Članki

Janković: Predčasne volitve šele četrta možnost

16.04.2014

Bratuškova si težko predstavlja, da bi vodila vlado, če Janković zmaga v tekmi za mesto predsednika PS. Tudi koalicijske partnerice menijo, da bi bile predčasne volitve najverjetnejša možnost, če zmaga Janković. Ta pa meni popolnoma drugače.

Državljanom tri leta časa za legalizacijo gradenj

15.04.2014

Slovenci bomo imeli od uveljavitve novega zakona, do česar naj bi prišlo ob začetku leta 2015, tri leta časa, da legaliziramo gradnje. Strokovnjaki sicer ocenjujejo, da je v Sloveniji okoli 400.000 spornih gradenj.

Nasveti za ohranitev zveze na daljavo

15.04.2014

Spoznali ste idealnega moškega, ki pa živi precej daleč stran od vas. Ne pustite, da razdalja vpliva na vašo srečo. Kako ohraniti zvezo na daljavo in kako jo začiniti, si preberite v nadaljevanju.

Srce mu bije za Valeta

14.04.2014

Jani Komel iz Križa pri Sežani velja za enega največjih navijačev dirkaškega šampiona Valentina Rossija. Dirkaški doktor ga na vsaki dirki navduši, še najbolj pa mu je v spominu ostal manever iz sezone 2009, ko je na dirki v Jerezu ugnal Jorgeja Lorenza.

Lorenzo: Pred startom so mojo koncentracijo motili komarji

14.04.2014

Španski motociklistični šampion Jorge Lorenzo (Yamaha) bo skušal kar najhitreje pozabiti na dogajanje v Austinu. Dirko je namreč v celoti pokvaril še pred startom.

Marquez: 'Nisem vozil s pol moči ...'

14.04.2014

Svetovni prvak Mark Marquez je zanesljivo slavil na drugi preizkušnje sezone svetovnega motociklističnega prvenstva 2014 v elitnem razredu motoGP. Nekateri predstavniki sedme sile so po dirki namigovali, da je Španec konkurenco ugnal "s pol moči".

Italijanski motociklizem ovit v črno

13.04.2014

Motociklistična karavana serije motoGP se mudi v ameriškem Austinu, kjer je bila na sporedu druga dirka letošnje sezone. Za žalost med italijanskimi dirkači pa je poskrbela vest iz Misana, kjer se je smrtno ponesrečil Emanuele Cassani.

VIDEO: Dirkači in njihove 'ljubice'

13.04.2014

Motociklističnim dirkačem serije motoGP njihovi motorji pomenijo vse na svetu. Ravno zaradi tega ne čudi, da jih pogosto označijo kar za svoje ljubice. Ne vsi. Svetovni podprvak Jorge Lorenzo (Yamaha) in Dani Pedrosa (Honda) z motorjem ne gojita odnosa, kot denimo Valentino Rossi in Marc Marquez.

VIDEO: Marquez dobil še drugo dirko v letošnji sezoni!

13.04.2014

Svetovni prvak motociklističnega razreda motoGP Marc Marquez (Honda) je zmagovalec dirke za Veliko nagrado Amerik. Drugo mesto je osvojil njegov moštveni tekmec Dani Pedrosa, tretjega pa se je veselil Andrea Dovizioso (Ducati).

Marquezu še ogrevanje, Pedrosa mu je za 'petami'

13.04.2014

Španski motociklist Marc Marquez (Honda) ne popušča. Potem, ko je bil najhitrejši na vseh prostih treningih, premoč pa kronal še z najboljšim startnim položajem na dirki za Veliko nagrado Amerik, je bil razred zase tudi na ogrevanju.

Forum