Članki

Jack Miller kot novi Casey Stoner?

02.10.2014

Avstralski motociklistični zvezdnik Jack Miller bo v novi sezoni zakorakal med predstavnike elitnega razreda motoGP, za njegov razvoj pa naj bi skrbel Italijan Cristian Gabbarini, ki je svoj čas do naslovov svetovnega prvaka pomagal tudi Caseyju Stonerju.

Vinales po sklenitvi dogovora s Suzukijem: Najprej sem mislil, da je šala

01.10.2014

Španski motociklist Maverick Vinales kar ne more verjeti, da bo prihodnjo sezono dirkal med elito razreda motoGP. Dogovoril se je za sodelovanje s povratniki, ekipo japonskega Suzukija.

Lindsey Vonn spet na smučeh: Veliko jih je verjelo, da se ne bom več vrnila!

01.10.2014

Ameriška smučarska šampionka Lindsey Vonn je prvič po zadnjih posegih stopila na smuči. Priznava, da ji je povsem jasno, da so bili številni prepričani, da se ne bo nikoli več vrnila na bele strmine.

Iannone: Lahko bi se boril za zmagovalne stopničke!

30.09.2014

Italijanski motociklistični dirkač razreda motoGP Andrea Iannone (Pramac Ducati) je že pozabil na dogodke v Aragoniji, kjer je moral že v drugem krogu skleniti preizkušnjo. Prepričan je, da bi bil v nasprotnem primeru sposoben biti bitko za zmagovalni oder.

Marquez po padcu: Pozitivno je to, da sem še povišal …

29.09.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez (Honda) je po padcu na dirki za Veliko nagrado Aragonije priznal, da je povsem sam kriv, da je preizkušnjo zaključil v pesku in ostal brez novih točk.

Rossi pomiril navijače: Imam le glavobol

29.09.2014

Italijanski motociklistični zvezdnik Valentino Rossi je dirko svetovnega prvenstva za VN Aragonije končal s padcem in v bolnišnici. Utrpel je pretres možganov, zato so ga preventivno obdržali na opazovanju. Rossi je kar sam prek Twitterja pomiril navijače, češ, da ima le glavobol.

'Oba si zasluživa boljše!'

29.09.2014

Kelly Brook je nedavno po slabe pol leta razdrla zaroko z mišičnjakom Davidom McIntoshom, saj so se pojavile govorice, da naj bi jo prevaral s prijateljico Sarah Harper. Kelly glede vsega ni zagrenjena, on pa se je zadevo odločil razložiti v pismu javnosti.

Blagodejni učinki crkljanja po seksu

28.09.2014

Ženske pogosto moti, če se njihov partner po spolnem odnosu ne želi ljubkovati z njimi in raje, namesto njih, objame vzglavnik in zasmrči. Na srečo za ženske obstajajo načini, da jih prepričate v crkljanje in da tudi oni uživajo v tem.

'Brez dvoma je Rossi boljši dirkač, kot je kdajkoli bil'

27.09.2014

Italijanski dirkaški šampion Valentino Rossi (Yamaha) je po prepričanju alfe in omege Yamahe Koučija Tsujija veliko boljši dirkač, kot je bil ob osvojitvi svojega zadnjega naslova svetovnega prvaka.

VIDEO: Barberaju 'zagorelo' pod zadnjico

26.09.2014

Španski dirkač razreda motoGP Hector Barbera (Avintia) bo skušal kar najhitreje pozabiti uvodni prosti trening pred dirko za Veliko nagrado Aragonije. Nekoliko nepričakovano mu je zagorel ducatijev motor.

Forum