Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Hayden: Veselim se argentinskega izziva!

21.04.2014

Nekdanji svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Nicky Hayden se veseli argentinskega izziva, v preteklosti pa se je na novih dirkališčih vselej znašel dobro.

Dosežki de Punieta primerljivi s tistimi Aleixa Espargaroja

21.04.2014

Medtem, ko se svetovna motociklistična elita zbrana v razredu motoGP spogleduje z naslednjo dirko, so pri Suzukiju v zadnji sezoni pred vrnitvijo, osredotočeni na test, ki ga bodo opravili na novem dirkališču v Argentini.

VIDEO: Ko mična dekleta zasenčijo Marqueza in druščino

20.04.2014

Aktualni svetovni prvak razreda motoGP Marc Marquez je bil minuli konec tedna prvo ime na dirkališču v Austinu, a privržencem motociklizma je pogled pogosto zataval kam drugam. Za to so poskrbela mična dekleta v dirkaškem paddocku. Več v videu ...

Schwantz: Suzuki bi moral že zdaj nastopati v motoGP

18.04.2014

Legendarni ameriški motociklistični as Kevin Schwantz je v Austinu testiral suzukijev motocikel, s katerim se bo japonsko moštvo v prihodnji sezoni vrnilo v razred motoGP. Svetovni prvak iz leta 1993 verjame, da bi moral Suzuki že letos nastopati med elito.

Pri Hondi še ne razmišljajo o podaljšanju pogodb z dirkačema

16.04.2014

Čeprav se pri Yamahi že intenzivno pogovarjajo glede podaljšanja pogodb z Valentinom Rossijem in Jorgejem Lorenzom, v taboru Honde še ne razmišljajo o novih pogodbah. Šef moštva Livio Suppo je zatrdil, da je za kaj takšnega še prezgodaj.

Kako drago bosta napaki na uvodnih dirkah stali Lorenza?

15.04.2014

Jorge Lorenzo je na prvih dveh dirkah nove sezone z dvema velikima napakama pokazal, da ga lahko grdo polomijo tudi najboljši dirkači na dveh kolesih. Na nedeljski preizkušnji v Austinu je namreč hudo napako zagrešil že na startu.

VIDEO: Rossi: Popolnoma sem uničil sprednjo pnevmatiko

15.04.2014

Dirkači razreda motoGP so opravili z drugo dirko v sezoni, VN Amerik. Zmago je slavil Španec Marc Marquez pred rojakom Danijem Pedroso, v ozadju sta ostala Jorge Lorenzo zaradi napake ob startu, ter Valentino Rossi, ki je bil jezen zaradi težav s pnevmatikami.

Srce mu bije za Valeta

14.04.2014

Jani Komel iz Križa pri Sežani velja za enega največjih navijačev dirkaškega šampiona Valentina Rossija. Dirkaški doktor ga na vsaki dirki navduši, še najbolj pa mu je v spominu ostal manever iz sezone 2009, ko je na dirki v Jerezu ugnal Jorgeja Lorenza.

Lorenzo: Pred startom so mojo koncentracijo motili komarji

14.04.2014

Španski motociklistični šampion Jorge Lorenzo (Yamaha) bo skušal kar najhitreje pozabiti na dogajanje v Austinu. Dirko je namreč v celoti pokvaril še pred startom.

Marquez: 'Nisem vozil s pol moči ...'

14.04.2014

Svetovni prvak Mark Marquez je zanesljivo slavil na drugi preizkušnje sezone svetovnega motociklističnega prvenstva 2014 v elitnem razredu motoGP. Nekateri predstavniki sedme sile so po dirki namigovali, da je Španec konkurenco ugnal "s pol moči".