Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Pri Suzukiju se (še) ne pogajajo s Pedroso

24.04.2014

Vodstvo motociklistične ekipe Suzuki, ki bo v prihodnji sezoni nastopala med dirkaško elito serije motoGP, še ni sestavilo dirkaške postave za novo tekmovalno leto. Zanimiv naj bi jim bil predvsem Dani Pedrosa, s katerim še niso stopili v kontakt.

Lorenzo: Moram ostati miren

24.04.2014

Španski motociklistični šampion Jorge Lorenzo (Yamaha) prestaja težke dirkaške dni, a po dveh skromnih dirkah zanj, je napočil trenutek, ko lahko znova opozori nase. Sploh zaradi dejstva, da so dirkališče v Argentini preizkusili redki.

Bo Pedrosa v Argentini prehitel Barrosa?

24.04.2014

Španski motociklistični as Dani Pedrosa (Honda) se utegne na dirki za Veliko nagrado Argentine prebiti na 3. mesto večne lestvice po številu osvojenih točk na dirkah svetovnega prvenstva serije motoGP.

Crutchlow bo moral na debi v Argentini še počakati

23.04.2014

Angleški motociklist Cal Crutchlow (Ducati) bo moral zaradi poškodbe desne rok izpustiti dirko za Veliko nagrado Argentine. Nadomestil ga bo Ducatijev testni dirkač Michelle Pirro.

FOTO: Aprilsko vreme ni ustavilo motoristov na poti v Mirno Peč

21.04.2014

Na 16. tradicionalnem blagoslovu motoristov v Mirni Peči se je po ocenah prirediteljev iz Moto kluba Trebnje zbralo približno 4000 motoristov. Obisk je okrnil dež. Po podatkih organizatorjev se v državi motociklizem vse bolj krepi.

Hayden: Veselim se argentinskega izziva!

21.04.2014

Nekdanji svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Nicky Hayden se veseli argentinskega izziva, v preteklosti pa se je na novih dirkališčih vselej znašel dobro.

Dosežki de Punieta primerljivi s tistimi Aleixa Espargaroja

21.04.2014

Medtem, ko se svetovna motociklistična elita zbrana v razredu motoGP spogleduje z naslednjo dirko, so pri Suzukiju v zadnji sezoni pred vrnitvijo, osredotočeni na test, ki ga bodo opravili na novem dirkališču v Argentini.

VIDEO: Rossi: Popolnoma sem uničil sprednjo pnevmatiko

15.04.2014

Dirkači razreda motoGP so opravili z drugo dirko v sezoni, VN Amerik. Zmago je slavil Španec Marc Marquez pred rojakom Danijem Pedroso, v ozadju sta ostala Jorge Lorenzo zaradi napake ob startu, ter Valentino Rossi, ki je bil jezen zaradi težav s pnevmatikami.

Srce mu bije za Valeta

14.04.2014

Jani Komel iz Križa pri Sežani velja za enega največjih navijačev dirkaškega šampiona Valentina Rossija. Dirkaški doktor ga na vsaki dirki navduši, še najbolj pa mu je v spominu ostal manever iz sezone 2009, ko je na dirki v Jerezu ugnal Jorgeja Lorenza.

Lorenzo: Pred startom so mojo koncentracijo motili komarji

14.04.2014

Španski motociklistični šampion Jorge Lorenzo (Yamaha) bo skušal kar najhitreje pozabiti na dogajanje v Austinu. Dirko je namreč v celoti pokvaril še pred startom.

Forum

Ni zadetkov!