Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Miller: Motor je neverjeten!

28.11.2014

Avstralski novinec med motociklistično elito razreda motoGP Jack Miller (CWM LCR Honda) je nadvse zadovoljen z zmogljivostjo svojega novega motocikla, ki nosi oznako RC213V-RS. V Maleziji se je povsem privadil nanj.

Rossi: Akademija me pomlajuje!

26.11.2014

Svetovni motociklistični podprvak razreda motoGP Valentino Rossi je razkril razlog, zakaj se pri 35-letih še vedno na dirkališču počuti zelo mladostno. Razlog tiči v njegovi dirkaški akademiji VR46, pod okriljem katere napreduje sedem dirkačev.

Crutchlow: To je tisto, kar sem pričakoval!

25.11.2014

Angleški motociklist razreda motoGP Cal Crutchlow (CWM LCR Honda) z nestrpnostjo pričakuje naslednja testiranja, saj se je na novem motorju izvrstno znašel. Priznava, da je bil dan testiranj premalo, da bi motor v popolnosti osvojil.

VIDEO: Nagrajenec Anže Filipič je prejel podpisano Lorenzovo čelado

25.11.2014

Mladi motociklistični navdušenec Anže Filipič je v studiu POP TV prejel nagrado, podpisano čelado španskega dirkača v razredu motoGP Jorgeja Lorenzo. Izročil mu jo je televizijski komentator Gaber Keržišnik.

Žagar športnik leta po izboru AMZS

14.11.2014

Na slavnostni podelitvi nagrad najboljšim športnikom pod okriljem Avto moto zveza Slovenije (AMZS) je najpomembnejše priznanje za športnika leta dobil speedwayist Matej Žagar. Prislužil si ga je s skupno petim mestom v svetovnem prvenstvu in prvo slovensko zmago v tem tekmovanju.

Lorenzo najhitrejši na prvem dnevu testiranj

10.11.2014

Nedeljska dirka za VN Valencie je bila pika na i zanimive in napete sezone motociklistične sezone. A dirkači niso prav nič počivali, saj so od ponedeljka do srede na prizorišču dirke na vrsti tridnevna testiranja za novo sezono. Prvi dan je bil najhitrejši Jorge Lorenzo. Melandri se vrača v razred motoGP.

VIDEO: NAGRADNA IGRA: Znan je lastnik podpisane Lorenzove čelade

10.11.2014

Končana je nagradna igra, dvakratni svetovni motociklistični prvak Jorge Lorenzo je namreč podpisal čelado na prizorišču dirke razreda motoGP za VN Valencie. Dobitnik čelade je Anže Filipič iz Zgornje Bistrice.

Dirkaška brata Marquez za zgodovino

10.11.2014

Z dirko v Valencii se je končala sezona motociklističnega svetovnega prvenstva. Naslov prvaka v razredu motoGP si je zagotovil Marc Marquez, ki je v Valencii zabeležil že 13., rekordno zmago. Veliko razlogov za veselje je imel tudi njegov mlajši brat Alex, ki je postal prvak v razredu moto3.

VIDEO: Tudi delavci ob stezi uživajo v dirkah

09.11.2014

Naša ekipa motoGP se je v zgodnjih jutranjih urah pridružila španskim delavcem ob stezi. V videu poglejte kako se prostovoljci pripravljajo na dirko, kaj si pripravijo za zajtrk in kaj morajo postoriti še pred sončnim vzhodom.

Dirkaški duo: Marquez proti Rossiju

09.11.2014

Marc Marquez je z zmago v Valencii še enkrat pokazal, da želi biti v motoGP ne samo tako uspešen kot njegov vzornik Valentino Rossi, ampak boljši. A izkušeni 14 let starejši Doktor se ne pusti zlahka izriniti s prestola priljubljenosti, zato je njun dvoboj močno zaznamoval sezono.