Članki

Crutchlow bo moral na debi v Argentini še počakati

23.04.2014

Angleški motociklist Cal Crutchlow (Ducati) bo moral zaradi poškodbe desne rok izpustiti dirko za Veliko nagrado Argentine. Nadomestil ga bo Ducatijev testni dirkač Michelle Pirro.

Kaj berejo znani Slovenci – so knjige na papirju spet 'in'?

23.04.2014

V 76 krajih po Sloveniji in zamejstvu bo ob svetovnem dnevu knjige in avtorskih pravic potekala prva Noč knjige. Ob tej priložnosti smo nekaj poznanih imen povprašali o njihovih bralnih navadah, najljubši knjigi in o tem, ali "klasično" branje na papirju izginja.

FOTO: Aprilsko vreme ni ustavilo motoristov na poti v Mirno Peč

21.04.2014

Na 16. tradicionalnem blagoslovu motoristov v Mirni Peči se je po ocenah prirediteljev iz Moto kluba Trebnje zbralo približno 4000 motoristov. Obisk je okrnil dež. Po podatkih organizatorjev se v državi motociklizem vse bolj krepi.

Hayden: Veselim se argentinskega izziva!

21.04.2014

Nekdanji svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Nicky Hayden se veseli argentinskega izziva, v preteklosti pa se je na novih dirkališčih vselej znašel dobro.

Dosežki de Punieta primerljivi s tistimi Aleixa Espargaroja

21.04.2014

Medtem, ko se svetovna motociklistična elita zbrana v razredu motoGP spogleduje z naslednjo dirko, so pri Suzukiju v zadnji sezoni pred vrnitvijo, osredotočeni na test, ki ga bodo opravili na novem dirkališču v Argentini.

Pazljivo s pirotehniko, pri pokanju z možnarji ali karbidom

19.04.2014

V času velikonočnih in prvomajskih praznikov se policisti srečujejo s problematiko, povezano s pokanjem z možnarji ali drugimi pirotehničnimi sredstvi. V preteklih letih je zaradi tega že prišlo do telesnih poškodb ali kaljenja javnega reda in miru, opozarjajo.

Janković: Predčasne volitve šele četrta možnost

16.04.2014

Bratuškova si težko predstavlja, da bi vodila vlado, če Janković zmaga v tekmi za mesto predsednika PS. Tudi koalicijske partnerice menijo, da bi bile predčasne volitve najverjetnejša možnost, če zmaga Janković. Ta pa meni popolnoma drugače.

Državljanom tri leta časa za legalizacijo gradenj

15.04.2014

Slovenci bomo imeli od uveljavitve novega zakona, do česar naj bi prišlo ob začetku leta 2015, tri leta časa, da legaliziramo gradnje. Strokovnjaki sicer ocenjujejo, da je v Sloveniji okoli 400.000 spornih gradenj.

Nasveti za ohranitev zveze na daljavo

15.04.2014

Spoznali ste idealnega moškega, ki pa živi precej daleč stran od vas. Ne pustite, da razdalja vpliva na vašo srečo. Kako ohraniti zvezo na daljavo in kako jo začiniti, si preberite v nadaljevanju.

Srce mu bije za Valeta

14.04.2014

Jani Komel iz Križa pri Sežani velja za enega največjih navijačev dirkaškega šampiona Valentina Rossija. Dirkaški doktor ga na vsaki dirki navduši, še najbolj pa mu je v spominu ostal manever iz sezone 2009, ko je na dirki v Jerezu ugnal Jorgeja Lorenza.

Forum