Rezultati iskanja


Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Dirkači doma nabirajo moči za nadaljevanje sezone

23.07.2014

Dirkači razreda motoGP pa v teh dneh uživajo na počitnicah. Večina od njih enomesečni poletni premor po devetih dirkah izkorišča za počitek in celjenje ran. Dolga potovanja v eksotične kraje jim ne dišijo, ker so med sezono le redko doma, prosti čas raje namenijo sproščanju v krogu svojih družin.

Aleix Espargaro po Rossijevih stopinjah: v prihodnji sezoni z moštvom v moto3?

23.07.2014

Potem, ko je v letošnji sezoni v razredu moto3 začelo nastopati moštvo Valentina Rossija, želi po stopinjah slovitega Italijana tudi Aleix Espargaro. Špančevo moštvo Boe41 Motorsport naj bi se najšibkejšemu razredu pridružilo že prihodnje leto.

Marquez: Ne smemo pozabiti na Danija, Jorgeja in Valentina!

20.07.2014

Španski motociklistični šampion Marc Marquez se ne obremenjuje z dejstvo, da bi lahko že na dirki za Veliko nagrado Aragonije slavil naslov svetovnega prvaka. Opozarja, da je konkurenca z Danijem Pedroso, Jorgejem Lorenzom in Valentinom Rossijem, izjemna.

Hayden še drugič operiran

19.07.2014

Ameriški motociklistični šampion Nicky Hayden v v tednih premora od napornega dirkanja ni odločil za oddih, ampak je prestal še drugo operacijo zapestja. V San Diegu so naredili vse, da bi se dirkač v prihodnje na stezi počutil veliko bolje.

Pedrosa: Zelo sem zadovoljen

18.07.2014

Motociklistični zvezdnik karavane motoGP Dani Pedrosa (Honda) je zadovoljen z opravljenim na testiranjih v Brnu. O novem motorju ne želi zgubljati besed, saj bodo za konkretne ocene potrebni dodatni preizkusi.

VIDEO: Marquez: Novi motocikel je stabilnejši

18.07.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez je zaključil s testiranji v Brnu in začenja uživati zaslužene počitnice. Prepričan je, da so na češkem dirkališču naredili celo več, kot so načrtovali.

Marquez in Pedrosa testirala motocikel za naslednjo sezono

17.07.2014

Moštvo Honde je opravilo tudi drugi dan testiranj na dirkališču v Brnu. Marc Marquez in Dani Pedrosa sta prvič preizkusila tudi motocikel za prihodnjo sezono, njuni prvi občutki pa so pozitivni.

Crutchlow uspešno prestal operaciji obeh podlahti

16.07.2014

Pred dirkači razreda motoGP je poletni premor. Cal Crutchlow, ki mu letos pri Ducatiju ne gre vse po načrtih, se je odločil, da v tem času opravi operativna posega na obeh podlahteh. Britanec naj bi bil za VN Indianapolisa že nared.

VIDEO: Marquez in Pedrosa testirata v Brnu

16.07.2014

Svetovni motociklistični prvak razreda motoGP Marc Marquez za razliko od konkurentov ne počiva. Skupaj z moštvenim tekmecem Danijem Pedroso se mudita na testiranjih v Brnu na Češkem, kjer bo 17. avgusta na sporedu 11. dirka sezone.

Bautista: Želim ostati del motoGP karavane!

16.07.2014

Španski motociklist razreda motoGP Alvaro Bautista se zaveda, da na prvih devetih preizkušnjah letošnje sezone ni pokazal vsega kar zna, a naredil bo vse, da ostane član elitne motociklistične karavane.