Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Motociklistični junaki zasebno

18.11.2014

So drobni in krhki, a hkrati žilavi in neustrašni. To so tekmovalci v MotoGP. Kako živijo, ko niso na stezi, kaj jedo, kako se pripravljajo, kako skrbijo za kondicijo? Izvedeli boste tudi, kako se Valentino Rossi, Marc Marquez in drugi razumejo med seboj.

Dirke razreda motoGP v tej sezoni privabile skoraj 2,5 milijona gledalcev

18.11.2014

Letošnja sezona v razredu motoGP je postregla z izjemno zanimivimi dirkami, boje najboljših dirkačev na dveh kolesih pa si je v živo ogledalo skoraj 2,5 milijona gledalcev. Največ, 250 tisoč, na dirkaškem koncu tedna v Brnu.

Zadnji dan testiranj pripadel Marquezu

12.11.2014

Svetovni prvak razreda motoGP Marc Marquez je bil najhitrejši tretji dan testiranj po koncu sezone v Valencii. Španec, ki je letos slavil kar na 13. dirkah, je za pičli dve tisočinki sekunde popravil tudi najboljši čas, ki ga je prvi dan postavil Jorge Lorenzo.

Oba Marqueza na motociklu razreda motoGP

11.11.2014

Dva Marqueza na motoGP motociklih na stezi hkrati - za takšno atrakcijo sta poskrbela letošnja prvaka motoGP in moto3 - brata Marc in Alex Marquez na testiranjih v Valencii. A zelo verjetno je to tudi podoba prihodnosti dirkanja v najmočnejšem in najelitnejšem razredu.

Drugi dan testiranj zaznamovala dež in Petrucci

11.11.2014

Dirkači elitnega motociklističnega razreda motoGP so opravili z drugim dnem testiranj v Valencii. Dogajanje na prizorišču zadnje dirke sezone je tokrat zaznamovalo obilno deževje, presenetljivo najhitrejši pa je bil Italijan Danilo Petrucci.

Lorenzo najhitrejši na prvem dnevu testiranj

10.11.2014

Nedeljska dirka za VN Valencie je bila pika na i zanimive in napete sezone motociklistične sezone. A dirkači niso prav nič počivali, saj so od ponedeljka do srede na prizorišču dirke na vrsti tridnevna testiranja za novo sezono. Prvi dan je bil najhitrejši Jorge Lorenzo. Melandri se vrača v razred motoGP.

VIDEO: NAGRADNA IGRA: Znan je lastnik podpisane Lorenzove čelade

10.11.2014

Končana je nagradna igra, dvakratni svetovni motociklistični prvak Jorge Lorenzo je namreč podpisal čelado na prizorišču dirke razreda motoGP za VN Valencie. Dobitnik čelade je Anže Filipič iz Zgornje Bistrice.

Dirkaška brata Marquez za zgodovino

10.11.2014

Z dirko v Valencii se je končala sezona motociklističnega svetovnega prvenstva. Naslov prvaka v razredu motoGP si je zagotovil Marc Marquez, ki je v Valencii zabeležil že 13., rekordno zmago. Veliko razlogov za veselje je imel tudi njegov mlajši brat Alex, ki je postal prvak v razredu moto3.

VIDEO: Tudi delavci ob stezi uživajo v dirkah

09.11.2014

Naša ekipa motoGP se je v zgodnjih jutranjih urah pridružila španskim delavcem ob stezi. V videu poglejte kako se prostovoljci pripravljajo na dirko, kaj si pripravijo za zajtrk in kaj morajo postoriti še pred sončnim vzhodom.

Dirkaški duo: Marquez proti Rossiju

09.11.2014

Marc Marquez je z zmago v Valencii še enkrat pokazal, da želi biti v motoGP ne samo tako uspešen kot njegov vzornik Valentino Rossi, ampak boljši. A izkušeni 14 let starejši Doktor se ne pusti zlahka izriniti s prestola priljubljenosti, zato je njun dvoboj močno zaznamoval sezono.