEO: 80.000 netopirjev povzročilo neznosen smrad

10.12.2013

V avstralskem mestu Charters Towers se je v koloniji naselilo 80.000 netopirjev. S helikopterji, hrupom in pištolami so jih poskušali pregnati, saj domačine moti neznosen smrad, ki ga povzročajo.

FOTO: Najbolj zoprni trenutki poletnih festivalov

02.09.2013

Ob koncu poletja se počasi poslavlja tudi glavna sezona glasbenih festivalov na prostem. Preverili smo, kaj obiskovalce pogosto moti: dež, blato, gneča, vročina, mraz, umazana stranišča in še kaj.

VIDEO: Začeli rušiti bizarno črno gradnjo

17.08.2013

Pred kratkim smo pisali o Kitajcu, ki je dobil odločbo, da mora v 15 dneh porušiti svojo vilo, ki jo je brez ustreznih dovoljenj zgradil na vrhu 26-nadstropne stolpnice. Rušenje je že v teku.

FOTO in VIDEO: Kup skalovja? Ne, črna gradnja na vrhu stolpnice

13.08.2013

Ekscentrični Kitajec je na vrhu 26-nadstropne stolpnice zgradil ogromno vilo, ki je videti kot kup skalovja. Oblasti so mu že izdale odločbo o rušenju, ki pa gotovo ne bo preprosto.

FOTO in VIDEO: Zunaj pasja vročina, znotraj hudičevo mraz

10.07.2013

V New Yorku so odprli bar, ki nudi prav posebno poletno ali – bolje rečeno – zimsko osvežitev. Izdelan je iz ledu, temperatura pa znaša pet stopinj Celzija pod ničlo. Strežejo predvsem koktajle.

Umrl najstarejši Zemljan

12.06.2013

Na Japonskem je umrl najstarejši Zemljan, 116-letni Japonec Džiroemon Kimura. Kimura je bil ne samo trenutno najstarejši Zemljan, pač pa tudi moški, ki je doslej živel najdlje. Rodil se je leta 1897, umrl pa je zaradi starosti v bolnišnici.

VIDEO: Krsta, v kateri ste videti živi

05.06.2013

Zbigniew Lindner živi na Poljskem in se ukvarja z izdelavo krst. Da bi bila prodaja njegovih izdelkov kar najboljša, se je domislil prav posebenega načina trženja. Vsako leto izda koledar s krstami, ob katerih pozirajo pomanjkljivo oblečene lepotice.

Video

Ni zadetkov!

Forum