Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Talentirani Miller se ne obremenjuje z neposredno selitvijo v razred motoGP

01.08.2014

Jack Miller je v letošnji sezoni prvo ime razreda moto3. 19-letni Avstralec trenutno vodi v skupnem seštevku najšibkejšega razreda, v zadnjem času pa je veliko govora, da bi se v prihodnji sezoni utegnil preseliti kar neposredno v razred motoGP.

Meregalli: Čakamo le še na Valentinovo zmago!

30.07.2014

Direktor motociklističnega moštva Yamaha v razredu motoGP Massimo Meregalli je zadovoljen z dosežki Valentina Rossija v prvi polovici letošnje sezone, v nadaljevanju pa bo po njegovem prepričanju svoj pravi obraz pokazal tudi Jorge Lorenzo.

Suppo: Kar počne Marc je neverjetno

30.07.2014

Šef motociklistične ekipe Honda Livio Suppo je navdušen nad blestečimi predstavami Marca Marqueza v prvi polovici sezone v elitnem razredu motoGP.

Haydna, ki okreva po operaciji, bo zamenjal Britanec Camier

26.07.2014

Moštvo Aspar je našlo zamenjavo za Nickyja Haydna, ki trenutno okreva po operaciji zapestja. Američana bo tako na dirkah v Brnu in Indianapolisu zamenjal nekdanji prvak britanske serije Superbike Leon Camier.

Schwantz predstavnikom Suzukija: Ne čakajte na Valencio!

26.07.2014

Legendarni motociklistični dirkač Kevin Schwantz je po preizkusu Suzukijevega motoGP motocikla vodilnim predstavnikom japonskega moštva sporočil, da naj ne čakajo na zaključek sezone, ampak si nemudoma zagotovijo kakšno posebno povabilo.

Dirkači doma nabirajo moči za nadaljevanje sezone

23.07.2014

Dirkači razreda motoGP pa v teh dneh uživajo na počitnicah. Večina od njih enomesečni poletni premor po devetih dirkah izkorišča za počitek in celjenje ran. Dolga potovanja v eksotične kraje jim ne dišijo, ker so med sezono le redko doma, prosti čas raje namenijo sproščanju v krogu svojih družin.

Aleix Espargaro po Rossijevih stopinjah: v prihodnji sezoni z moštvom v moto3?

23.07.2014

Potem, ko je v letošnji sezoni v razredu moto3 začelo nastopati moštvo Valentina Rossija, želi po stopinjah slovitega Italijana tudi Aleix Espargaro. Špančevo moštvo Boe41 Motorsport naj bi se najšibkejšemu razredu pridružilo že prihodnje leto.

Marquez: Ne smemo pozabiti na Danija, Jorgeja in Valentina!

20.07.2014

Španski motociklistični šampion Marc Marquez se ne obremenjuje z dejstvo, da bi lahko že na dirki za Veliko nagrado Aragonije slavil naslov svetovnega prvaka. Opozarja, da je konkurenca z Danijem Pedroso, Jorgejem Lorenzom in Valentinom Rossijem, izjemna.

Hayden še drugič operiran

19.07.2014

Ameriški motociklistični šampion Nicky Hayden v v tednih premora od napornega dirkanja ni odločil za oddih, ampak je prestal še drugo operacijo zapestja. V San Diegu so naredili vse, da bi se dirkač v prihodnje na stezi počutil veliko bolje.

Pedrosa: Zelo sem zadovoljen

18.07.2014

Motociklistični zvezdnik karavane motoGP Dani Pedrosa (Honda) je zadovoljen z opravljenim na testiranjih v Brnu. O novem motorju ne želi zgubljati besed, saj bodo za konkretne ocene potrebni dodatni preizkusi.