Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Meregalli: Čakamo le še na Valentinovo zmago!

30.07.2014

Direktor motociklističnega moštva Yamaha v razredu motoGP Massimo Meregalli je zadovoljen z dosežki Valentina Rossija v prvi polovici letošnje sezone, v nadaljevanju pa bo po njegovem prepričanju svoj pravi obraz pokazal tudi Jorge Lorenzo.

Suppo: Kar počne Marc je neverjetno

30.07.2014

Šef motociklistične ekipe Honda Livio Suppo je navdušen nad blestečimi predstavami Marca Marqueza v prvi polovici sezone v elitnem razredu motoGP.

Schwantz predstavnikom Suzukija: Ne čakajte na Valencio!

26.07.2014

Legendarni motociklistični dirkač Kevin Schwantz je po preizkusu Suzukijevega motoGP motocikla vodilnim predstavnikom japonskega moštva sporočil, da naj ne čakajo na zaključek sezone, ampak si nemudoma zagotovijo kakšno posebno povabilo.

Marquez: Ne smemo pozabiti na Danija, Jorgeja in Valentina!

20.07.2014

Španski motociklistični šampion Marc Marquez se ne obremenjuje z dejstvo, da bi lahko že na dirki za Veliko nagrado Aragonije slavil naslov svetovnega prvaka. Opozarja, da je konkurenca z Danijem Pedroso, Jorgejem Lorenzom in Valentinom Rossijem, izjemna.

Dovi podaljšal, Crutchlow ostaja

19.07.2014

Na dogodku WDW, ki se je odvijal na dirkališču v Misanu, je vodstvo Ducatija zaupalo, s kakšno dirkaško zasedbo bodo krenili v prihodnjo sezono. Na motociklih bosta tudi v prihodnje sedela Andrea Dovizioso in Cal Crutchlow.

Hayden še drugič operiran

19.07.2014

Ameriški motociklistični šampion Nicky Hayden v v tednih premora od napornega dirkanja ni odločil za oddih, ampak je prestal še drugo operacijo zapestja. V San Diegu so naredili vse, da bi se dirkač v prihodnje na stezi počutil veliko bolje.

Pedrosa: Zelo sem zadovoljen

18.07.2014

Motociklistični zvezdnik karavane motoGP Dani Pedrosa (Honda) je zadovoljen z opravljenim na testiranjih v Brnu. O novem motorju ne želi zgubljati besed, saj bodo za konkretne ocene potrebni dodatni preizkusi.

VIDEO: Marquez: Novi motocikel je stabilnejši

18.07.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez je zaključil s testiranji v Brnu in začenja uživati zaslužene počitnice. Prepričan je, da so na češkem dirkališču naredili celo več, kot so načrtovali.

VIDEO: Marquez in Pedrosa testirata v Brnu

16.07.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez za razliko od konkurentov ne počiva. Skupaj z moštvenim tekmecem Danijem Pedroso se mudita na testiranjih v Brnu na Češkem, kjer bo 17. avgusta na sporedu 11. dirka sezone.

Bautista: Želim ostati del motoGP karavane!

16.07.2014

Španski motociklist razreda motoGP Alvaro Bautista se zaveda, da na prvih devetih preizkušnjah letošnje sezone ni pokazal vsega kar zna, a naredil bo vse, da ostane član elitne motociklistične karavane.

Forum

Ni zadetkov!