Članki

Crutchlow: To je tisto, kar sem pričakoval!

25.11.2014

Angleški motociklist razreda motoGP Cal Crutchlow (CWM LCR Honda) z nestrpnostjo pričakuje naslednja testiranja, saj se je na novem motorju izvrstno znašel. Priznava, da je bil dan testiranj premalo, da bi motor v popolnosti osvojil.

Nasmejan otrok med kopanjem je ljubka fotografija, toda ali res sodi na družbeno omrežje?

24.11.2014

Osebe, ki so danes še dojenčki, bodo v prihodnosti soočene z dejstvom, da na spletu obstaja bogat zapis njihove preteklosti. Starši naj se vprašajo, ali bo njihovim otrokom čez deset let všeč, da so te slike na spletu, pravi Ajda Petek iz Centra za varnejši internet SAFE-SI.

Janković, Gabrovec in Vehovar predstavili svoja stališča

19.11.2014

Na prvi predstavitvi kandidatov za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije so kandidati Zoran Janković, Bogdan Gabrovec in Andraž Vehovar spregovorili, zakaj so se odločili podati v boj za predsedniški stolček, kakšno je stanje v slovenskem športu in kakšni so njihovi konkretni predlogi.

VIDEO: Geldof: 'Adele? Sploh je nisem klical!'

19.11.2014

Glasbenik in dobrodelnež Sir Bob Geldof, ki tudi po treh desetletjih stoji za projektom Band Aid 30, pri katerem zbirajo denar za izkorenitev epidemije ebole, je navedbe, da je klical Adele, ki naj bi ga ignorirala, označil za popoln nesmisel.

Hojs bo kandidiral, Novakova pa pravi, da mora biti vodstvo enotno

19.11.2014

Ljudmila Novak je dobila protikandidata na bližajočem se kongresu stranke NSi. Za kandidaturo se je odločil podpredsednik Aleš Hojs, ob tem pa je Novakova sporočila, da mora biti vodstvo stranke skupaj s temeljnimi usmeritvami enotno.

Žagar športnik leta po izboru AMZS

14.11.2014

Na slavnostni podelitvi nagrad najboljšim športnikom pod okriljem Avto moto zveza Slovenije (AMZS) je najpomembnejše priznanje za športnika leta dobil speedwayist Matej Žagar. Prislužil si ga je s skupno petim mestom v svetovnem prvenstvu in prvo slovensko zmago v tem tekmovanju.

Sindikalisti Cerarju: Glavna žrtev privatizacije bodo zaposleni

14.11.2014

Miro Cerar je na sestanku s predsedniki sindikalnih central izrazil željo po dialogu. Sindikalisti pa so izrazili prepričanje, da je treba zaustaviti proces privatizacije. Cerarja so tudi opozorili na potek pogajanj o krčenju mase plač v javnem sektorju.

Iličić za Gazzetto dello Sport: Sprejmem žvižge, toda mojo družino naj pustijo na miru

14.11.2014

Josip Iličić ne preživlja ravno najboljšega trenutka v karieri. V zadnjem času je doživel kar nekaj pretresov, prvega na relaciji s selektorjem Srečkom Katancem, ki ga je "rešil" tako, da se je odpovedal igranju za slovensko izbrano vrsto, drugi pa je navidezni spor z navijači Fiorentine.

Zadnji dnevi in zadnje fotografije Tomaža Humarja

13.11.2014

Pet let po tragični smrti velikega alpinista so v oddaji Epilog s pomočjo njegovih svojcev iskali epilog njegovega poslednjega vzpona. Razkrili so fotografije, ki so jih našli v fotoaparatu, ki ga je imel pri sebi na gori. Spregovoril je tudi njegov šerpa, zadnji človek, ki ga je videl živega.

VIDEO: To je razlog za njegove mišice

10.11.2014

Avstralski igralec Hugh Jackman je izjemno priljubljen pri nežnejšem spolu. Eden od razlogov za to je tudi njegovo lepo oblikovano telo. 46-letnik je zdaj pokazal, kako mu uspe vzdrževati takšno postavo.

Forum