Rezultati iskanja


Zadetki na straneh

Članki Video Forum
Razvrsti po: Ustreznosti | Datumu

Članki

Bruce Springsteen, rockerski 'šef'

02.06.2012

Bruce Springsteen je rocker, s katerim so se poistovetili delavci, politiki in milijoni domoljubov po vsem svetu. Ostaja tipično ameriški, ne dovoli izkoriščanja v politične namene, obenem pa pod trdo lupino skriva človeškost in sočutje. To je njegova zgodba.

Videoposlastica mrtvih pesnikov

19.10.2011

Po letu dni od koncerta v Ljubljani skupina Društvo mrtvih pesnikov napoveduje Krog 'Live' – 97-minutni posnetek nepozabnega koncerta, ki je v družbi glasbenih prijateljev nastal ob 20-letnici skupine.

Brendiju po nastopu odpovedalo srce

19.06.2011

Znani slovenski ljudski glasbenik Branko Jovanovič Vunjak, bolj znan kot Brendi, je po sobotnem nastopu v Lipici umrl zaradi odpovedi srca. Nekdanji član zasedbe Don Juan je bil star 49 let.

Elton John – Po vseh uspehih še oče!

03.03.2011

Eden najbolj popularnih pianistov po Rayu Charlesu in Jerryju Lee Lewisu je v glasbi dosegel praktično vse. Po petih letih zakonske sreče s partnerjem Davidom pa se mu je uresničila tudi srčna želja – postal je oče. Dame in gospodje, Sir Elton John!

NAFTALIN: Podrli prometni znak in dobili ime skupine

27.12.2010

Verjetno jih je malo, ki še niso slišali za hite, kot so Zaplešiva ča ča ča, Komaj ti je 17 let, Srce je popotnik, Čez praznike spet bom doma in Maj. Pod njimi je podpisana skupina Obvezna smer, ki po daljši prekinitvi danes spet nastopa.

Joe Cocker: 'Črnska duša' v belem telesu!

02.11.2010

Legendarni Joe Cocker velja za pevca, ki zna pesmi zapeti bolje, kot so jih zapeli avtorji v izvirnikih. To so mu priznali tudi Beatli in mu dovolili zapeti lepo število svojih pesmi. Poglejmo si njegovo glasbeno pot!

FOTO: DMP zaokrožili 20. obletnico!

21.10.2010

Novomeška zasedba Društvo mrtvih pesnikov (DMP) je v Šiški predstavila glasbeni spektakel Krog, s katerim so zaokrožili 20-letnico delovanja, na odru pa so se jim pridružili tudi številni glasbeni kolegi.

Eden in edini, Leonard Cohen

01.10.2010

Leonarda Cohena ni treba posebej predstavljati. Legendarni poet in pevec, ki je moral na stara leta na turnejo, ker ga je prevaral menedžer, pa je sicer v vrhunski formi. Kot v najboljših časih.

GNR – najbolj nevarna skupina na svetu?

29.08.2010

Kaj je prva stvar, ki vam pade na misel ob omembi skupine Guns N' Roses? Slash? Axl Rose? November Rain? Paradise City? Sweet Child O' Mine? Apetit za uničenje? No, najbrž nekaj od tega, ali kar vse po vrsti ...

VIDEO: DMP superheroji za en dan?

08.07.2010

Dolenjska zasedba DMP, ki je prepričana, da je vsakdo rojen, da vsaj za en dan postane superheroj, je predstavila videospot za najnovejši singel Superheroj. Oglejte si ga!