Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Žagar športnik leta po izboru AMZS

14.11.2014

Na slavnostni podelitvi nagrad najboljšim športnikom pod okriljem Avto moto zveza Slovenije (AMZS) je najpomembnejše priznanje za športnika leta dobil speedwayist Matej Žagar. Prislužil si ga je s skupno petim mestom v svetovnem prvenstvu in prvo slovensko zmago v tem tekmovanju.

Lorenzo najhitrejši na prvem dnevu testiranj

10.11.2014

Nedeljska dirka za VN Valencie je bila pika na i zanimive in napete sezone motociklistične sezone. A dirkači niso prav nič počivali, saj so od ponedeljka do srede na prizorišču dirke na vrsti tridnevna testiranja za novo sezono. Prvi dan je bil najhitrejši Jorge Lorenzo. Melandri se vrača v razred motoGP.

VIDEO: NAGRADNA IGRA: Znan je lastnik podpisane Lorenzove čelade

10.11.2014

Končana je nagradna igra, dvakratni svetovni motociklistični prvak Jorge Lorenzo je namreč podpisal čelado na prizorišču dirke razreda motoGP za VN Valencie. Dobitnik čelade je Anže Filipič iz Zgornje Bistrice.

Dirkaška brata Marquez za zgodovino

10.11.2014

Z dirko v Valencii se je končala sezona motociklističnega svetovnega prvenstva. Naslov prvaka v razredu motoGP si je zagotovil Marc Marquez, ki je v Valencii zabeležil že 13., rekordno zmago. Veliko razlogov za veselje je imel tudi njegov mlajši brat Alex, ki je postal prvak v razredu moto3.

VIDEO: Tudi delavci ob stezi uživajo v dirkah

09.11.2014

Naša ekipa motoGP se je v zgodnjih jutranjih urah pridružila španskim delavcem ob stezi. V videu poglejte kako se prostovoljci pripravljajo na dirko, kaj si pripravijo za zajtrk in kaj morajo postoriti še pred sončnim vzhodom.

Dirkaški duo: Marquez proti Rossiju

09.11.2014

Marc Marquez je z zmago v Valencii še enkrat pokazal, da želi biti v motoGP ne samo tako uspešen kot njegov vzornik Valentino Rossi, ampak boljši. A izkušeni 14 let starejši Doktor se ne pusti zlahka izriniti s prestola priljubljenosti, zato je njun dvoboj močno zaznamoval sezono.

Bojanov moto muzej

09.11.2014

Bojan Jakše sodi v skupino največjih motociklističnih navdušencev na sončni strani Alp. Srce mu bije za Valentina Rossija, a v njegovem 'moto muzeju' ne manjka spominkov številnih dirkaških legend od obdobja Wayna Gardnerja naprej.

Največji garač med motociklisti? To naj bi bil Tito …

09.11.2014

Svetovni motociklstični prvak razreda moto2 Esteve Rabat sodi med največje garače v motociklistični karavani serije motoGP. Ravno zaradi tega predstavniki dirkaške elite o njem govorijo zelo spoštljivo. Španec sicer trenira skupaj z bratoma Marquez.

VIDEO: Marquez za konec sezone zrušil še Doohanov rekord

09.11.2014

Svetovni prvak razreda motoGP Marc Marquez (Honda) je zmagovalec zadnje dirke sezone, preizkušnje za Veliko nagrado Valencie. S tem je prehitel Micka Doohana, saj je v letošnji sezoni vknjižil 13. zmago.

Marquezu jutranje ogrevanje pred zadnjo dirko sezone

09.11.2014

Svetovna motociklistična elita razreda motoGP je opravila z jutranjim ogrevanjem pred dirko za Veliko nagrado Valencie. Znova je bil najhitrejši svetovni prvak Marc Marquez (Honda).