Članki

RC213V letnik 2015 na preizkusu: Stoner bo testiral v Motegiju

29.10.2014

Nekdanji svetovni motociklistični prvak Casey Stoner bo odgovornim pri Hondi pomagal pri razvoju motocikla razreda motoGP za sezono 2015. V Motegiju ga namreč čaka dvodnevni preizkus modela RC213V.

Lorenzo: Naša napaka!

29.10.2014

Dvakratni svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Jorge Lorenzo (Yamaha) si na zadnji dirki sezone želi preboja na drugo mesto v skupnem seštevku, do dirke v Valencii pa bo moral odpraviti napake iz Sepanga. Predvsem, ko gre za kondicijsko pripravo.

Slovenija se je spet zadolžila, čeprav so pristojni zatrjevali, da novih obveznic letos ne bo

28.10.2014

Slovenija gre spet po denar v tujino. Izposodili si bomo milijardo evrov, in spet se bomo zadolžili dražje, kot bi bilo treba, saj obveznice izdajamo ravno v obdobju, ko so zahtevani donosi, tudi zaradi slabih stresnih testov, poskočili.

Marquez: Za sanjski razplet sezone mi manjka še Doohanov rekord

28.10.2014

Fantastični Marc Marquez je pred dnevi v Sepangu v kraljevskem motociklističnem razredu dosegel nove mejnike. Dirkače čaka le še zadnja preizkušnja sezone, dirka za veliko nagrado Valencie, ki bo 9. novembra in tudi tam bo novi-stari svetovni prvak razreda motoGP lovil nove podvige.

VIDEO: Kosilo za Valentina Rossija

26.10.2014

Iztok Ilšnik je eden največjih slovenskih navijačev Valentina Rossija in vrhunski kuhar. Obe strasti je združil in nastalo je kosilo, ki se ga ne bi branili niti anglečki. Več o Iztoku in kako je prišel do ideje za zmagovalno rižoto VR 46 in ekstravagantno sladico pa v videu...

FOTO in VIDEO: Marquez v Sepangu do 12. zmage v sezoni

26.10.2014

Svetovni prvak v razredu motoGP Španec Marc Marquez je na dirki za VN Malezije prišel do 12. zmage v sezoni. Na dirkališču v Sepangu so se najprej pomerili v najšibkejšem razredu, kjer je slavil Efren Vazquez, v razredu moto2 pa je prvo mesto prav tako pripadlo Špancu. Najboljši je bil Maverick Vinales.

Lorenzo: Mokro ali suho, samo ne nekaj vmes

25.10.2014

Najboljše dirkače razreda motoGP v Maleziji v nedeljo čaka predzadnja preizkušnja v letošnji sezoni. Jorge Lorenzo je na tretjem mestu v skupnem seštevku točkovanja in upa, da na razplet dirke ne bodo preveč vplivale spremenljive vremenske razmere.

FOTO in VIDEO: Marquez z rekordom steze do najboljšega startnega položaja

24.10.2014

Dirkači so opravili s kvalifikacijami v vseh treh razredih pred nedeljsko predzadnjo preizkušnjo sezone za VN Malezije. V kraljevem razredu motoGP je bil najhitrejši Španec Marc Marquez, ki je ob tem zrušil rekord steze v Sepangu.

FOTO in VIDEO: Pet let za umor Reeve. Njena starša zadovoljna, da je končno konec

21.10.2014

Sodnica je paraolimpijca Oscarja Pistoriusa, ki je spoznan nenaklepnega uboja dekleta Reeve Steenkamp, kaznovala s petimi leti zapora. Tožilstvo je za Pistoriusa sicer zahtevalo najmanj 10 let zapora. V zaporu bo Pistorius vključen v program rehabilitacije.

Kljub zvezi manekenstvo pri njej ostaja na prvem mestu

21.10.2014

Katarina Jurkovič se z manekenstvom ukvarja že 13 let. Na začetku si sicer lepotica, ki se je na veselje pripadnikov močnejšega spola pred leti razgalila tudi v znani reviji za moške, ni niti slučajno mislila, da bo toliko let vse podrejala le karieri.

Forum